- 29 Temmuz 2018
- 751
- 597
- 18
- Konu Sahibi nicksizbikims
-
Iste sen o ilgiye ya da var oldugunu dusundugun duruma kendini inandiriyosun. Bu yuzden kiskaniyosun. Durum bu eminimTamamda ne diye sevmedigim birinin baskasina kayan ilgisini sindiremiyorum
Kesinlikle durum boyle degil yani narsistlikle uzaktan yakindan alakasi olacak bi insan degilim cunku kendimi begenen bi yapim hic olmadibana baya gizli narsist gibi geldi ya. biraz da ego var sanırım. ilgiden hoşlanmıyorsan başkasına kayması seni rahatsız etmez çünkü. hoşlanıyorsun ama bunu dile getirmek istemiyorsun egona ters. hatta ve hatta istemem yan cebime koy'cusun sen tam. ayrıca gereksiz yere büyüttüğünü fark ettiysen olayı özür dile karşı taraftan çok geçmeden. naz yapmaya çalışıp b.kunu çıkaran insanları sevmez kimse. arkadaş olarak görüyor olsan da nezaket gereği bunu yapman lazım hatanı kabul etmek büyük bir erdemdir.
Özur dilerim ama anlamadimIste sen o ilgiye ya da var oldugunu dusundugun duruma kendini inandiriyosun. Bu yuzden kiskaniyosun. Durum bu eminim
Belkide boyleydi hani egoyu oksayacak bi durum oldugunu kabul ediyorum ama baska yorumdakiler gibi kesinlikle bi narsistlik yada kendini begenmislik degilonun ilgisi sen karslk vermick olsan da seni tatmin etti. egon oksandi. baska biriyle konustgunu gorunce egon zedelendi.
Ilgiden nefret edip başkasına kayan ilgiyi kiskanma.
Algilarinizi yönetin. Ters tepkiler veriyorsunuz belki de psikolojik destek almalısınız. Kısa sürede iyilesirsiniz hafif mudahale ile.
O kizi sevmiyorum ama konuda vdrdigim kiz ve cocuk sadrce bi ornekti ben hayatimda genel olarakta bu durumu yasiyorum bana alaka gosteren birinin ilgisi yakinligi rahatsiz ediyor ama bu ilgiyi baskasina karsi goruncedd kiskanmaya basliyorum yani ilk degilİlgi duyulan kızla ilgili olmasın
Yani sana olan ilgisine ya da ilgisi yoksa bile hareketlerinden ilgisi var sandin ya.. o duruma alistin. Baskasiyla girunce o yuzden kiskandinÖzur dilerim ama anlamadim
Ya icinde bulundugum ruh hali o kadar degisik ki hani ilgisinden rahatsiz oldugunuz bi insanin baskasina ilgi gostermesi niye insani rahatsiz dder ki normal insan benden uzaklasti diye mutlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?