Bu insan olmanın gereği bence. İnsan kötü olmayı kendine yakıştıramiyor.Çok şiddetli geçimsizlik sonucu çok çekişmeli bir boşanma davası olup da dava lehime yürümesine rağmen borç harç içinde olan ex e yüklü tazminat çıkarsa diye moralimin bozulması normal mi, bence hiç normal değil,ben niye böyleyim.
Benimle sürekli uğraşan,bu davayı savaşa çevirmiş biri, işimle ve benimle uğraşan biri,bana manevi tazminat açmış biri kendisi.
NOT: Nefret doluyum,gram sevgim yok ama ailesiz sevgisiz büyümüş olması sebebiyle ona çok acıyorum.Acima duygum neden ara ara gidip geri geliyor
Sizin vicdanlı biri olmanızdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama biraz da mantıklı düşünmeye çalışın kendi iyiliğiniz için.Çok şiddetli geçimsizlik sonucu çok çekişmeli bir boşanma davası olup da dava lehime yürümesine rağmen borç harç içinde olan ex e yüklü tazminat çıkarsa diye moralimin bozulması normal mi, bence hiç normal değil,ben niye böyleyim.
Benimle sürekli uğraşan,bu davayı savaşa çevirmiş biri, işimle ve benimle uğraşan biri,bana manevi tazminat açmış biri kendisi.
NOT: Nefret doluyum,gram sevgim yok ama ailesiz sevgisiz büyümüş olması sebebiyle ona çok acıyorum.Acima duygum neden ara ara gidip her olana rağmen geri geliyor
Senin kendini sevmeme gibi bir sorunun var.
Ahahshshsh aynı kişiyi mi gördük acaba ya, demiş ki tonla sorunlu adam var hepsini elesek kk nın bi yüzde doksan dokuzu gider. Valla daha ellemedim kendisini, gitsin o motivasyonla yesin dayağını otursun. Kimseyi kendinden fazla düşünüp ruhumu yoramam. Öyle muazzam insan sevgim yok maalesef napayım ben de böyleyim.Bak ben buna cok katiliyorum.
Mesela az once bir yorum gordun kocasinin yaptiklarini unutmus nasil kendinden emin bilmis bilmis yazmis agzin acik kalir. Demek ki dedim insan kendisi yasayinca unutuyor. Bir de sorunlu kocadan hamile kalip konularda cocuk yapma yazanlar var ki akillara zarar.
Konu sahibi hep ayni olaylarin etrafinda donuyor.
Bence acınacak bi durumu yok hayat ona 2. Bir şans vermiş kendi ailesini kurması İçin ama o yakmış yıkmış savaşmış eee Nesine acıyayımÇok şiddetli geçimsizlik sonucu çok çekişmeli bir boşanma davası olup da dava lehime yürümesine rağmen borç harç içinde olan ex e yüklü tazminat çıkarsa diye moralimin bozulması normal mi, bence hiç normal değil,ben niye böyleyim.
NOT: Nefret doluyum,gram sevgim yok ama ailesiz sevgisiz büyümüş olması sebebiyle ona çok acıyorum.Acima duygum neden ara ara gidip her olana rağmen geri geliyor
Duygularına sakın yer verme zaten başımıza ne gelsiyse acıma duygumuzdan geldi.Bende senin gibi düşünüyordum bir aralar ama mantıklı düşününce bize acımayana neden biz acıyalım ki kaç seneni o adama heba ettin.Fedakarlıklar yaptın ama sonuç boşanma ...Her zaman aklınla hareket etÇok şiddetli geçimsizlik sonucu çok çekişmeli bir boşanma davası olup da dava lehime yürümesine rağmen borç harç içinde olan ex e yüklü tazminat çıkarsa diye moralimin bozulması normal mi, bence hiç normal değil,ben niye böyleyim.
Ahahshshsh aynı kişiyi mi gördük acaba ya, demiş ki tonla sorunlu adam var hepsini elesek kk nın bi yüzde doksan dokuzu gider. Valla daha ellemedim kendisini, gitsin o motivasyonla yesin dayağını otursun. Kimseyi kendinden fazla düşünüp ruhumu yoramam. Öyle muazzam insan sevgim yok maalesef napayım ben de böyleyim.
Konu sahibinin aynı olayların etrafında dönmesinin bize zararı yok, zaten yapacağını yapmış, zannımca yazıp rahatlıyor. Lakin bu canına bıçağı sokup sokup çıkaran adama merhamet etme durumunda kendisi ile empati kuramıyorum, ben en fazla aman bana bulaşmasın daha da yerinde iyi olsun ne de olsa çocuğumun babası derdim.
Anlamadım, bilmiş bilmiş yazan ben mi oluyorum ?Şahsen ben doğru yolda olduğumun farkındayım ve kendimden emin şekilde de kararlılığımi sürdürüyorum,burası anlaşılmadi mi acaba ? Çok hak ediyor yüklü tazminatı ama ona acımanin normal olmadığını başlıkta bile yazdım değil miBak ben buna cok katiliyorum.
Mesela az once bir yorum gordun kocasinin yaptiklarini unutmus nasil kendinden emin bilmis bilmis yazmis agzin acik kalir. Demek ki dedim insan kendisi yasayinca unutuyor. Bir de sorunlu kocadan hamile kalip konularda cocuk yapma yazanlar var ki akillara zarar.
Konu sahibi hep ayni olaylarin etrafinda donuyor.
Tazminat davası değil bu, boşanma davası.Artik vazgeçmem çünkü devamında nankörlüklerune devam edip beni pişman eder ki aslında o tazminat çocuğumun hakkı,böyle düşününce kendime geliyorumTazminat davasindan vazgeçin o zaman
Anlamadım, bilmiş bilmiş yazan ben mi oluyorum ?Şahsen ben doğru yolda olduğumun farkındayım ve kendimden emin şekilde de kararlılığımi sürdürüyorum,burası anlaşılmadi mi acaba ? Çok hak ediyor yüklü tazminatı ama ona acımanin normal olmadığını başlıkta bile yazdım değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?