- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
Kenidnize gelin diye yazdım zatenTazminat davası değil bu, boşanma davası.Artik vazgeçmem çünkü devamında nankörlüklerune devam edip beni pişman eder ki aslında o tazminat çocuğumun hakkı,böyle düşününce kendime geliyorum
Kesinlikle,o kadar doğru bir yorum ki bu,yazıp yazıp okunmaya değer bir değerlendirme olmuşBence acınacak bi durumu yok hayat ona 2. Bir şans vermiş kendi ailesini kurması İçin ama o yakmış yıkmış savaşmış eee Nesine acıyayım
Çok haklısın. Bunun sonu kurban psikolojisi.Yok katip ayni kisiyi gormemisiz.
O ornegi ozellikle verdim ki konu sahibi silkelensin ayaga kalksin. Bak millet hemen unutuyor demek istedim.
Ayni olaylarin etrafinda donmesinin bize zerre zarari yok ama olan kendisine oluyor. Boyle yaparak sadece kendini yipratiyor. Evet zor seyler yasamis ve konularindan anladigim hassas bir yapisi var. Ayni seyleri konusup anlatmak insanin derdine dert katar sadece.
Çok haklısın. Bunun sonu kurban psikolojisi.
Halbuki kaç kere ısrar ettim anlaşmalı olsun yoksa tazminat da isterim diye ama o bile kendine acımadı,benim hiç acimamam gerek.Kendimi de seviyorum aslında ama anaçlık mı bu bilemiyorum.İnsanlara zarar verebilen biri değilim hak etseler bile,o yüzden üzüyorlar belkideÇok haklısın. Bunun sonu kurban psikolojisi.
İşte tam da bu ihtimali düşününce aptal kafam diyorum sakin acıma sakınnnn.Ben acımak gibi gafletlere düşersem sen acıma Allah'ım diyorum sonra da.ve şu an da tekrar ediyorum bunu.boşanırken eski kocam kredi çekip kumar oynamış diye benim altınlarımı satıp peşinatını verdiği arabayı ona bırakmıştım. Birde not yazmıştım mahkemede arabayı almayacağım tazminat istemeyeceğim için rahat olsun. İkimizde temiz bir sayfa açalım arabayı sat borçlarını öde diyeve bunlar bir yıl önce yaşandı. Arabayı satmadı araba fiyatları 2 katına çıktı. Şimdi sevgilisiyle geziyordur fink fink. Çok pişman oldum acıdığıma. Aman artık Allah’a havale ettim içinde bir kuruşum olan hiçbir şeyden hayır görmesin inşallah
Aynen öyle,çok haklısınızsize acımayana acımayın kızlar. kalbimizin güzelliğini hep güzel insanlara gösterelim, gerisi görmeyi haketmiyor göstermeyin.
Sana neler yaptigini unutmaÇok şiddetli geçimsizlik sonucu çok çekişmeli bir boşanma davası olup da dava lehime yürümesine rağmen borç harç içinde olan ex e yüklü tazminat çıkarsa diye moralimin bozulması normal mi, bence hiç normal değil,ben niye böyleyim.
Benimle sürekli uğraşan,bu davayı savaşa çevirmiş biri, işimle ve benimle uğraşan biri,bana manevi tazminat açmış biri kendisi.
NOT: Nefret doluyum,gram sevgim yok ama ailesiz sevgisiz büyümüş olması sebebiyle ona çok acıyorum.Acima duygum neden ara ara gidip her olana rağmen geri geliyor
İyi bir insansinizda ondanÇok şiddetli geçimsizlik sonucu çok çekişmeli bir boşanma davası olup da dava lehime yürümesine rağmen borç harç içinde olan ex e yüklü tazminat çıkarsa diye moralimin bozulması normal mi, bence hiç normal değil,ben niye böyleyim.
Benimle sürekli uğraşan,bu davayı savaşa çevirmiş biri, işimle ve benimle uğraşan biri,bana manevi tazminat açmış biri kendisi.
NOT: Nefret doluyum,gram sevgim yok ama ailesiz sevgisiz büyümüş olması sebebiyle ona çok acıyorum.Acima duygum neden ara ara gidip her olana rağmen geri geliyor
Sen normalsin, insansin ama sakin acima. Emin ol sen ayni durumda olsaydin, eski esin sana hic uzulmezdiÇok şiddetli geçimsizlik sonucu çok çekişmeli bir boşanma davası olup da dava lehime yürümesine rağmen borç harç içinde olan ex e yüklü tazminat çıkarsa diye moralimin bozulması normal mi, bence hiç normal değil,ben niye böyleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?