Ben normal doğum yapamazmışım

Valla cok doğru söyledin. Keşke bi de takmasam
Şimdi sanki normal olmazsa eksiklik gibi
Sizin anlattığınız karakterdeki insanlar asla tatmin olmaz. Siz normal doğursanız, bu sefer "oh acı çekti, sancı çekti." diye yine sevinecek bir saçmalık bulur.
Çatlasın köpek, sezaryen olursa da "prenses gibi kadınım, narinim. Dayanamam, parayı bastırdım yaptırdım. Ohh sefam olsun." deyin. Onların anladığı dil bu.

Eltiniz kötü görümcelik yapmış, belli ki aralarında sorun var, sizin de olsun istiyor.

Hiç kafaya takılacak durum yok. İkisi de saçmalamış.
Nasıl doğum yapacağınız bir noktadan sonra hiç önemli olmuyor inanın.
Elbette herşeyin normali doğalı makbul ama olmazsa olmaz, nedir yani? Sezaryen de normalleşti artık, kıyas etmek tamamen cahillik.
Sağlıkla doğurun ikiniz de kurtulun da, o bebeğin nasıl çıkacağı kimseyi ilgilendirmez.
Hele böyle elin adamı ağzına alamaz benim doğum şeklimi.
Dert etmeyin. Sağlık olsun.
Evet dogru tespit. Gelirlerini hiç sevmez bunu da onun yanında bile her yerde belli eder.

Şu normal doğumu yüceltip sezeryan doğum yapan kadını yeten insanlardan nefret ediyorum sanki normal doğurmak pek ulvi. Bile bile isteye isteye sezeryan doğum yaptım normal doğumdan deli gibi korktum. Kime ne benim nasıl doğurdumdan.
Normal doğum konusu açılınca direk gözler bana çevriliyor. Umurumda mı değil çatır çatır sezaryen doğum yaptım mis gibi.
Ama şunu unutanlarda var. Normal doğumdan 1 saat sonra ayağa kalkıp rutin işlerini yaparsınız ama sezeryan doğum dan sonra tek başınıza bir şey yapamıyorsunuz. Ama bu normal doğumcular için sezeryan çok basit yeaaaaa kestir al. İnş hepsi bir gün sezeryan olur ve bakanı olmaz diyorum ben.

Aslında konuyu açınca farkettim. Ben zaten dediginiz gibi yaparken bu kızın lafıyla ya olmazsa korkusu sardı. Çok kızgınım
Amacına ulaşmış yani. :(
Lütfen kafanızı dağıtın. Vesveseye kapılmayın. Normal doğum olmazsa olmaz. Neden korkuyorsunuz? Siz ve bebeğiniz sağlıklı olun da ha sezeryan olsun ha normal.

Bence laf arasında kalçanız falan küçükse eski kadınlar gibi yapamaz demiştir yada çok narin biriyseniz art niyetli olduğunu sanmam tabi bunlarla normal doğumun alakası yok kafanıza takmayın

Sizin anlattığınız karakterdeki insanlar asla tatmin olmaz. Siz normal doğursanız, bu sefer "oh acı çekti, sancı çekti." diye yine sevinecek bir saçmalık bulur.
Çatlasın köpek, sezaryen olursa da "prenses gibi kadınım, narinim. Dayanamam, parayı bastırdım yaptırdım. Ohh sefam olsun." deyin. Onların anladığı dil bu.
Bu hiç aklıma gelmemişti. Nasip olursa ve böyle bir şey yaşarsam yapıcam bunu :D

Eltiden de o arkadaştan da uzak dur benden sana tavsiye.Ömür törpüsüdür bu tip insanlar ✋🏾 Ağzının bağını tutamayan insanlardan oldum olası tiksinmişimdir.Uzak durmakta fayda var

elti üstüne basa basa kimseye söyleme dediği için belki gelin böyle bir şey demedi ama elti siz normal doğumu çok istediğiniz için böyle saçma bir yalan uydurdu? bilemedim valla insanlar keşke şu çirkefliklerini bir kenara bıraksa
Duyunca kendimi tutamayıp ortalığı yıkacagımı bildigi için. Ama yemin ettigim içim kimseye demedim

Duyunca kendimi tutamayıp ortalığı yıkacagımı bildigi için. Ama yemin ettigim içim kimseye demedim

sizin onlarla aranızın iyi olmasını mı istemiyor acaba? yani anlam veremiyorum bir insan neden gelip bunu söyler?

bu aralar çok fazla müge anlı izliyorum, bu kadar sorgulamam ondan kusura bakmayın :)))

Amacına ulaşmış yani. :(
Lütfen kafanızı dağıtın. Vesveseye kapılmayın. Normal doğum olmazsa olmaz. Neden korkuyorsunuz? Siz ve bebeğiniz sağlıklı olun da ha sezeryan olsun ha normal.
Yani bir aksilik olmadıgı sürece en iyisi bu gibi geliyor. Hem kendim hem bebegim için. Adı üstünde normal, vajinal dogum. Ama olmazsa tabiki sıkıntı degil. Birileri yarısa girmese daha güzel olacak her şey

Bana da bi arkadaşım demişti aynen o cümleyi
İnsanın gücüne gidiyor
Hem de iki üç kere dedi
Kızarak, dalga geçerek demedi aslında ama gerçelten itici bir durum
Ben ne yaptım
Karşısında salak salak üzülmedim
Bence de, sezeryana alırlar herhalde diyip tebessümle geçiştirdim
Siz de öyle geçin gitsin

Back
X