- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi LolaBunnyy
-
Peki konu OOBSESİF'e nasıl bağlandı?
Kayınvalidesi ile ilgili bir konu açmıştı oradan mı? Oğlu olursa kaynının ismini mi koymak istiyormuş neymiş?
Allah'ım konuya Fransız, İtalyan ya da Papua Yenigineli kaldım.
Just kim?
Ben neden buradayım?
evet evet aynen mum konusu patlaması oldu zaten... romantik hatun
Ay ben justi hatirliyorum ama mum neydi yahu onu bilemedim :-D az bi link versenize cok merak ettim :-D:-D
benım hatırladıgım bu just obsesıfkompüsüflüydü ve sızın nıckınızde obsesıf :))
kavlide altta oturuyomuş. zırt pırt geliyormuş. ama bu baş başa kalmak istiyormuş. mesela kocası akşam eve gelince her yeri karartıp mumla karşılamak istiyormuş. romantik olmak istiyormuş
DaMam damam düştü jeton... o zaman sensen hosgeldin just :-D:-D
sen de o kadar kızma bence. konuda ne kadar üstüne gelindi bilemiyorum ama bunlar kk da olan şeyler... canı sıkılan da nick değiştirebiliyor, kendini fazla deşifre eden de, uzun süre banlı kalan da.. sebep her ne olursa olsun amaç kadın kadına muhabbet etmek. ama daha önce just diye bildiğimiz kişi bu sefer X oluyorsa onu da bilmek isteriz..
Hafiyelik mi dicem ama valla deil. Konulari okuyorumda bi baslik var kayinvalidenin iyi ve kötü yonleri die. Okuyordum şöle bi. Oobsesif arkadas yazmis kaynanasinin kotu yonlerini iste habire gelir bornozla acarimbkapiyi gene gelir falaan, isim mevzusunu yazmis, evine habersiz biseyler koymasindan sikayetciymis. Yanlismi hatirliyorum bu justun kaynanasi bi pazar odasina dalip getirin getirin buraya koyun demisti birinin(kaynimi neydi) sandigimi neydi onu. Hatta kızmışti bnm evim depomu falan die. Yanlis hatirliyorsam oobsesif kusura bakmasin :-D:-D ama hafizam iyidir yahuu
İpeğim beğen butonu olmadığı için yazayım dedim
çok BEĞENDİM :)
Just'a benzemek - benzetilmek kötü bişey mi sonuç olarak:44:
aslında bende superisi değilim ateş perisiyim yalan söyledim asın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?