Ben 'O' sandığınız üye değilim.

bağladığı konuyu okumadım da sanırım bunun da kaynı intihar etmiş.ona bianen diyor ya zaten: herkes tek kardeş demi? tek intihar eden just ın kaynı mı

Şimdi şöyle oldu,
Konu sahibinin yazdıkları başka bir üye arkadaşımızın durumunu hatırlattı,yani justt nickli arkadaşımız.
Biliyorsunuz kk da bir üyeliğiniz varken başka bir üyelik almak yasak yani 2. Üyelik.
Ama baktık ki justt arkadaşımız üyeliğini iptal ettirmiş zaten.
Arkadaşı boşuna zan altın da bıraktım.(kendi adıma)

Ay ben justi hatirliyorum ama mum neydi yahu onu bilemedim :-D az bi link versenize cok merak ettim :-D:-D

kavlide altta oturuyomuş. zırt pırt geliyormuş. ama bu baş başa kalmak istiyormuş. mesela kocası akşam eve gelince her yeri karartıp mumla karşılamak istiyormuş. romantik olmak istiyormuş

kavlide altta oturuyomuş. zırt pırt geliyormuş. ama bu baş başa kalmak istiyormuş. mesela kocası akşam eve gelince her yeri karartıp mumla karşılamak istiyormuş. romantik olmak istiyormuş

DaMam damam düştü jeton... o zaman sensen hosgeldin just :-D:-D

Hafiyelik mi dicem ama valla deil. Konulari okuyorumda bi baslik var kayinvalidenin iyi ve kötü yonleri die. Okuyordum şöle bi. Oobsesif arkadas yazmis kaynanasinin kotu yonlerini iste habire gelir bornozla acarimbkapiyi gene gelir falaan, isim mevzusunu yazmis, evine habersiz biseyler koymasindan sikayetciymis. Yanlismi hatirliyorum bu justun kaynanasi bi pazar odasina dalip getirin getirin buraya koyun demisti birinin(kaynimi neydi) sandigimi neydi onu. Hatta kızmışti bnm evim depomu falan die. Yanlis hatirliyorsam oobsesif kusura bakmasin :-D:-D ama hafizam iyidir yahuu

İpeğim beğen butonu olmadığı için yazayım dedim
çok BEĞENDİM :)

Valla just un kaynanası napardı bilmiyorum ama evet benim kaynanam çok rahattır.
Biçok altlı üstlü oturan kişinin yaşadığı sorunlar değil mi bunlar. yanılıyor muyum

Bende sizi just sandım çünkü bu kadar tesadüf olamaz gibime geliyor.

Just'ın da kaynı intihar etmiş sizinde.

Just da önce kiradaydı sonra kayınvalidesinin apartmanına taşındı sizde.

Just da bir düşük yapmış sizde.

Just da Bursa'da yaşıyor sizde yaşadığınız yer olarak Bursa'yı işaretlemişsiniz.

Hatta Just'ın profilinde de muhasebeci yazıyor sizinkinde de.

Valla o kişi değilsen bile bence git bul kendisini arkadaş ol bu kadar benzerlik fazla

Son düzenleme:
Just'a benzemek - benzetilmek kötü bişey mi sonuç olarak:44:

Bilmem altli üstlü oturmadigimdan hatta evli olmadigimdan bilemicemmm :-D kaynanalrin hepsi birbirine benzer burda hatta gorumceler ve eltiler.. ama gelinlerin bu kadar benzediğini görmemiştim hiç. Dedigim gibi yanlos hatirliyorsam sory ama tepkileriniz bile ayni nerdeyse. Arkadas olsaniz baya iyi anlasirmissiniz. Neyse o olsan ne olmasan banane... mutlu günler herkeseee

İpeğim beğen butonu olmadığı için yazayım dedim
çok BEĞENDİM :)

Saol canım benim. Şu sıra manevi desteğe çok ihtiyacım var. Üyelerden biri bana vermiş veriştirmiş canım özel mesajda. Topikte masaya atcam konuyu.. başka birinin daha ismini karıştırmış hatta. Bak ona ne güzel yorum yapıyor diye
Şefkate ihtiyacı var ipek böceğinin…

aslında bende superisi değilim ateş perisiyim yalan söyledim asın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…