• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben,O ve X

grace16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
325
24
118
Bende anlatayım bari derdimi.Sadece 1 kişiyle paylaştığım bu olayı şimdi herkese yazıcam.Çünkü içimi döküp rahatlamaya çok ihtiyacım var. :43: Bir çocuk vardı vardı diyorum çünkü bitti artık zaten bişey de başlamamıştı ki.Neyse geçen mayıs ayında tanıdım onu.Bakıştık bi süre.Hatta ben ondan baya hoşlanmıştım.Öyle ki erkek nickiyle sahte bir face hesabı açıp onu eklemiştim.O da kabul etti.Sonra ben hergün 24 saat onun profiline,resimlerine,bilgilerine herşeyine baktım paylaştığı sözlerden KENDİMCE anlam çıkardım.Sonra okulların yaz tatiline girmesi yaklaştı epeyce.Okuldan nefret eden,tatillerden hiç ama hiç vazgeçemeyen ben okulların kapanmasını hiiiç istemiyordum.En yakın arkadaşımda biliyordu bu olayı.Zaten bitek o biliyodu.O bile benim tatili istemememden şaşırıyordu.Neyse uzatmiyim okullar yaz tatiline girdi.Ama ben tabi hergün bunu faceden takip ediyordum.Hatta kızlardan kıskanıyordum falan.Ama özellikle bi kız çekiyordu dikkatimi.Sezgilerim falan güçlüdür.O kızı tanımadan nefret etmiştim ondan.Neyse hoşlandığım kişi bigün duvarında şöyle bişey paylaşmştı:"Ne güzelde unutmuş gibi yapıyorum"
Ben tabi bunu kendime zannettim.Yani beni unutmaya çalışıyo ama unutamıyo zannettim.Daha sonra biz ailecek yaz tatiline çıktık.O zaman netim olmadığı için 0.faceden bakıyordum profiline.Bigün yine bir söz paylaşmış hatta altta da yorumlar falan vardı.Ben de baktım tabi.Hoşlandığım çocuğun kankası demişki:"Kanka ben anlamadım x seni sevmiyormu" demiş(BURADAKİ X BEN DEĞİLİMM ve yorumlarda o x kişinin yorumları da var) O da demişki:"Sor kanka beni karıştırma.Ondan sonra hoşlandığım çocuğun kankasıyla x özelden konuşmuşlar ki galiba x hoşlandığım kişiyi sevmiyormuş onu da şurdan anladım.O yorumlardan kısa bir süre sonra hoşlandığım kişi "Angelina Jolie misin a**" demiş.Neyse ben bu olaydan sonra onu unutmaya karar verdim.Ama tabi hala bakıyodum profiline meraktan.Hoşlandığım kişi x'le bi arkadaş olmuşlar bi arkadaşlık listesinde yok fln.Neyse ben bir süre onun profiline hiiç bakmadım.Unuttum onu tatilde.Ama şimdi okullar açıldı.Ve mecburen ara sıra da olsa görüyorum onu.Hatta onun sınıfı bir alt katta.Ben o yüzden alt kata bile inmiyorum o var diye.Okulların açıldığı ilk hafta Salı günü şöyle bir olay oldu:Bizim dersimiz bedendi(AYNI SNIFTA DEĞİLİZ ONLA O BAŞKA SINIFTA) onlarında dersi boşmuş galiba.Biz kızlarla bahçede oturuyoduk.Hatta onların sınıfından bir kız(onunla ortak arkadaşımız)da bizimleydi.Sonra hoşlandığım kişi geldi bahçeye.He bu arada o tenefüs bahçe ok kalabalıktı.Neyse bu işte bizim ortak arkadaşımız olan kızın yanına geldi.(O gün hoşlandığım çocuğun arkadaşı gelmemiş anladğm kadarıyla)Ve habire benim önümden fln geçti.Neyse perşembe günü de onun sınıfı bir altta bizde bizim sınıftan bi kızla aşağıya iniyoduk.Ben aşağıda onu gördüm duvara dayanmıştı.Ama o başka tarafa bakıyodu görmedi beni.Sonra ben hemen arkadaşımı kolundan çektim gitmeyelim diye.Ama o görmedi zaten.Sonra tekrar inmeye karar verdik.Baktım o yoktu.Sonra biz rahat rahat indik aşağıya.İşimizi hallettik.Yukarı çıkarken ben onu gördüm ama görmemezlikten geldim.Ama o yanlış hatırlamıyorsam baktı bana.Ama ben hiiç oralı olmadım.Çıktık tekrar yukarı.Benim anlamadığım şu:Madem başkasını seviyorsun,ne diye hala bana bakıyosun?
Neyse okuyanlara teşekkür ederim.Sadece içimi dökmek istedim.Çünkü dediğim gibi 1 kişi biliyor sadece.Eğer konuyla ilgili fikri olan varsa yorum atsa sevinirim.Özelliklede şu son sorum hakkında :) Neyse tekrar teşekkürler.birazda olsa rahatladım sanki

Ya niye kimse benim konularıma cevap yazmıyo?Kimsenin hiçbir fikri yok mu?Şuraya bak görüntülenme 41 cevap 0.
Şuraya 2 cümle yazıp fikir belirtmek çok mu zor
Zaten zor durumdayım
Bundan sonra hiçbir konu falan açmicam.Mucize bir formül bulsam bile konu açarsam noluyim
Ama tabi ben buraya "Lekelerim,sivilcelerim 1 günde geçtii" gibilerinden bi başlık açsam herkes üşüşür başına
Yok nasıl geçti yok naptın yok bilmemne
Yorum beklerken cevap yok ama başkalarına da faydalı olcak bişey paylaşıldımı da yorumdan başka bişey yok :47:

16 yaşındayım.Daha küçüksün falan diceksiniz ama benim başıma gelen hep aynı.Hep unutmak zorunda kalıyorum.Aslında unuttum sanki onu ama okulda falan görünce ... Çok zor durumdayım şu an :43:
Bu arada yorumunuz için teşekkürler

16 yaşındayım.Daha küçüksün falan diceksiniz ama benim başıma gelen hep aynı.Hep unutmak zorunda kalıyorum.Aslında unuttum sanki onu ama okulda falan görünce ... Çok zor durumdayım şu an :43:

duymak istemediğin bişey ama evet daha küçüksün tatlım..herkes senin yaşındayken bunları yaşamıştır
ama çok değil 2 yıl sonra hatırlamayacaksın bile.hatırlayıncada gülüceksin kendine..
derslerine sınavlara odaklan sen emin ol hayatının çizgisini belirlemek herşeyden daha önemli ve unutmayacağın bişey...
:54:

Son düzenleme:
Okurken bir an aklıma bundan 10 yıl önce yaşadığım bir olayı hatırladım ve yüzümde bir tebessüm oluştu. Ben de senin yaşadıklarına yakın bişeyler yaşamıştım ben kız arkadaşı olduğunu bilmeden bakışmaya devam etmiştik. Sırf onu görebilmek sınıfta pencere kenarında otururdum yada derslere girmezdim.Neyse fazla lafı uzatmadan inan bunların hepsi geçiyor sen önüne bak derslerinle ilgilen eğer o sana karşı birşeyler hissediyorsa gelir zaten. Benden sana abla tavsiyesi fazla kendini kaptırma canım :34:

Haklısınız yorumlarınız içinde çok teşekkürler.
Ama bu ara aklımdan pek çıkmıyor "O". Halbuki tatilde ne güzel unutmuştum.Onun beni sevmediğini çok iyi biliyorum :43:
Ama keşke geçen seneki gibi yine baksa.Gerçi ben onu görmemek için sınıftan dışarı bile çıkmıyorum.Unutmak zorunda olmak ne kadar zormuş böyle
Ama madem başkasını seviyomuş neden bana bakıyomuş ki???
Keşke bunu ona sorabilsem.Okulun ilk gününden beri ağlıyorum.Ama tatilde onu görmediğim için unutmuştum.
Şimdi yine görünce hassaslaştım daha kötü oldum.Neyse yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim.Paylaşmak,konuşmak iyi geliyo ban.Zaten kimseye anlatamadığım için daha beter oldum.

Merhabaaaa :9: bak mesela ben okurken konunu yaşının bu civarda olduğunu bildim.Yani tam bir ergen sorunu :) Ayyyy boşverrr bi kaç yıl sonra nasıl güleceksin bunlara nasıl güleceksin anlatamam.Zaten şu anda anlamazsın.Senelerin geçmesini bekle bunlara takılıpta derslerini ihmal etme :) Daha çookk ayrılık acıları ya da hoşlandığım çocuk bana bi bakıyor bi bakmıyor durumları yaşayacaksın.

Merhabaaaa :9: bak mesela ben okurken konunu yaşının bu civarda olduğunu bildim.Yani tam bir ergen sorunu :) Ayyyy boşverrr bi kaç yıl sonra nasıl güleceksin bunlara nasıl güleceksin anlatamam.Zaten şu anda anlamazsın.Senelerin geçmesini bekle bunlara takılıpta derslerini ihmal etme :) Daha çookk ayrılık acıları ya da hoşlandığım çocuk bana bi bakıyor bi bakmıyor durumları yaşayacaksın.

Ama siz bu ergen durumunu atlamışsınız ya o yüzden size pek zor gelmiyo olabilir
Ben aynı durumda değilim,keşke şimdi gülüp geçsem ama elimde değilki
Bu sorunları herkes yaşamış anlaşılan :)
Ne kadar çok ergen sorunu varmış o zaman ;)
Yorumunuz için teşekkürler.Umarım bigün gerçekten unutup gülerim bende :1:
Siz nasıl unuttunuz peki formülü yok mu bu işin?

yaşıtız :54: neden sevdiği varken sana bakıyor öyle mi? onların hepsi öyle :27: amaaan tatlım. üzülmeye değmez. erkek değil mi hepsi aynı. senin de karşına iyiler çıkar. ama sen şapşalın tekine takılır kalırsan iyilerini göremezsin. hayat kimden hoşlandığını bile bilemeyen bir erkek için harcanmaya değmez.

yaşıtız :54: neden sevdiği varken sana bakıyor öyle mi? onların hepsi öyle :27: amaaan tatlım. üzülmeye değmez. erkek değil mi hepsi aynı. senin de karşına iyiler çıkar. ama sen şapşalın tekine takılır kalırsan iyilerini göremezsin. hayat kimden hoşlandığını bile bilemeyen bir erkek için harcanmaya değmez.
Dimi ne güzel söyledin ama :) Yani ben o beni seviyo demiyorum.Ama bana bakıyosa ve bi sevdiği varsa bu çok saçma.Artık ona hiç bakmicam.Unutmaya çalışıcam.Nasıl olcak hiç bilmiyorum gerçi.Ben çok sık aşık olan biri değilim.Böyle şeyler nadiren başıma gelir ve unutmak zorunda kalmak çok zor ama mecburum işte :'( Zaten benim onu tanıyıp farkına varmam çok ilginçti.Onun varlığını bile bilmeden İlk kez rüyamda görmüştüm onu.Ondan sonra bakışmaya başladık işte.Şimdi bütün bunları düşününce unutmak zorunda olmak çok içimi acıtıyo :(( :43:

Son düzenleme:
Ama siz bu ergen durumunu atlamışsınız ya o yüzden size pek zor gelmiyo olabilir
Ben aynı durumda değilim,keşke şimdi gülüp geçsem ama elimde değilki
Bu sorunları herkes yaşamış anlaşılan :)
Ne kadar çok ergen sorunu varmış o zaman ;)
Yorumunuz için teşekkürler.Umarım bigün gerçekten unutup gülerim bende :1:
Siz nasıl unuttunuz peki formülü yok mu bu işin?

Ben böyle durumlarda çok yüksek bi iradeye sahip olurdum ve o kişinin suratına bakmazdım umursamazdım hiç :) Sevgiliden ayrılıncada ona ait ne varsa yok ederdim.Zaman zaten acını yok ediyor tabi ardında geri dönülmesi zor hatalar yapmamak şartıyla

Meiş
dimi ne güzel söyledin ama :) yani ben o beni seviyo demiyorum.ama bana bakıyosa ve bi sevdiği varsa bu çok saçma.artık ona hiç bakmicam.unutmaya çalışıcam.nasıl olcak hiç bilmiyorum gerçi.ben çok sık aşık olan biri değilim.böyle şeyler nadiren başıma gelir ve unutmak zorunda kalmak çok zor ama mecburum işte :'( zaten benim onu tanıyıp farkına varmam çok ilginçti.onun varlığını bile bilmeden ilk kez rüyamda görmüştüm onu.ondan sonra bakışmaya başladık işte.şimdi bütün bunları düşününce unutmak zorunda olmak çok içimi acıtıyo :(( :43:

bence bu aşk meşk olaylarını bırak zaten bu yaşta sevdiğini düşündüğün biriyle evlenmem çok uzak ihtimal hayat daha çetin ve zor. Sen şimdi iyi bir gelecek kaygısına gir ve derslerine açlış derdim var bölümündeki olayları oku çok severek evlenip sevgisinin bittiğini para sıkıntısı yaşayan vs vs çok kişi var. O sebeple sen bunları bırak ve derslerine yoğunlaşıp iyi bir geleceğe doğru adım at daha karşına kimler kimler çıkacak.
şimdi yazadıklarıma belki kızıcan ama bu yazdıklarımı unutma ve gelecekte haklı olduğumu anlıcan.....
O sebeple bu içini acıtan olayları bir kenara atıp derslerini düşün seveceğin çok kişi çıkar karşına ama bu yıllar geri gelmez ve üniversite başarısız olusan telafi etmen çok güç olur.

Ben böyle durumlarda çok yüksek bi iradeye sahip olurdum ve o kişinin suratına bakmazdım umursamazdım hiç :) Sevgiliden ayrılıncada ona ait ne varsa yok ederdim.Zaman zaten acını yok ediyor tabi ardında geri dönülmesi zor hatalar yapmamak şartıyla

Şey o X dediğim kız onun sevgilisi değil,ama hoşlandığım kişi onu hala seviyo mu bilmiyorum. :50:

Meiş

bence bu aşk meşk olaylarını bırak zaten bu yaşta sevdiğini düşündüğün biriyle evlenmem çok uzak ihtimal hayat daha çetin ve zor. Sen şimdi iyi bir gelecek kaygısına gir ve derslerine açlış derdim var bölümündeki olayları oku çok severek evlenip sevgisinin bittiğini para sıkıntısı yaşayan vs vs çok kişi var. O sebeple sen bunları bırak ve derslerine yoğunlaşıp iyi bir geleceğe doğru adım at daha karşına kimler kimler çıkacak.
şimdi yazadıklarıma belki kızıcan ama bu yazdıklarımı unutma ve gelecekte haklı olduğumu anlıcan.....
O sebeple bu içini acıtan olayları bir kenara atıp derslerini düşün seveceğin çok kişi çıkar karşına ama bu yıllar geri gelmez ve üniversite başarısız olusan telafi etmen çok güç olur.
Haklısınız ama insan düşünmeden de edemiyo ki zaten bende onu eskisi kadar sevmiyorum.Ama maalesef ki bugün istemeden de olsa ona baktım.Yani yanlışlıkla baktım.Bilsem hiç bakmazdım.Bi arkadaşımla yan yana yürüyolardı.Ben önce onu farketmedim.Sonra gördüm onu ama bakmış bulundum işte.O da benim ona baktığımı gördü off off :58:

canm benım sorucam tek sey yasın kactı olcuaktıkı sormuslar 16 yasındasın daha yolun basındasın hele okullar bıtıgınde belkıde hıc goremıcen onu ozmn baska ınsanlar dıkkatını cekıcek hoslanıcaksın baskasından sonra dıceksın ben onu sadece cocuk askıyla sevmısım dıyeceksın daha bu yasın 18 19 20 yaslarıda var sence bu dusuncelerın ozmnda olucakmı? bence olmıcak o yaslara gelınce baska cevre baska arkadasların olucak hayttta belkıde senden hoslanan bırı olucak kafana bırsey takma cok gusel yastasın degerını bıl :34:

canm benım sorucam tek sey yasın kactı olcuaktıkı sormuslar 16 yasındasın daha yolun basındasın hele okullar bıtıgınde belkıde hıc goremıcen onu ozmn baska ınsanlar dıkkatını cekıcek hoslanıcaksın baskasından sonra dıceksın ben onu sadece cocuk askıyla sevmısım dıyeceksın daha bu yasın 18 19 20 yaslarıda var sence bu dusuncelerın ozmnda olucakmı? bence olmıcak o yaslara gelınce baska cevre baska arkadasların olucak hayttta belkıde senden hoslanan bırı olucak kafana bırsey takma cok gusel yastasın degerını bıl :34:
Doğru söylüyosunuz ama şöyle bişey var ben 16 yaşındayım tamam ama şimdiden 18 19 yada 20 yaşında neler yaşıyacağımı bilemem ki.O yüzden bende şimdiki durumuma takmış durumdayım.Belki o yaşlarda bişey yaşamicam.Belli olmaz ve zaten kimsede diyemez ki atıyorum 19 yaşında illa bi ilişki yaşıcam diye.Ben genel olarak hangi yaşta olursam oliyim zaten çok sık aşık olan biri olmadığım için aşık oluncada kaybetmek istemiyorum haklı olarak.Ama işte unutmam gerekiyo biliyorum o yüzdende artık unutmaya çalışıyoırum zaten.En kısa zamanda başarırım umarım.Yinede yorumunuz için ve konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :)

sana bakıyor..sende umutlanıyorsun..
ama baskasından hoslanıyormus bıttımı bılmıyorsun..
sımdı bu cocuk senen hoslanıyormu hoslanmıyorsa neen bakıyor umıt verıyor..umıt verıyorsa neden gelıp hala sana acılmadı..cocugun kalbınde kım var x mı y mı senmı??
bunların cevabını bulacagın tek kısı o cocuk..bunları bız bılemeyızz..
senın yapman gereken kendı profılınle face ını eklemen ve konusman..ya hep ya hıc ne bole canım kacamak kacamak bakıslar falan..kendını uzersın bos yere..
burda sana herkesın soleyecegı tek bısı var 16 yasındasın kucuksun unutursun daha onemlı olan senın derslerın vs vs:)
bence cocukla bı konus bakım sen..

Erkekler ilgiyi sever, sana bakmasının yegane sebebi bu.
Çünkü sen artık onla ilgilenmiyorsun bu durum da onu rahatsız ediyor.
Bakma, ilgilenme :3:

sana bakıyor..sende umutlanıyorsun..
ama baskasından hoslanıyormus bıttımı bılmıyorsun..
sımdı bu cocuk senen hoslanıyormu hoslanmıyorsa neen bakıyor umıt verıyor..umıt verıyorsa neden gelıp hala sana acılmadı..cocugun kalbınde kım var x mı y mı senmı??
bunların cevabını bulacagın tek kısı o cocuk..bunları bız bılemeyızz..
senın yapman gereken kendı profılınle face ını eklemen ve konusman..ya hep ya hıc ne bole canım kacamak kacamak bakıslar falan..kendını uzersın bos yere..
burda sana herkesın soleyecegı tek bısı var 16 yasındasın kucuksun unutursun daha onemlı olan senın derslerın vs vs:)
bence cocukla bı konus bakım sen..

Demekki bende hiç öğrenemicem çünkü hayatta soramam :D bütün bu soruların cevaplarını deli gibi merak ediyorum soramam çok utanırım
Sorabilsem keşke de burda paylaşsam sizinle ama bu çekingenlik yok mu :D

Back
X