Kadinlarin böyle laflari kullanmasi acayip itici oluyor. Kadinlar durduk yere söylenmiyor. Genelde böyle öküzlere rastaldiklari icin.ama ayılınca karı gibi her şeye karışıyor bu da beni çok sinir ediyo yani
Maddi durumları çok iyi konudan onu anladımHayatın anlamını kavramak için bu kadar enerji tüketseydim şimdi bambaşka yerlerde olabilirdim. Allah aşkına biri özet geçsin
İçmesini de istiyormuş içince eski haline dönüyormuş kocası. Eski hali hiperaktifmiş. Ama artık agresifmis içmediği zamanlarda. Benim de anladığım bu ha gayret herkes 1-2 cümle yorumlasa çözülecek olaylarMaddi durumları çok iyi konudan onu anladım
Eşi alkolik ve alkol aldığında hayata dönüp normal bir birey gibi anlayışlı oluyormuş.
Alkol almadığı zamanda dertli koca tipi kadına hayatı zehir ediyor.
Bende anladığımdan tam emin olamadım şimdi
Bu akşam kk bana beyin yaktırıyor yeminleİçmesini de istiyormuş içince eski haline dönüyormuş kocası. Eski hali hiperaktifmiş. Ama artık agresifmis içmediği zamanlarda. Benim de anladığım bu ha gayret herkes 1-2 cümle yorumlasa çözülecek olaylar
Bu akşam acayip eğlenceli burasıBu akşam kk bana beyin yaktırıyor yeminle
Konu sahibi de bence konuyu net anlamadı o yüzden bu kadar karışık
Benim karakterim bu içimden ne geçiyorsa hepsini söylerim Bir de şimdi ona sinirli olduğum için böyle onu çok gömmek istiyorumEşinizle beraber siz de mi içtiniz bu nasıl bir anlatım böyle.
Neyi yuvarladim yazmadan anlamadım ??Bu akşam acayip eğlenceli burasıkonu sahibi de bir şeyler yuvarladı sanırım yazmadan. Herkesin kafası çok güzel
Bende seni anlamadım zaten olsunNeyi yuvarladim yazmadan anlamadım ??
Adam içtikçe güzelleşiyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?