Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mükemmel yorumEşinizle beraber siz de mi içtiniz bu nasıl bir anlatım böyle.
Mükemmel yorumEşinizle beraber siz de mi içtiniz bu nasıl bir anlatım böyle.
İçmesini de istiyormuş içince eski haline dönüyormuş kocası. Eski hali hiperaktifmiş. Ama artık agresifmis içmediği zamanlarda. Benim de anladığım bu ha gayret herkes 1-2 cümle yorumlasa çözülecek olaylar![]()
Adam içince sorun yok,içmeyince sorun çıkıyorHayatın anlamını kavramak için bu kadar enerji tüketseydim şimdi bambaşka yerlerde olabilirdim. Allah aşkına biri özet geçsin![]()
Konuları ve konularında konuşmaları bana üyenin erkek olduğunu düşündürdü. Eril, cinsiyetçi iğrenç bir dili var. Üslubu da çok kötü ve konuları da dalga geçer gibi bir anlatımdaSiz 19 yaşında olduğunuzu söylemiştiniz Eşim bebeğim ağlayınca dir dir karı gibi konusuyo konunuzda. Eşiniz kaç yaşında ?
Eşinizin işi yok ancak sizin telefonunuzu kırıp yenisini alabilecek ve kafası güzel olacak kadar alkol alabilecek ve 2 aylık bebeğinizin masraflarını karşılayabilecek ve evin geçimini temin edebilecek imkanı var.![]()
Ağlanacak haline Gülüyor birde.Benim onun sabit gelirimaaş kartım onda
O zaman Muglaya gitmeyinEvet benden sonra ama ben ne yapacağımı bilmiyorum konu kısaca şu alkol alınca adam Melek oluyor alkolü bırakınca çok sinirli agresif bir insan oluyor ve bütün gün yatıyor artık böyle un çuval gibi bir şey oldu yani bu
Sev tabii sevaptırAy ayılınca cirkeflesir bide kafası guzelken para saciyo o siirada paraları yemekle meşgul oluyorum ayilinca kiziyo cunki harca dedimde hepsinimi harcar insan falanama seviyom yaaa ondan dayaniyom
Eşim 34 yaşında evden iş yapiyo ona para geliyo bebeğin masraflarını karsiliyabiliyoruz hemde en iyi şekilde çok sukurSiz 19 yaşında olduğunuzu söylemiştiniz Eşim bebeğim ağlayınca dir dir karı gibi konusuyo konunuzda. Eşiniz kaç yaşında ?
Eşinizin işi yok ancak sizin telefonunuzu kırıp yenisini alabilecek ve kafası güzel olacak kadar alkol alabilecek ve 2 aylık bebeğinizin masraflarını karşılayabilecek ve evin geçimini temin edebilecek imkanı var.![]()
Sanane samanı kaldı benim konuşma tarzimBuradaki uslubunuz gibi konuşuyorsanız adamla içmeyipte ne yapsın. Öküz, köpek gibi beslemek, karı gibi ne demek…
Hiç yakıştıramadım bir kadına bu sözleri.
Adamın derdi sen olabilir misin? Derdine içiyor olabilir mi?
Profilde yaşınız 34 yazıyor diğer konunuzda 19 demişsiniz yaşınıza. Hangisi doğru![]()
Haklısınız bu üslupta birine yorum yaptım ne yazık ki.Sanane paşa gönlüm öle istedi hem sen sapik gibi benim açtığım konularimi takip ediyosun ayıp ayıp git uyu sen
Bir soluklanın bu ne kadar nefret. Böyle nefret ettiğiniz biriyle evli kalma motivasyonunuz ne?Eşim çok hiperaktif birdir aslında böyle olmasından da hoşlanıyorum ama uyanık olduğu zamanlar �lk zamanlar aşırı hareketli aşırı ilgili ya böyle adamin ilgisinden bıkmıştım resmen ama şimdi bakıyorum bütün gün yatıyor öküz gibi bildiğin yatıyor adam kalkmıyor ya kalkarsa da içiyor kafası güzel oluyor o zaman tekrar bir ilgi tamam cinsel hayatta hiçbir sorun yok ama içtiği zaman normal yaşantıya dönebiliyor normal bir insan gibi davranıyor adam içmeyince tam bir öküz gibi oluyor ya çok soğuyorum agresifleşiyor en ufak bir şey parlıyor yani sinirleniyor ben ne yapmışım diyorum kendime bazen ben ne yapmışım çok mu aramışım bunu içmeyince de çok sinirli oluyor o yüzden içmesini de istiyorum açıkçası en azından bana musallat olmuyor kırmızı güzel olunca hiçbir şeye karışmıyor kendi ilgileniyor Kendi kafasında ama ayılınca karı gibi her şeye karışıyor bu da beni çok sinir ediyo yani eve 3-4 tane köpek almışım beslemişim ya da bunu beslemişim hiçbir şey değişmiyor en azından o köpekler gelip kendini arada sevdiriyor yalatıyor yani bunu öpmek için yaklaşıyorsun sarılmak için yaklaşıyorsun uyuduğu için uykusunda bir parlıyor içinden o da gelmiyor artık insanin![]()