Nasıl başlayacağımı bilmiyorum.
boşanma sürecindeyim yarın mahkeme var. Ben şiddet gördüm küfürler hakaretler yedim beni tanıyanlar bilir belki. İşitme engelli biriyim mühendisim 28 aylık oğlum var. Uzaklaştırma kararı var. Mahkeme kararı 14.00-18.00 çocuğu bir keresinde kaçırmıştı bu cumartesi de geç getirdi gelmeden önce nerde kaldınız geciktiniz diye mesaj attık çocuk yeni uyandı terlemiş hemen çıkmadık şimdi yoldayız diye mesaj attı tamam dedik. Gelelim konuya.
Babam çocuğu verir ve teslim alır üçüncü kattayız aşağıya dış kapıya iner alır. Bende evin kapısında beklerim. Babama direk ben senle muhatap değilim böyle olmuyor diye üstüne yürüyerek yakasını tutarak yere düşürüyor babam kapıya çarpıyor ve üstüne tepiyor vuruyor tabi sesler gelince annem ben koştuk bağırdım Komşuların hepsi yetişti. Sağolsunlar kurtardılar. Babam inanın hiç bişey yapmadı dokunmadı bile torunum vardı. Birde annesi de vardı diye her türlü düşündü. Daha önce de yaptığı için şimdi bu durum olunca darp raporu alınarak şikayetçi olduk. Birde ne öğrendik eski eş de darp raporu almış ! Bu kadar yalancı b kadar sahtekarlık bu kadar edepsiz saygısız birini görmedim. Ve bunlar benim oğlumun gözü önünde oldu. Oğlumun travması tepkisi.. benim yaşadığım olaylar. Şahitler olsa da herkes psikopat diye yanaşmıyor e haliyle. Sizlerin duaya ihtiyacım var Rabbim büyük. Allahım kurtarsın hakim gerçekleri bilsin istiyorum

kötülere de bişey olmuyor ki Allah onun bin türlü belasını versin