Ben Olmam

inFlamess

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
1.444
2.224
658
Evet çoğunuzu yaniltmadim aldığım karar kaç gün sürdü?..Yine aynı depresif duruma geri döndüm .Biliyorum tek care boşanmak olmuyor işte yeniliyorum .

Eşim geldi sarıldı iki tatlı soz söyledi beni arzuladı çok diye belki yeniden dedim ya belki yeniden değişir bu sefer.

Ayrı yatmami önce önemsemedi bile çünkü zaten aynı yatakta habersiziz varliklarimizdan.Ama hep iyi davrandı aşkım hatunum dedi durdu.(Normal de der ama daha iyi davranarak söylüyordu daha candan felan).Sonra ilişki vs.

Az önce annemlerden geldim pijamami siyirdim bacaklarimi kasıyorum.Bana dedi ki "senin bacakların benden kalın biliyon değil mi?"..

1.68 boy 62 kilo.Bacaklarım bembeyaz puruzsuz.Eğilip öpmek yerine söyledigi laf??Esasen kendi bacakları ince vücuduna göre üst geniş alt ince.Benim saçlar sık uzun kendi tepesinde bi avuç saç.Yani ben onu öyle eleştirmezken o neden beni güzel bi hatun göremiyor ??
Çünkü mecnun gözü yok adam da diorum .2 çocuk yaptım belim incecik göbek neredeyse sıfır .Sadece biraz iri kemikliyim o yüzden kütlesen agirligim aslında kemiklerden.57 kilo idim önceden .Verebilirim ama şimdi ki halimi beğeniyorum ben.Bu adam bazen aman benim güzel hatunum der ben onun canini sıkmazsan ama çoğu zaman hep ama hep eleştirir .Aman benim çapraz bacaklı karim felan.Kollarıma bakar maşaallah kollara felan .İşte ayakların büyük ellerin tutunca kendimi guven de hissediyorum diye güler .(Onun elleriyle benim eller neredeyse aynı çünkü onun boy 1.86 ama ayakları ve elleri boyuna göre bayağı küçük .Benim de boy kiloma göre birazda iri kekilli olduğum için parmaklarim uzun ve birazcık iri.Ama çirkin bi görüntü yok .

Ya arkadaşlar uzatıyorum ama bu adam doğru bile söylüyor olsa ben duymak istemiyorum.Oğlumuzu da aynı bu şekil sever aman koca kafalı oğlum veya işte aman koca ayaklı oğlum anasına çekmiş felan.Sadece bu şekilde değil her yönden eleştirir beni .Bugün başka bi konu için mesela eline hic is yakışmıyo demisti.Her gün evde rutin temizlik yaparım ama ona sorsanız hic temizlik yapmıyorum .Yani esim beni hic bir şekilde onure etmez en iyi yaptığı şey elestirmek.

Az önce dedim ki yani insan kocasından duyamadigini başka erkekten duyarsa şöyle bi dönüp bakar .Sen zaten zevzeksin sıkıldım aynı muhabbetlerden dertlerden yeter artık vs En son bayağı hakaret etti çıktım odadan.

Yani böyle detaylar veriyorum ki ilişkimi tam olarak anlatabileyim .

Adamla göz göze bakarak muhabbetin yok zaten birbirinizi hic anlamıyorsunuz diyorum kendime yani elim de olan bu ben bu adamdan daha ne bekliyorum .

Artık o kadar çok tehdit ediyorum ki artık hic bir sözün de önemi kalmadi.
Çünkü hepsi soz olarak kalıyor.Düşünüyordum ki annemlere gideyim kalayım bayağı bi kafa dinleyeyim babam diyor kızım ayrı kaldığınız o süreçten beri çok hastayım şimdi iyisiniz değil mi?..Yani daha üstüne yok bu psikolojik baskının.

Yani bu adam yok sayıyorum ama olmuyor ben hayatında erkek olmadan yapamayanlsrdanim o zaman.Sadece sex değil insan gülmek sarılmak konuşmak istiyor.Dinlemek dinlenilmek.

Gidip boşanma davası açsam en azından resmiyette boşansak sonra herkes kendi hayatına baksa .Ama şimdi ayrılmasam evden ??

Yani bu ilişkinin moku çıktı fiiliyatta en azından boşansam sonra zaten mecburen biter gider diyorum .

Beni çocuklu insanlar anlayamaz ben de anlayamıyordum zamanın da.Bazen de kendim de hata arıyorum o degisemiyorsa sen değiş ama olmuyor evlilikten beklentilerimiz Ya da birbirimizden beklentilerimiz çok farklı onunla .Emin olduğum şey çocuk için idare ediyor oda.

Bi yorum okudum ,"Yildizanne' nin ;"Vazgeçtim evliligimden"konusunda.Ve bu beni inanılmaz etkiledi .Yani yaşım 43 olduğunda ben hala bunun derdini yazıyor olmak istemiyorum .Çırpınıyorum ve acı çekiyorum icimde.

Allah im ne olur bitsin bu sanci .

Son düzenleme:
Tek sorun esinizin sozleri mi?

Bilmiyorum belki yanlis bir cikarim yaptim ama anlattiklarinizdan sanki esinizin sevgi gosterme tarzi bu.

Hani demissiniz ya oglumu bile koca kafali oglum diye seviyor diye.

Yani sizi sevmiyor degil ama biraz bosbogaz sanki.

Elestrilmenin insani ne kadar yiprattigini bilirim.

Benim ailemde cok elestrirler beni.

Laflarini hic sakinmazlar.

Ama ayni zamanda beni cok severler uzerime titrerler.

O yuzden ben takmiyorum artik onlarin laflarini. Onlari oyle kabul ettim. Gulup geciyorum.

Sizde oyle yapsaniz. Mesela bacaklariniza laf ettim gulerek sen kendi bacaklarina bak ben almasaydim seninkim alirdi bu halinle felan deseniz.

Tabi eski konularinizi bilmiyorum. Tek sorunun esinizin bosbogazligi oldugunu dusunerek yaziyorum.

Istemedigin bi ilişkiyi sürdürmek zorunda degilsin.mutlu olucaksan bitir..zorlamayla nereye kadar...

Nereye kadar sıkacaksın dişini nereye kadar arafta kalacaksın,nereye kadar çocuklarım için bahanesine sığınacaksın???
peki çocuklar büyüyüp evdeb ayrıldıktan sonra hayatı ve mutluluğu ıskaladığının farkına vardığında ne yapacaksın???
Evliyim çocuğum var ve boşan diyorum.
Ekleme: eski konularını biliyorum eski sevgilin ile görüşmen hata olur.ne evli iken ne de boşandıktan sonra hayatına sokma.

kusura bakmayın da yaşınız 43 değil 53 olsa da bunları yazacak gibi duruyorsunuz..
ne kadar muhtaçtınız ki size nişanlıyken vuran bir adamla evlendiniz ?
ve hala neden sizi evliykende dövmüş bir adamla birliktesiniz ?
hani demişsiniz ya emin olduğum şey çocuklar için devam ediyor o da diye. halbuki çocuklar için devam edilmez çocuklar için bu adam boşanır.. çocuklar için mutlu olunur..
adam resmen sevişebilmek için yanaşmış size neden kendinize hiç değer vermediğinizi anlayamadım..

Evet çoğunuzu yaniltmadim aldığım karar kaç gün sürdü?..Yine aynı depresif duruma geri döndüm .Biliyorum tek care boşanmak olmuyor işte yeniliyorum .

Eşim geldi sarıldı iki tatlı soz söyledi beni arzuladı çok diye belki yeniden dedim ya belki yeniden değişir bu sefer.

Ayrı yatmami önce önemsemedi bile çünkü zaten aynı yatakta habersiziz varliklarimizdan.Ama hep iyi davrandı aşkım hatunum dedi durdu.(Normal de der ama daha iyi davranarak söylüyordu daha candan felan).Sonra ilişki vs.

Az önce annemlerden geldim pijamami siyirdim bacaklarimi kasıyorum.Bana dedi ki "senin bacakların benden kalın biliyon değil mi?"..

1.68 boy 62 kilo.Bacaklarım bembeyaz puruzsuz.Eğilip öpmek yerine söyledigi laf??Esasen kendi bacakları ince vücuduna göre üst geniş alt ince.Benim saçlar sık uzun kendi tepesinde bi avuç saç.Yani ben onu öyle eleştirmezken o neden beni güzel bi hatun göremiyor ??
Çünkü mecnun gözü yok adam da diorum .2 çocuk yaptım belim incecik göbek neredeyse sıfır .Sadece biraz iri kemikliyim o yüzden kütlesen agirligim aslında kemiklerden.Eskiden 57 kilo idim önceden .Verebilirim ama şimdi ki halimi beğeniyorum ben.Bu adam bazen aman benim güzel hatunum der ben onun canini sıkmazsan ama çoğu zaman hep ama hep eleştirir .Aman benim çapraz bacaklı karim felan.Kollarıma bakar maşaallah kollara felan .İşte ayakların büyük ellerin tutunca kendimi guven de hissediyorum diye güler .(Onun elleriyle benim eller neredeyse aynı çünkü onun boy 1.86 ama ayakları ve elleri boyuna göre bayağı küçük .Benim de boy kiloma göre birazda iri kekilli olduğum için parmaklarim uzun ve birazcık iri.Ama çirkin bi görüntü yok .

Ya arkadaşlar uzatıyorum ama bu adam doğru bile söylüyor olsa ben duymak istemiyorum.Oğlumuzu da aynı bu şekil sever aman koca kafalı oğlum veya işte aman koca ayaklı oğlum anasına çekmiş felan.Sadece bu şekilde değil her yönden eleştirir beni .Bugün başka bi konu için mesela eline hic is yakışmıyo demisti.Her gün evde rutin temizlik yaparım ama ona sorsanız hic temizlik yapmıyorum .Yani esim beni hic bir şekilde onure etmez en iyi yaptığı şey elestirmek.

Az önce dedim ki yani insan kocasından duyamadigini başka erkekten duyarsa şöyle bi dönüp bakar .Sen zaten zevzeksin sıkıldım aynı muhabbetlerden dertlerden yeter artık vs En son bayağı hakaret etti çıktım odadan.

Yani böyle detaylar veriyorum ki ilişkimi tam olarak anlatabileyim .

Adamla göz göze bakarak muhabbetin yok zaten birbirinizi hic anlamıyorsunuz diyorum kendime yani elim de olan bu ben bu adamdan daha ne bekliyorum .

Artık o kadar çok tehdit ediyorum ki artık hic bir sözün de önemi kalmadi.D
Çünkü hepsi soz olarak kalıyor.Düşünüyordum ki annemlere gideyim kalayım bayağı bi kafa dinleyeyim babam diyor kızım ayrı kaldığınız o süreçten beri çok hastayım şimdi iyisiniz değil mi?..Yani daha üstüne yok bu psikolojik baskının.

Yani bu adam yok sayıyorum ama olmuyor ben hayatında erkek olmadan yapamayanlsrdanim o zaman.Sadece sex değil insan gülmek sarılmak konuşmak istiyor.Dinlemek dinlenilmek.

Gidip boşanma davası açsam en azından resmiyette boşansak sonra herkes kendi hayatına baksa .Ama şimdi ayrılmasam evden ??

Yani bu ilişkinin moku çıktı fiiliyatta en azından boşansam sonra zaten mecburen biter gider diyorum .

Beni çocuklu insanlar anlayamaz ben de anlayamıyordum zamanın da.Bazen de kendim de hata arıyorum o degisemiyorsa sen değiş ama olmuyor evlilikten beklentilerimiz Ya da birbirimizden beklentilerimiz çok farklı onunla .Emin olduğum şey çocuk için idare ediyor oda.

Bi yorum okudum ,"Yildizanne' nin ;"Vazgeçtim evliligimden"konusunda.Ve bu beni inanılmaz etkiledi .Yani yaşım 43 olduğunda ben hala bunun derdini yazıyor olmak istemiyorum .Çırpınıyorum ve acı çekiyorum icimde.

Allah im ne olur bitsin bu sanci .
Allah aşkına senin bacağın benimkinden kalın demişse nolmuş?
Yani niye eğilip öpmesi gereksin?

Senin ona dediğin laf da olmamış bence. Yani 2 çocuklu kadın eşinden duymadığını baska erkeklerden duyarsa falan?
O bunu yapsa, baska kadından bahsetse kalk madem git ona deriz. Eşin kızmakta çok haklı.

Ama madem anlaşamıyorsanız boşanın.
Bu kadar zıt olduğunuzu düşünüyorsan bitsin gitsin.

Çocuk için idare etmiyorsunuz çocuğu bahane ediyorsunuz aslında.
Siz bi bireysiniz bi kadınsınız anne olmak bundan sonra gelen bişey diğer tüm sıfatlar gibi.Önce siz mutlu olmalısınız iyi olmalısınız sonra da mutlu ve iyi bi anne olmalısınız.Zincirin halkaları gibi aslında.
Emin olun çocuğunuz hiçbir zaman iyi ki boşanmamışsın demeyecek size ,çünkü ona mutsuz bi hayat yaşayacaksınız.
Sanmıyorum pek ama dilerim ayrılırsınız.

Canım eşin ezik bi insan gibi hissediyorum. Aslında herşeyin farkında. Sendeki üstünlükleri ve güzellikleri görüyor. Ama kendine hiç güveni yok ve o yaşadığı eziklik ne yazık ki sana böyle yansıyor.

Siz de onun anlayacağı dilden konuşun, siz de ona sürekli eksiklerini söyleyin. "Bacakların ince olabilir ama üstün kalk gidelim diyor altın mok yeme otur diyor" de. "Kıllarından tenini göremiyorum onları kes de bi yorgan yapalım kışın rahat ederiz" de. "Saçların tepeden bir kaç yıla daha açılınca oradan uçak kaldırmaya başlayabiliriz" de. Ama sürekli böyle davran ve Aliye Rona gülüşü savur.

Böyle açık sözlüyüm ayağına patavatsızlığın dibine vuran insanlar eleştriye tahammül edemez. Zamanla bunun ne denli itici bir şey olduğunu anlar diye düşünüyorum ve kendi de maruz kalmamak için azaltır.

İyi ki zamanında buralara yazmışım ,süper bir güç yıllar önceki duyguları buradan okumak iç hesaplaşmamda müthiş yardımcı oldular gerçekten .....Tüm samimiyetle ..
Ve yıl 2020 ..Kendimi çok seviyorum ve ruhum özgür kurtuldum yüklerimden ruhuma kambur olan her şeyden..🎈
Boşandiniz mi?Ya da eşiniz elestirmeyi mi bıraktı düzeldi mi?

Eşinin ailesi nasıl? Biraz ailesinden veya bildiğin kadarı ile cocukluğundan bahsedermisin?

Back
X