Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rabbim yolunuzu açık etsin kendinizi daha özgür hissediuormuşsunuz çok sevindm sizin adınıza. peki çocuğunuz nasıl bu süreçten nasıl etkilendi tecrübeli biri olaral bilgi verir misiniz
Rabbim yolunuzu açık etsin kendinizi daha özgür hissediuormuşsunuz çok sevindm sizin adınıza. peki çocuğunuz nasıl bu süreçten nasıl etkilendi tecrübeli biri olaral bilgi verir misiniz
Siz inandığınız zaman inanın bu duruşunuza hayatınıza yansıyor ve çocuklarınız neyi nasıl yansıtıyorsanız o şekilde alıyor .
Siz bunalım depresif olup ,çocuklarınıza ayrılmayı bi kayıp bi yoksunluk gibi bu şekilde gösterir ,yüklerin altındaymışsınız gibi bi ruh hali ile ayrılık sonrası dönemi yaşar iseniz onlarda da ayrılık; travmatik bir süreç olarak işliyor .
Kafa da gönülde bitince bi annenin toplayamayacağı hiç bir şey yok bu inançtayım .Ben ah kocasız kaldım ,ah gencim ne olacağım diye düşünen bi ruha sahip olmayıp ,prangalarımdan kurutulduğumun hissiyatı ile geçirdim bu dönemi.
Yatsınamaz gerçek şu elbette ki bi çocuk anne -baba beraber yaşamak ister ,babaya özlemi olur bu konularda zorluklar çekmedim değil ama fırsat buldukça bol bol görüştürerek ruhlarını doyurmaya çalıştım ve hala rutin bu şekilde devam ediyor .Babalarını hiç kötülemedim hep sevmelerini saygı duymalarını öğütledim böyle mutlu olduğumuz için bu hayatı seçtiğimiz vs rutinlerle belirli şeylere onlsra kanıksattım.Ve eski eşle de mesafeli ama iletişim halinde olduğumu gördükleri için içleri huzurlu .
Çocuklara yapılabilecek en büyük travma asıl bu ;anne-babanın birbirine düşman oluş şekilde ayrılıklar .Sonrası çok önemli değil anne götürür bi şekilde ,gerçekten fıtratımıza işlenmiş .
Sizin için çok sevindim, size yaptığı ağır psikolojik şiddetmiş resmen, kendi ezikliğini sizi ezerek gidermeye çalışıyor gibi. Hayat size istediğiniz sevgiyi anlayışı güveni sunacak birini karşınıza cıkarsın dilerim. Ve prangalı diğer kadınlar da sizin gibi özgürleşsin...iyi ki paylastınız sizin için cok sevindim