Ben ona bu kadar çok değer vermişken,o acımısazca bitti dedi...

prenses2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
51
0
86
Ankara
Kızlar merhaba canım çok sıkkın...
Erkek arkadaşım yeni askerden geldi,askerliğini yaptığı sürece onu bekledim,bu arada bütün sıkıntılarına çare oldum elimden geldiğince,askerden yanıma geldi görüştük,burdan memleketine gitti ve beni aramadı uzun zaman,en son dayanamadım evini aradım,annesi açtı telefonu uzun uzun konuştuk,benden haberlerinin olmadığını,oğullarının işe başlayamadığı için bunalımda olduğunu vsss anlattı,daha sonra kendisiyle sonra babasıyla konuştum,ailesi ona beni sorduğunda ciddi düşünüyorum demiş,bunu bana söylediler; oğlumuzun işi gücü yok,en kısa zamanda bir yere yerleşecek,burada anlatamadığım bir takım sorunlarını da biliyorsun dediler,sen ne diyorsun kızım dediler,bende her şeye rağmen seviyorum dedim,tamam dedim,ilerleyen günlerde kafama takılan bir takım soruları kendisine sorduğumda,sinirlendi,sürekli bunlarımı soracaksın bana dedi,sana güvenim yok dedi,bu iş böyle yürümez bitti dedi....ben çok üzüldüm,ben onun o kadar sorununa rağmen güvenimi kaybetmemişken,sadece sorularıma cevap ararken,onu öğrendiğim gerçeklere rağmen sevmeye devam etmişken o bitti dedi,şu anda ne yapacağımı bilmiyorum,canım çok sıkkın,böyle bir tepkiyi haketmediğimi düşünüyorum,ağladım ama halen ağlamak istiyorum,kötüyüm....senağlama

kriz hepimizi vurmus durumda ama bunun faturasını sana kesmek zorunda degil.hepimiz üzülüyoruz binlerce kişi işinden cıkarılıyo o zaman onlarda eslerini bosasın neymiş bunalımdaymıs.bosver güzelim o bahane aramıs bence.arayıp sorma bence dönerse düşünürsün ama sen üzerine gitme.bos yerede kendini üzme

yaptığın fedakarlıklara rağmen senin hiç bi suçun yokken senden ayrılması ne kadar saçma...senin başka bi yanlışın olmadıysa eğer ....

bence o bunalıma girmiş annesinin dediği gibi....belkide sana istediğin hayatı veremiyeceğini düşünüyor....ama böyle yapmasıda gereksiz...birlikte elele verekerek sevginizle aşabilirdiniz sorunları....üzüldüm....bence detaylı konuş onunla....eğer böyle bir sorunu varsa onun yanında olacağını belirt...yok hala ısrarlıysa onun değil gururunun peşinden git....

Benim onu anlayışlı davranmaktan ve destek olmaktan başka bir şeyim olmadı,benden önce kızlarla çok muhabbeti olduğu için halen ev telefonlarını birçok kız arıyormuş,annesi söyledi bunu bana,benimde kafama takıldı bunlar ne dedim,oda geçmişte kaldı dedi,ben evlendikten sonra bunlarla karşılaşacakmıyım dedim,oda bekle gör dedi,bende o zaman görmüşüm ne anlamı var dedim,sen bana güvenmiyorsun deyip bitti dedi...

kesin bitti mi şimdi...CADIARZU
belki de barışırsıznz canım bu kadar üzülme:teselli:
zamana bırak diyorum sana ve bir tavsiye benden sana

BİR İNSAN GİTMEK İSTİYORSA BIRAK GİTSİN...DÖNERSE ZATEN SENİNDİR,EĞER DÖNMEZSE ZATEN HİÇ SENİN OLMAMIŞTIR

o zaman hiç üsteleme canım....ne kdar saçma bi sebebten bitirmiş...:mymeka: bunları sormak en doğal hakkın senin...ne yani bunları soramıycaksan konuşamıycaksan ne anlamı var birlikte olmanın...hiç üzme kendini...bencede bahane uydurmuş bitirmek için...

kelin merhemi olsa başına sürermiş cnm valla benim senin konuna yorum yapmaya hakkım yok çünkü daha beterini yaşadım ama şunu diyim allah kolaylık versin. Geçer bir süre sonra ama geçene kadar çektiğinle kalırsın. Üzme güzel canını

1 saat önce telefonda konuştuğumuzda,daha kesin kararımı vermedim dedi ama şimdilik aynı karardayım dedi,dalgamı geçiyor benimle,böyle yapma üzülüyorum diyorum umrunda olmuyor,derdi ne anlamıyorum,çözemedim bir türlü,oysa ki ben onunla her zorluğu aşmaya hazırdım.kafamçokkarıştı

bak benden sana bir tavsiye; kaçan kovalanırmış derler.. sakın bir daha arama sorma, o ararsa telefonlarına cevap ver ama kendini çek..yüz verme.. ortalıklarda dolaşma.. bak nasıl geliyo koşa koşa.. çok üzerine düşersen senin yokluğunu hissedemeyecek oyüzden seni itecek.. hem şimdi böyleyse evlenince seni daha da üzer.. oyüzden onsuz da gayet güzel bişekilde hayatına devam ettireceğini görsün. sen olmayınca onun hayatında yarattığın boşluğu görsün. Son sözüm ise
Söz gümüş ise suküt altındır..
Sessiz kal..

iş bulamayıp bunalımdaysa neden siniri sizden çıkarıyor ki...
sizi gerçekten seviyorsa bırakmıyacaktır sizi...
siz bir daha onu aramayın onun aramasını bekleyin...

Üzüldüm canım sanada geçmiş olsun,ya ben böyleyim işte üzülüyorum maalesef,çok duygusalım,sırtımı dönüp gidemiyorum,aslında bu erkeklere acımasız olmak lazım fakat beceremiyorum...

aynen katılıyorumkaydirigubbakcemile5

ama bak arkadaşın dediği doğru arama o arayana kadar. Gerçi ben sadece 2 gün yapabildim ama genede istediğimi aldım. Arama cnm. O ararsa cvp ver ağla et ama ona bunu belli etme

evlenincede yapar bunu unut gitsin bence:1closedeyes:

ben saa bisii diyim..
bu cocuk kafayi yimis.. gel git akilli laelaelaelaelae
cocukca hareketler bunlar.. bence acikca konus!
ayrilmak son kararinmi diye son bi kez daha sor ve "evet" diyosa eger , sende
"tamam ozaman sen bilirsin madem bu iliskiyi kolayca bitirebiliyorsan ben seni tutmiyim" aarividercii, de

Sordum canım son kararınmı dedim,bu kadar basit mi dedim,evet dedi konuşcak bişey yok dedi,kararımı verdim dedi,saat ilerledikçe daha son kararımı vermedim dedi,3-5 saattir aramadım oda aramadı,arayacağınıda düşünmüyorum,çünkü normalde bile aklına gelmiyordum,akşama kadar bekleyip arıyordum,bugün beni niye aramadın akşam oldu diyordum,o kadar oldumu diyordu,offf off adam gibisi bulmuyor beni yaaaasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…