- Konu Sahibi prenses2009
-
yaptığın fedakarlıklara rağmen senin hiç bi suçun yokken senden ayrılması ne kadar saçma...senin başka bi yanlışın olmadıysa eğer ....
bence o bunalıma girmiş annesinin dediği gibi....belkide sana istediğin hayatı veremiyeceğini düşünüyor....ama böyle yapmasıda gereksiz...birlikte elele verekerek sevginizle aşabilirdiniz sorunları....üzüldüm....bence detaylı konuş onunla....eğer böyle bir sorunu varsa onun yanında olacağını belirt...yok hala ısrarlıysa onun değil gururunun peşinden git....
Benim onu anlayışlı davranmaktan ve destek olmaktan başka bir şeyim olmadı,benden önce kızlarla çok muhabbeti olduğu için halen ev telefonlarını birçok kız arıyormuş,annesi söyledi bunu bana,benimde kafama takıldı bunlar ne dedim,oda geçmişte kaldı dedi,ben evlendikten sonra bunlarla karşılaşacakmıyım dedim,oda bekle gör dedi,bende o zaman görmüşüm ne anlamı var dedim,sen bana güvenmiyorsun deyip bitti dedi...
kesin bitti mi şimdi...CADIARZU
belki de barışırsıznz canım bu kadar üzülme:teselli:
zamana bırak diyorum sana ve bir tavsiye benden sana
BİR İNSAN GİTMEK İSTİYORSA BIRAK GİTSİN...DÖNERSE ZATEN SENİNDİR,EĞER DÖNMEZSE ZATEN HİÇ SENİN OLMAMIŞTIR
kelin merhemi olsa başına sürermiş cnm valla benim senin konuna yorum yapmaya hakkım yok çünkü daha beterini yaşadım ama şunu diyim allah kolaylık versin. Geçer bir süre sonra ama geçene kadar çektiğinle kalırsın. Üzme güzel canını
bak benden sana bir tavsiye; kaçan kovalanırmış derler.. sakın bir daha arama sorma, o ararsa telefonlarına cevap ver ama kendini çek..yüz verme.. ortalıklarda dolaşma.. bak nasıl geliyo koşa koşa.. çok üzerine düşersen senin yokluğunu hissedemeyecek oyüzden seni itecek.. hem şimdi böyleyse evlenince seni daha da üzer.. oyüzden onsuz da gayet güzel bişekilde hayatına devam ettireceğini görsün. sen olmayınca onun hayatında yarattığın boşluğu görsün. Son sözüm ise
Söz gümüş ise suküt altındır..
Sessiz kal..
1 saat önce telefonda konuştuğumuzda,daha kesin kararımı vermedim dedi ama şimdilik aynı karardayım dedi,dalgamı geçiyor benimle,böyle yapma üzülüyorum diyorum umrunda olmuyor,derdi ne anlamıyorum,çözemedim bir türlü,oysa ki ben onunla her zorluğu aşmaya hazırdım.kafamçokkarıştı
ben saa bisii diyim..
bu cocuk kafayi yimis.. gel git akilli laelaelaelaelae
cocukca hareketler bunlar.. bence acikca konus!
ayrilmak son kararinmi diye son bi kez daha sor ve "evet" diyosa eger , sende
"tamam ozaman sen bilirsin madem bu iliskiyi kolayca bitirebiliyorsan ben seni tutmiyim" aarividercii, de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?