• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ona resmen Aşığım :)

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
96
Almanya
Kizlar, o kadar cok mutluyum ki, bu mutlulugu sizinle paylasmak istiyorum. Tahmin edersiniz ki seviyorum.:asigim:
Sizlere hikayemi anlatmak istiyorum. Bundan bi iki ay önce, ben ve bir kac arkadasim okul cikisi bir seyler icmek icin bir kafe'ye gittik. 5-6 kisilik bir gruptuk, bos bir masaya oturduk, yan masada ayni bizim gibi 5-6 kisilik bir grup daha vardi, fakat onlar erkekti. Hepside esmerdi, yani hepsinde akdenizli havasi vardi, almanya'da yasadigim icin, onlari italyan, ispanyol sandik.Cünkü sadece almanca konusuyorlardi,alman olmadiklari belliydi,esmerlerdi cünkü.Biz kizlarda bagira bagira türkce konusuyoruz, bunlar dönüp dönüp bize bakiyorlar, sanki sizi anlamiyoruz ne sacmaliyorsunuz gibi bakislar attilar.Bende görgüsüzüm tabii, kizlar bizim oturdugumuz yerde tren mi geciyor, bu ........'lar öküz gibi bakiyorlarda, dedim. Kizlar kahkaha atmaya basladi, erkeklerde cit cikarmadan hala bana bakiyorlar,sonra iclerinden biri, yok trene degil sana bakiyoruz, bagira bagira konusuyorsun, o kadar ses nerden cikiyor diye merak ettik, demez mi.:dilcikar:
Bende refleks olarak direk ayyyy sen türk müsün dedim, buda yooo türk degilim, aaaaa ben türkce mi konusuyorum, allah söyletiyor vallaha, dedi.Morardim tabi, 10 dakika gecmeden kalktik.
Aksam eve geldigimde, nedense kafayi ona takmistim, hep aklimdaydi, sacma sapan hayaller kurmaya basladim. Ertesi gün kafeye ayni saatte kizlarla tekrar gittik, acaba gelir mi umuduyla, gelmedi ... mafoldumben
Bi kac gün gecti aradan, bütün arkadaslar örgüt kurmus her yerde onu ariyoruz,neyse ki sonradan ögrendik ki, bizim okulun hemen yaninda bi okul daha var, o okulun ögrencisiymis, bundan böyle o nerde bende orada :kedi:
Okul cikisi arkadaslariyla her gün döner yemege gidiyordu, bende tabii arkadaslari zorla döner yemege götürüyordum,artik her gün döner yemekten fenalik gelmisti, arkadaslar onu bir yerde görünce hemen bana telefon ediyorlardi, senin ki burda veya surda deyip haber veriyorlardi, bende hemen isik hiziyla oraya gidiyordum.Cocuk artik süpheleniyordu, beni ne zaman görse gülüyordu,günde 10-15 defa karsilasiyorduk şakkıdı
Onun hakkinda herseyi ögrenmistim, ailesini, dogum tarihini, kisacasi herseyini...
Annesi gecince,aha kaynanam geciyor diyodum :hulya:
Bi gün benim kaynana görümcem sırnaşık şey ile birlikte carsida geziyorlar, benim yanimdan gecerken bana bakip bakip birseyler diyorlar,kaynana gülücükler atiyor bana, bende bi havalandim bi havalandim ki sormayinkaydirigubbakcemile4 tamamdir isi bagladim dedim kendi kendime, kaynananin gözüne girdim :teytey:
Bi kac gün sonra okuldan yorgun bitkin eve geldim, annem alay eder gibi kiz sana görücü var dedi,ne görücüsü dedim,bilmem halan söyledi dedi, bi tanidigi seni görmüs ogluna almak istiyormus.Bi görücüler eksikti oda oldu dedim.20 yasinda kizsin, boyun benim kini gecmis, gelirler tabii, olsun gelsinler kizimiz okuyor deyip yollariz dedi.Bi zahmet öyle yapiver anne dedim.Bi aksam görücüler geldi, ben daha bilgisayarin basindayim hic umrumda degil, halam gelip zorla kaldirdi git hazirlan dedi, illa beni onlara vermek istiyormus, neyse zorlada olsa süslendim bayanssulusmile
Salona girer girmez kaynana diye bagirdim, alismisim kadini görünce kaynana diye bagirmaya sırnaşık şey....
Halam hemen ortaya atti kendini, kiz heyecanli falan dedi.
Aradan zaman gecti, anneme mutfakta, anne ne olur evet de diye yalvariyorum, sus kiz olmaz okuyorsun,hani istemiyordun,simdi ne oldu dedi.Olsun olsun sen beni bu aileye ver dedim.Vermedi .... :sinifsinif:
Isin asli suymus, aslinda oda beni begeniyormus,benden hoslaniyormus,ama acilamiyormus, hemen ciddi oldugunu göstermek icin annesini yollamis :dance:
Görüstük anlastik, 2 haftadir cikiyoruz, annem bilmiyor tabii şakkıdı
Ben sipsevdi biri olarak, ilk defa bu kadar sevgiyi hissediyorum :asigim:
Normalde her hafta yeni birine asik olurum,hatta birine evlilik sözü bile vemisligim vardir, sonradan caydim tabi sırnaşık şey
Aslinda 2 haftadir birlikteyiz, cok degil ama tabii ondan önce arkasindan cok kostum.
Bu sefer resmen asigim opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ay ne güzel bi hikaye cnm Allah bozmasın mutluluğunuzu
bir de inşAllah bidaha geldiklerinde annen verir senikaydirigubbakcemile3

ayy canımm hadi bakimm inş herşey çok güzel olurr.
bu şıpsevdilikk bu ilişkinle son bulur artıkın :))

dilerim çok mutlu olursunnopuyorumnanaktan

Ağzım Kulaklarımda Okudum Kaynana Kısmında Acayip Güldüm..

Mutluluklar Cnm...

TubaX yazdigin bi kac konuyu hemen hemen hatirliyorum, seninde simdi bu mutlulugu yakalamana cok sevindim, hatta negzuel tesadufler heycanlar yasamissin :)
Allah bozmasin!!

Ay ne güzel ya kaydirigubbakcemile3

Çok hoş anılar bunlar...

Buara iyiki annen vermemiş bence,daha tanımıyorsunuz birbirinizi.

Hele iyice tanıyın bakalım sonrası gelir zaten hayırlısıyla :jeyyar:

Mutluluklar dilerim gülüm sana

vuyy ne $eker ya.. kaynana diye bagirmissin allah söyletti demekki:)
hadi bakalim insallah hayirlisiyla devamida gelir ;)

Back
X