Ben onu sevmiyorum ama yinede evlenmeyi istiyorum..nasıl olur?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pippi_langstrumpf

Ziyaretçi
Mrb benm 2 senedir arkadaşlık yaptığım biri var. İlk onunla arkadaşlık yaptığımda ondan hoşlanmıştım fakat zamanla duygularım yok oldu. Çünkü her gün telde konuşuyoruz ve sıkılıyorum artık aynı şeyleri konuşmaktan. Onunla iyi bir arkadaş oldk her ne kadar çok iyi biri olsada, saygılı, dürüst ve çok iyi niyetli olsada ona karşı duygularım yok oldu denebilir. Şuan zaten arkadaş gözüyle bakıyorum. Fakat o kadar iyi arkadaşız ki sık sık görüşüyoruz ve şöyle düşünüyorum da çok iyi bir insan o. Sevdiğini yaşatacak birisi..Benm de artık yaşım geçti. Bu kişiye asla aşık olmasam da evlenmek istiyorum. Sıkıldım artık beyaz atlı prensimi beklemekten boshayallersmile 27 yaşındaym. Eskisi gibi güzel bir yüzüm yok. Ve görücülerimde azaldı. Bu saatten sonra birini bulsam da onu tanımak, emin olmak, karar vermek...uzun zaman alır. O kişinin bana olan duygularından bahsedeyim biraz: emin değilim ama beni seviyor olabilir. Bazı şeylerden çıkardım. Her neyse gelelim asıl konuya:
Bu kişinin bana açılması için ne yapabilirim? Görücülerimden bahsedip biriyle tanışacağımı söylemem nasıl olur sizce_?

canim tam soruna cevap veremicem ama bu yapcagin bence pek akillica degil.. asik olmayi beklemen daha iyi, cidden yani, tabi yine de sen bileceksin..

ona karsi sevgi yonlu dahi olsa bakamiyormusun ....... hem oyle bir yontem kisiden kisiye ters ve duz tepkide verebilir :uhm:

ıyıde belkıde o sızı arkadasca sevıyodur olamazmı?..
bence bu saglıklı bı secım degıl..
olsun dıye yapıyo ısenı evlılık olmaması daha mantıklı..

senin daha önceki konularını da hatırlıyorum. '' evlenenleri kıskanıyorum'' başlıklı konunda da söylemiştin.
bence evlenmek için evlenmemelisin. hayat şartları sana ne sunacak aşk olmadan da olmaz ki. biz kadınlar daha duygusal beklentileri olan insanlarız.
o iyi bakar bana o nasıl olsa beni seviyorla olmaz.
burada bir çok konu gördük eşim seviyor ama ben ona heyecan aşk hiçbirşey hissetmiyorum boşanmalımıyım diyenleride gördük.
lütfen iyice düşünmeden sadece mantığınla hareket etme.

ben bunu hiç doğru bulmadım...

kendinizi de karşınızdakinide mutsuz etme yolundasınız sanki:(

ve ben tecrübelerime dayanarak söyleyeyim evlenmek için hiçbir yaş geç değildir...

Hayat senin hayatın canım elbette ama bence kesinlikle çok büyük hata eder, pişman olursun. Sırf iyi diye ve evlenmiş olmak için evlenmek çok ama çok yanlış.
Ayrıca 27 yaş hiçbir şey değil ki, ben 38 yaşındayım, ben bile demiyorum yüzüm eskisi gibi değil diye, yapma allasen.

sadece evlenmek için evlenmek ne kadar doğruuu??
ben de 27 yaşımdayım da yüzüm eskimiyor yavv yapma gerçektenn...neden saldın bu kadar kendinii..

canım.. aşık olmayı beklemek gerek demiş bi arkadaş, kısmen katılıyorum, ama belli bi yaştan sonra kör-kütük kaptıramıyor insan kendini..

zaten karşındakini eğrisiyle doğrusuyla tam tartamayacak şekilde aşık olmak, kapılmak, eğer evlilik düşünüyorsan dezavantaj..

amaa, evlenmek için de evlenilmez... ben eşimle severek evlendim, ama ona rağmen ilk seneler uyum sağlamaya çalışmakla tartışmakla geçiyor... yeni birine alışıyorsun, adapte oluyorsun, hele ki karakterin oturduğu yaşları geçtikten sonra daha da zor.. sevmesen hiç tahammül edilmez.. sevgiyle atlatıyorsun bir çok şeyi..

kör kütük aşık olmak, kapısında ölmek zorunda değilsin; ama sevmeden, karşındakini tamam budur diye benimsemeden de olmaz bence...

Bence evlenmelisiniz..:lepi:
Çünkü anladığım kadarı ile siz evliliği takıntı haline getirmişsiniz..
Sadece bu konu için demiyorum bence bir insan bir işi kafasına çok koyduysa ne olursa olsun yapmalı!aklinialirimsmile
Yapmalı ki görmeli,yaşamalı..
Ak koyun,kara koyunu kendi ayırt etmeli..:hulya:

ona karsı nötr iseniz kesinlikle evlenmeyin
ama birazda olsun aşk sevgi duygularınız varsa yaş olarak uygunsunuz
ailenize danışın derim
bazen aileler sevgiyi ön plana çıkarır bazen mantıgı.

Okuyunca sanki sana evlenme teklif etmiş de sen karar verme aşamasındaymışsın gibi bi profil canlandı gözümde ama anlıyorum bu tarz bir durum yok. Eğer görüşmelerinizde de arkaaşça bir ilişki içindeyseniz adam sizinle evlenmeyi düşünmüyor demektir.
Ne bileyim elele mi yürüyorsunuz mesela.
Belki de sevgilisi var.
Bence biraz ağzını arayın evlilik hakkında düşüncelerini öğrenin. Ondan sonra harakete geçin.

Çok bencilce değil mi bu ama. Diyelim ki size aşık ki aşık olsa bence söylerdi şimdiye kadar. Evlenmek amaç olmamalı sadece araç olmalı aşık olduğun sevdiğin adamla yaşayabilmek için. Yaşım geçiyor bu da iyiymiş diye düşünerek evlenirsen eşim çok iyi ama ben bir serseriye aşığım diye konu açarsın birkaç yıl sonra. Zorlama duygularını.Kendine de görücülerim azaldı yüzüm güzel değil diyerek eziyet etme sakın.

evlenin bence.
evlenenleri kıskanmakla ilgili bir konunuzu ve evlilik sitelerine kayıt olmakla ilgili bir konunuzu hatırlıyorum.
bu kişiyi en azından tanıyorsunuz. olur olmaz sitelere kayıt olup; evlenmek sevdasıyla dolandırılıp kandırılmaktan daha iyidir.
siz bu işi takıntı yapmışsınız. sürekli yaşım geçiyor, yüzüm çöküyor, eskisi kadar güzel değilim diyorsunuz.
madem talibiniz var siz de evlenmeyi bu kadar istiyorsunuz evlenin gitsin..

Son düzenleme:
bahset ki bakalım yüzü ne derece alacak sevinecekmi üzülecekmi?

birde arkadaşlıkda hayal ettiğin gibi evlilikte olmaya bilir !!

bilmiyorum çok mu romantiksin , yani bazı beyler çok narin olur bayanlara ama evlendikten sonra bakarsın aslında çok da kaba biridir

bence herşeye hazır ol derim ,

sevGin mi var ona karşı yoksa artık yanlız olmakmı istemiyorsun ?

hangi duygun daha ağır basıyor merak ettim!!?​

sırf ii biri die onunlamıı ewleniceenn.sewmedenn.seni sewiosaa eğer karşındakii bu ona büyükk haksızlıkk olurr.içinnde en ufak bi kıwılcımm yoksaa ewlenmenn yanlışş olurr

ask zaten sürekli devam eden birsey degil önemli olan aanlasmak karsilikli saygi duyymak tabi birde sevmek bence evlenin

bende sevgilisiniz de duyguların azaltı,yitti sandm. meğer aranızda hiçbir şey yokmuş:umursamaz:

sadece senin varsayımın:ecrin_bebek:

sevdiği biri olabilir. seni sadece arkadaş gözüyle görüyor olabilir. e bu halde ondan olmayan açılmayı beklersen uzun süre beklersn. iyisi mi evlenme teklif et olsun bitsin:emir_bebek:

27 yaşında bu oyunlara gerek yok

2 sene hoşlandığı kıza karsı hiçbir erkek tepkısız kalmaz(sorunlu değilse tabi)

canım benim ben 38 yaşındayım.senin yaşlarındayken bir evlilik yapmıştım.sevmeden hiçbir elektrik almadan evlendim.zamanla severim dedim.çok iyi biriydi hala öyle bir oğlumuz var.ancak 4 sene önce ayrıldık.çünki insan severek evlenmediği biriyle aynı yatağa giremiyor.yasakkelimesırf iyi biri diye onun karısı uzun zaman olamazsın çok yıpranırsın.hatta evliyken bile aşık olmayı beklersin.ben evliyken sarmaş dolaş gezen çiftlere özenirdim.içimde hep ubde kaldı.sevmek sevilmeklede evlilik yürümüyor.heyecan kıskanmak sahiplenmek gerekiyor.sevgi aşk olmazsa evlilikde olmaz.evet aşkla evlenenlerde nefretle ayrılabiliyorlar ama enazından hayatlarında birkezbile olsun aşkı yaşamış oluyorlar mutlaka beklemelisin.inan bana çok zor.saçma bir evlilktense yalnız yaşamak çok daha doğrudur.biyerlerde seni bekleyen mutlaka bir aşk vardır.svgiyle kal.

Back
X