P
pippi_langstrumpf
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
Mrb benm 2 senedir arkadaşlık yaptığım biri var. İlk onunla arkadaşlık yaptığımda ondan hoşlanmıştım fakat zamanla duygularım yok oldu. Çünkü her gün telde konuşuyoruz ve sıkılıyorum artık aynı şeyleri konuşmaktan. Onunla iyi bir arkadaş oldk her ne kadar çok iyi biri olsada, saygılı, dürüst ve çok iyi niyetli olsada ona karşı duygularım yok oldu denebilir. Şuan zaten arkadaş gözüyle bakıyorum. Fakat o kadar iyi arkadaşız ki sık sık görüşüyoruz ve şöyle düşünüyorum da çok iyi bir insan o. Sevdiğini yaşatacak birisi..Benm de artık yaşım geçti. Bu kişiye asla aşık olmasam da evlenmek istiyorum. Sıkıldım artık beyaz atlı prensimi beklemekten boshayallersmile 27 yaşındaym. Eskisi gibi güzel bir yüzüm yok. Ve görücülerimde azaldı. Bu saatten sonra birini bulsam da onu tanımak, emin olmak, karar vermek...uzun zaman alır. O kişinin bana olan duygularından bahsedeyim biraz: emin değilim ama beni seviyor olabilir. Bazı şeylerden çıkardım. Her neyse gelelim asıl konuya:
Bu kişinin bana açılması için ne yapabilirim? Görücülerimden bahsedip biriyle tanışacağımı söylemem nasıl olur sizce_?
Bu kişinin bana açılması için ne yapabilirim? Görücülerimden bahsedip biriyle tanışacağımı söylemem nasıl olur sizce_?