Ben onu yitirdim.

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.225
5.085
398
Sevgilimle 3 ay önce ayrıldık. 27 ağustosta yıldönümümüzdü 2. senemize girecektik. O günde ve bugünde mesajlaştık. Artık bu ilişkinin çok yıprandığını bir daha benimle olamayacağını söyledi. Burada benim hatam çok ilişkide hep veren taraf o oldu artık yoruldu benim şımarıklıklarım yüzünden. Bu 3 ay içerisinde baya gururumu çiğnedim döner sandım o bana dönmedi bugünde sordum seni nasıl geri kazanabilirim diye sen kaybetmedin beni yitirdin dedi tekrar aynı soruyu sorduğumda cevabı sanmıyorum oldu. Küçükte olsa bir umudum yok mu? Ben bu ilişkinin temelini tekrardan kurmak istiyorum ama yapacak cesaretim yok bana o cesareti vermedi. Her şeyi bırakıp gitmeli miyim? Ben bittiğimize inanmak istemiyorum. Onu tekrar kazanmak istiyorum. Bu ilişkiye emek vermek istiyorum. Bu olabilir mi sizce?

İlişkiniz nasıl ilerledi bilemiyorum ama önceki ilişkim bittiğinde ben de benim yüzümden olduğunu, onu yorduğumu düşünmüştüm. Ara ara bu şekilde konuştuğumuzda da benzer cevaplar alıp daha da kahrolmuştum. Hiçbir zaman beni sevmediğini itiraf etmedi, hep sordum aylar sonra, sonra aylar aylaaar sonra bir daha. Her konuşmamızda ne olur itiraf et ben de acaba benim yüzümden miydi diye kendimi yemeyeyim, benim yüzümdense toparlarım diye kendimi parçaladım.

Arkanızda bırakın, siz mertçe yükü üstlenmeye hazırmışsınız ama zorla güzellik olmaz. Belki de düşündüğünüz kadar hatalı değildiniz. O kopmak istiyor, onu serbest bırakın. Dönmek isterse o dönsün bu saatten sonra, eğer dönerse o zaman hatalarınızı telafi etmeyi düşünün.

Arkanda bırakman ikiniz için en sağlıklısı olacak ,tekrar barışsan eski tadı vermez çünkü artık nasılsa ayrılırım diye bir düşünce olacak ikinizden birinde ve daha çok yıpranacaksınız ilişkiniz oyuna dönecek o yüzden bırak gitsin.

Şuan yalvarsan da evet demez.
İlerde pişman olup dönecek şuan çok sıkılmış.
İlk defa içime doğanları yazıyorum.

İlişkiniz nasıl ilerledi bilemiyorum ama önceki ilişkim bittiğinde ben de benim yüzümden olduğunu, onu yorduğumu düşünmüştüm. Ara ara bu şekilde konuştuğumuzda da benzer cevaplar alıp daha da kahrolmuştum. Hiçbir zaman beni sevmediğini itiraf etmedi, hep sordum aylar sonra, sonra aylar aylaaar sonra bir daha. Her konuşmamızda ne olur itiraf et ben de acaba benim yüzümden miydi diye kendimi yemeyeyim, benim yüzümdense toparlarım diye kendimi parçaladım.

Arkanızda bırakın, siz mertçe yükü üstlenmeye hazırmışsınız ama zorla güzellik olmaz. Belki de düşündüğünüz kadar hatalı değildiniz. O kopmak istiyor, onu serbest bırakın. Dönmek isterse o dönsün bu saatten sonra, eğer dönerse o zaman hatalarınızı telafi etmeyi düşünün.

Bu ilişkide cocukça davranan bendim. Sürekli hata yapanda bendim bu yüzden benim yüzümden böyle olduk. Sadece arkadaş olacak dost olarak kalalım diyor. Sadece bitireceğimiz şey sevgililik. Zamana bırakmak daha iyisi yalvarmadan sadece beklemekte öyle. Bunu yapacağım sadece sessizce bekleyeceğim.

Arkanda bırakman ikiniz için en sağlıklısı olacak ,tekrar barışsan eski tadı vermez çünkü artık nasılsa ayrılırım diye bir düşünce olacak ikinizden birinde ve daha çok yıpranacaksınız ilişkiniz oyuna dönecek o yüzden bırak gitsin.

Galiba oda böyle düşünüyor. Yıprandık bu ilişkiden bişey olmaz diyor.Bugünde beni affedemeyeceğimden bahsetti. Bence de özgür bırakmak en iyisi.

Şuan yalvarsan da evet demez.
İlerde pişman olup dönecek şuan çok sıkılmış.
İlk defa içime doğanları yazıyorum.

Allah razı olsun sizden. :)

Back
X