• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ortalık malı mıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam, burcum yay benim :KK45:
Bazen öylesi daha güzel geliyor zaten ama bazen de hep yolculuk modunda hissediyorum gerçi öyleyim de zaten şu gelecek ay uçak firmalarına harcayacağım paranın limiti yok ya :KK70:
Eskişehirmiş sizin baktım, orası eğlencelidir diye duydum aslında ama öğrencisi çok falan:)
Maalesef değilim orada...
Dündür denedim, çok ısrarcı buldum apptekileri valla :KK70:
Yavaş yavaş edinilir ya bence de dimi, o zamana kadar da apptekilerle falan muhabbet ederim kk ya takılırım :KK23:
Valla Türkiye o konuda daha ilerleyemedi malesef kafanıza göre çok zor bulursunuz :D oradaki erkeklerin amaç bellidir sohbet üzerine olmaz pek yani :D biz erkek arkadaşımla bir ara trol amaçlı çok takılmıştık :D uygulamaları kastediyorum tabi :D

Arkadaş edinmeye ne var ki ya edinilir herşey zamanla birde cana yakın biriyseniz, hele de dikkat çeken biriyseniz :)

İlla flört edeceksiniz diye birşey mi var? Ciddi olmasın diyorsunuz bir de. Ah ne hallere düştük ya

Kuzu tr de isin zor valla bide kucuk bir sehir diyosun.cookkk dikkatli olman lazım.artık heryer hanzo kaynıyor.senin istedigin seviyeli saygili duzenli iliski ama bu burda pek mumkun degil gibi.ama şansın yaver giderde bulursan ne mutlu.arkadaslar gibi bende kurs diyorum ozellikle dans 😍 tarihi yerleri gormek gezmek icin turlara katilabilirsin oralarda kaynasabilirsin 😎 ege ve civarlarda sahil ve doga kamplari oluyor oralara gidebilirsin..ayy benimde canım cekti simdi bi kamp olsa hayır demezdim 😉😅

Ben de bu kadar ilerlemişken harcamak istemem ama doktora şart işe girebilmek için :/
Sırf yüksek lisansla pek bir işe yaramıyor nörobilim diplomam, klinik psikolog olarak saydırıp öyle bir şey yapabilme şansım varmış ancak psikologluk da beni sarmıyor :confused:
Ayrıca teşekkür ederim, inşallah güzel bir yerde doktoraya başlarım da 2020de :KK200:
İnşallah istediğiniz gibi olur herşey psikologluk yapmaya karar verirseniz haberimiz olsun burdan çok müşteri çıkar size ben dahil :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X