- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
1-zamanla neresi olsa alışırsın o büyük bir dert değil bence çevre yaptıkça işler kolaylaşırSelam kızlar
Yurda dönüş yaptım, doktoraya başlayana kadar buradayım.
O da 2020ye tekabül eder en erken çünkü başvurular kışın açılıyor
Önümüzdeki 2 ay baya meşgulüm yine yurt dışı git-gel, bürokratik şeyler var halledilecek ancak...
3 derdim var, 3ünü de sizlere sormak istiyorum
1) Ben hiçbir yere ait hissedemiyorum. Yani önceden Türkiyeye gelince ben buraya aitim hissi olurdu, şimdi nereye gitsem ne oraya yabancı hissediyorum ne ait??? Sanki her yer aynı. Bu kötü bir şey mi, sanki benim yerim yurdum yok gibi.
2) Küçük bir şehre geldim, burada arkadaş edinmek istiyorum, nasıl yapabilirim? Etkinlik, festival vs de yok ki. E okulum/işim de yok nereden bulacağım arkadaş? Keşke eskisi gibi gidip "arkadaş olabilir miyiz" diyebilsek :))
Şu an için aklımda okçuluk ve spor salonu var belki oralarda edinirim diyorum, sizin var mı fikriniz? :)
Çalışmak için başka şehre gitmeyi düşündüm ancak o zaman da aldığım maaş zaten yeni ev açma, kira vb onlara gidecek. Zaten kendi mesleğimi yapma şansım da yok TRde.
Sizce 1 sene çok mu vakit kaybederim evde olarak, o arada diyorum programlama vs becerilerimi geliştirsem beni ileri atar başvurularda o tip şeylerle uğraşabilirim diye düşünüyorum, bir de hayalimdeki bedene kavuşma hedefim var : D
3) En son Türk bi' flörtüm/sevgilim olduğunda lisedeydim, onlar da ergenceydi zaten. Yetişkin hayatımda nasıl bulurum?
Büyük şehirde olsam bence aynı yurt dışı gibi olurdu ama @AbsolutPromise şu kızçe dedi ki öyle yapma üstüne atlarlar burada?
O zaman nasıl tanışabiliriz, bir de ciddi bir şey çok istemiyorum yoksa çekip gitme olayı zorlaşır ülkeden
Napayım![]()
2-spor salonu en garanti arkadaş edinme yolu bence kurs falan kafa dengin çok bulamazsın zaten
2/1-1 sene 26 yaş için asla vakit kaybı değil kendini inanılmaz geliştirir kariyerine büyük katkıda bulunup aynı zamanda kafa dinlersin (canım kaldı resmen keşke bende 1 sene her şeye ara verebilsem)
3- sosyalleş şekerim spordu kafeydi bardı açıl yani kendiliğinden gelir zaten acele etme ama hakikaten üstüne atlayan çok olur
kapanış: yeni hayatında başarılar dilerim istediğin cevaptan başlayabilirsin