Hicbir zaman aman kac cesit yemek yapiyormus diye ozenmedim kimsenin evine cunku benim annem calisan kadindi , cok yogun calisirdi ve cok keyif alirdi calismaktan , gece eve cok gec gelirdi baslardi ev temizlemeye ki haftada bir temizlikci gelip dip bucak temizlik yaptigi halde , neyse gece yarilarina kadar ev temizlerdi , benimle oturup oyun oynadığini hic bilmem , hic sohbet etmedi benimle , sabahlari kalkip hic kahvalti hazirlamadi bana cunku gecenin korune kadar temizlim yapardi
Neyse uzatmiyim , ben daha cok kucukken kendime soz vermistim , ileride kendi evim oldugunda oncelik benim olacak , eger anne olursam oncelik cocugumun olacak diye
30 yasinda anne oldum , su anda 41 yasindayim son bir seneye kadar hic temizlik yapmadim , isten geldim cocugum uyuyana kadar onunla oldum , oyun oynadim masal anlattim buyudukce sarmas dolas cizgi film seyrettim , aksam disariya cikip gezdik tozduk vs vs , o uyuduktan sonra da kendime vakit ayirdim
Son bir senedir mecburen yapiyorum cunku yrni bir hayat kurduk kendimize ve temizlikciye ayiracak butcem yok , onu da esimle yapiuoruz beraber zatrn yine isten kalan vaktim hep cocuklarima ait , evim darmadagan , heryer oyuncak , ama mutlu cocuklarim var , bazen arkadaslarimiz geliyor guluyorlar koltugu eseleyip yer acalim kendimize diyorlar o kadar cocuklara ait ev yani , cocuklarim mutlu , benim icin en onemlisi bu
Annrme gelirsek , ben anne oldugumda hatasini anladi , keske vaktimi evi ciflemekle degil de seninle gecirseymisim dedi , ama ben 30 yasindaydim o bunu anladiginda