Sadece size hak veren, görüşünüze yakın yani işinize gelen kişileri alıntılayıp cevap vermişsiniz ama bu forumda konu açmanızın sebebi herkesin fikrini almak.
Sizin zaten görüşünüz net ben çocuklarımla ilgileniyorum mutfağa, eve zamanım kalmıyor diyorsunuz. Bu görüş etrafında şekillenen yorumlar hoşunuza gidiyor anladım ama sayfalarca yorum yapıldı size, biraz sizi eleştiren, eksik bulduğu noktaları söyleyen, akıl veren diğer kişileri de görseniz fena olmaz.
Sadece patates yemeği yaptınız doğru mu anladım? Soğan, salça kavur üstüne patates ve sıcak su koy patates yemeği oluyor zaten maksimum yapması 15 dakika süren en kolay yemeklerden biri. Çocuklara anneniz baktı siz sadece bütün bir gün temizlik yaptınız ve yemeğe zaman kalmadı mı? Evi kırklasanız bütün gününüzü alacak kadar uzun sürmesi mümkün değil bunu normal bir apartman dairesinde oturduğunuzu varsayarak yazıyorum. Kabul ettiğiniz gibi uyuşuk demeyelim de eliniz yavaş ve tembel olduğunuzu düşünüyorum.
Çocuklardan önce de aynıymışsınız o yüzden çocukların bulduğunuz kılıf bence. Daha çocuklarınız çok küçük onlar büyüyene yani kendi işlerini görebilir duruma gelenek dek bu bahanenin arkasına saklanıp 2 günde bir tarhana yapmaya devam ederseniz kocanız eninde sonunda cinnet geçirir benden söylemesi. Eşinizi geçtim çocuklarınız için öğrenin çocukların oyun oynamaktan önce ortalama temizlikle bir evde sağlıklı yemekler yemeye ihtiyaçları var. Anneniz yarın bir gün bir işi çıksa size çeşit çeşit çorbalar getiremese ne yapacaksınız? Çocukların yemeğini hazırlamak anneannenin değil annenin görevi.