ben rastlamadım ya sız.....

kk_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
152
1
46
Diğer
merak edıorum bayanlar..durust erkeğe rastlayan varmı. benım esım asla yalan söylemez ve de cok durusttur dıyenler haydı buyrun yazalım:)

çok şükür ben diyebiliyorum

sadece benim demem önemli değil, malum kirpi pamuğum diye sever.

iş yerinde de dürüstlüğü ile bilinen, tanınan ve dürüstlüğü ile yine çalışılmak istenen birisidir eşim.

Uzaktan yakından asla ve asla rastlamadım
Bu yüzden olduğuna da inanmıyorum sadece çok iyi gizleidiklerini düşünüyorum

Var tabii ki hepsi bir değil. Ama azınlıkta olduklarını düşünüyorum.

dürüst erkek değil de dürüst insan desek daha doğru olur.

dürüst insan sayısı oldukça az. elbette herkes küçük yalanlar söyler arada ama insanların çoğu dürüstlükten çok uzaklaşmış bence.

ben bu konuda erkek kadın diye ayrım yapamıyorum.

her iki cinsiyette de dürüst olanlar da vardır olmayanlar da.

maşallah dıyelım maşallah :) başka yok senden başka.bugun bı ıyılık yap kocana bende canm:)

benim esim
ne yalan bilir ne benzeri seyler
inanilmaz dürüsttür
fazla ama
bu kadarida fazla ederim
disarda herkes bu kadar iyi degil
ama huy degismiyor

9 senedir tanıyorum eşimi....1 kez yalan söylediğini duymadım.....

Şimdilik diyebiliyorum ama her insan çiğ süt emmiştir. Beşer, şaşar insanoğlu. Bir insana asla yalan söylemez de denilmez, söyler de denilmez. Rabbim herkesin karşısına iyisini çıkarsın.

nişanlım benim sevgilim diye değil sevgili olmadan öncede tanıyodum çok dürüsttür yalan söylemez herkeste çok sever zaten

Sonsuz şükür rabbime. Eşimi 17 yıldır taniyorum 15 yıldırda evliyiz , çevresinde çok sevilen seven sayılan durust biri bunu herkes söylüyor . Allah dogru yoldan saptirmasin..

Dürüst erkekte dürüst kadında var tabi ki.Ama azınlık sayılacak kadar desem yeridir.
13 yıllık evliyim eşim 2 yıl yurt dışında kaldı o zamanda bile beni aldattığını ne düşündüm nede inandım.
Hatta arkadaşımın eşi ile gitmişti benimki yatağa dayanamaz ve oradada birilerni möutlaka bulacak.Ben ona korunmasız ilişkiye girip bize hastalık getirme diyebildim sadece bunu sende eşine söylemelisin dediğinde şaşıp kalmıştım.Karnımda bu sancıyla 3 gün kıvrandım gideceği günün gecesi sende bir haller var deyince arkadaş eşine böyle böyle söylemiş bende aynını sana söylüyorum ama içim acıyor canım dediğimde
''Tamam hayatım olur dikkat ederim,ama sende buralarda dikkat et olurmu.Sende korunmasız birşeyler yapma deyince şok olmuştum.Nasıl yani dediğimde,ben sana helalim gözüyle baktım senden başkasına el sürmem sürecek olursam Allah canımı alsın,hem öyle birşey yapsam Allahtan utanırım aynada yüzüme evladımın yüzüne bakamam dediğinde,işte dedim.

Bende eşimin ne yalanını ne ihanetini(MAŞALLAH MAŞALLAH)ne gördüm ne yakaladım nede hissettim.

İşyerinde aranan sevilen biridir.Asla yapamayacağı işi yaparım deyip insanları boşa umutlandırmaz.Oturarak para kazanmaktan nefret eder.Bunları yazarken aradı şimdi,aynen dediklerini yazıyorum..

Ne yapayım canım ya bu geceye geçtiğimde kendime iş çıkarmak için debeleniyorum.İş yok baskıya dönen makinalara bakıyorum,ha bire kendimi meşgul edecek şeyler arıyorum.Yok ya çalışmadan durmak bana göre değil.Allah nasip ederde tekrar hemen gündüze geçerim.En azından gündüzde iş bitmiyordu.Böyle zamanda geçmiyo.

Biraz fazla manyak benimki

Son düzenleme:
Ben de 9 yıllık evliyim, eşimle toplamda 16 yıldır beraberiz.

Bir gün olsun yalanını yakalamadım

Cudana Maşallah canım.Seni Allah için seviyorum ve tüm yorumlarını okumadan geçmiyorum.Takip ettiğim ender insanlardan birisin.Allah eşinle mutluluğunuzu daim etsin.

Cudana Maşallah canım.Seni Allah için seviyorum ve tüm yorumlarını okumadan geçmiyorum.Takip ettiğim ender insanlardan birisin.Allah eşinle mutluluğunuzu daim etsin.

Farkındayım seyren

Çok teşekkür ederim.

Allah hepimizinkini daim etsin inşallah

Filtre kahve sanada birşey itiraf edeyim canım.Bana göre agresif çabuk sinirlenen,doğrularından ödün vermeyen birazda dominant birisin.Belki seninle bir tartışmaya girmem ama inan senin yorumlarınıda beğenerek bazen hak bularak bazen kızarak bazen sinirlenerek bazen gülerek bazende işte buya hay ağzını öpeyim helal sana diyerek okuyorum.
Konu sahibi arkadaşa ayıp olmasın bugün itirafmı iltifatmı yaptım bilmiyorum ama içimdeki düşünceleride yazmadan geçemeyeceğim.
Sevgiler

5 yıllık evliyim, bende eşimden bu zamana kadar bir kez yalan söylediğini duydum.. annem deden hasta hastaneye gelin dediğinde eşimi aradım.. annem seni aradı mı dedem hasta die dedim.. evet deden hastalanmış biraz, gidelim hast ye dedi.. öldü diyemedi bana... sonradan nie bana sölemiosun dediğim de sen telefonun diğer ucunda ağlarken, benim elimden ne gelirdi.. şimdi yanımdasın..beraber atlatacağız dedi bana.... Allah ondan razı olsun..

çok teşekkür ederim, ben de takipteyim bir kaç gündür.(iltifata karşılık olsun diye demiyorum)

evet agresifim agresif olunca, çabuk sinirlenme yanında hediye olarak geliyor hepsi çok doğru tespit grubu olmuş

hangi kısımlar sinirlendirdi acaba :26:

bu arada, benden tüüüm hanımlara küçük bir öneri. burada çoğumuz birbirimizi yüz yüze tanımıyoruz, isimlerimizi bile bilmiyoruz, bu sebeple buradan sanal olarak nazar değme ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyorum ama normalde, ara ara yapmaya çalıştığım bir şey var, o da şu;

etrafımızda türlü türlü insan var, kimi belli ederek yapar kimi çaktırmaz. ben evliliğime, eşime ve kendime nazar değmesin diye, bazen kötü durum yaratırım. mesela bir tanıdık kocasını mı kötülüyor, sürekli kavga ettiklerinden mi dem vuruyor, olmadığı halde "geçen gün biz de tutuştuk, havalardan etkileniyoruz galiba" diyorum mesela, halbuki yok öyle bir şey.

ya da "eşim çok anlayışsız şöyle yaptı da böyle dedi de, senin eşin ne güzel" diyorsa, "dışı seni, içi beni yakar, erkeklerin genelde ham maddesi odun, biliyorsun" derim, içimden de "pardon aşkıcığım, yine iftiralar attım sana ama" derim

uygularsınız, uygulamazsınız, aklınızda bulunsun

Son düzenleme:

Canım ya valla şu an yazdığın nelere sinirlendim hatırlamıyorum özellikle şu konu diyemeyeceğim ama sanırım 1 yada 2 defa denk gelmiştim.Fikirlerimiz uyuşmamış olabilir ama şu eşim beni hoop atıp tutuyor diyen birinin konusuna yaptığın yoruma gülmüştüm.Fikir ve düşüncelerine her daim saygım var,o an bana uygun olmasada senin düşüncelerine genel baktığımda hak veriyorum.

Bahsettiğin şeye gelince belki forumda olmayan şeyleri yazmadım ama inan arkadaş çevremde bu nazar konusuna bende kulak asarım ve senin yaptığın gibi arkadaşım eşi ile tartışmış ise amaan aynı mevzu dün bizdede vardı ben böyle yaptım der onu sakinleştiririm.Hatta bir arkadaşım var çok kıskanır evliliğimizi ne zaman gelmek istese hep birşeyler uydururum.Çünkü eşimle alakadar olamasına onun ağzının içine bakmasına sinir oluyorum.Çoğu zaman onun eşi ve ben sap gibi bakarız sürekli eşime birşeyler sorar konu açar eşimde saftirik saftirik cevaplar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…