BEN SAÇMALIYOR MUYUM YOKSA BIR BAKIMA DOĞRU MU SIZCE DE?

Yetttttimmmmm bu konuyaaaa...
Evet auranız güçsüzleşmiş.
Başak burcundan kaynaklı bildiğinizi aktarma hevesiniz ve yükselen yengeçle birleşince insanlarda bunlardan faydalansın niyeti ile paylaşıyorsunuz kendi tecrübe veya duygularınızı. Herkes içten ve saf(temiz) olmadığı için kötü enerji size naklediliyor ve üstünüzde kalıyor.
Bol bol su için içerken filanca konuda şifalanıyorum deyin.
Yada üzerimdeki negatif enerjilerden şifalanıyorum yada bana dışardan aktarılan negatif enerjilerin pozitife dönmesine izin veriyorum da diyebilirsiniz.
Birde o etkisi altında kaldığınız insanları bilirsiniz :) onlar birşey sorunca x ile nasıl gidiyor vs deyince “normal” cevabını kullanın. Var olan bozulmaz kimsenin de “normal” diye verilen cevapta gözü kalmaz kolay kolay.

Nazar diye bir şey var .Ama ben artık nazarıda gectım .Kimseyke bısey paylasamıyorum

Başak burcundan kaynaklandığını bilmiyordum bir arkadaş daha aynısını dedi yorumunuz icin cok tesekkur ederimm

Başak burçları nazara açık oluyor. Bu yüzden ağzınızı sıkı tutmanız şart maalesef.
Bende de böyle bende başak burcuyum. Ne zaman desem ki çocuklarım uzun zamandır hasta olmuyo. O hafta hastalanıyolar. Geçen dedim ki bebeğim bu gece güzel uyudu. 3 gündür uyumuyo. Ama ben hep kendimin nazar değdirdiğini düşündüm

Arkadaşa verdiğim tavsiyenin aynısını veriyorum. Ağzınızı sıkı tutun. :)

Ben söylesemde olmuyor söylemesemde olmuyor. Kaç kez denedim bunu. Bence bu bizim şanssızlığımızla ilgili birşey. Ama yine de her şeyini anlatma herkese. Kimin gözünün değeceği belli olmuyor.

Yükselen Başak burcuyum. 37 yaşındayım. Şu yaşıma kadar kime bir şey anlatsam mutluluğumu paylaşsam yerle bir olmuşumdur. Geçen yıllarda bir dateim olmuştu. Buluşacaktık. Benden büyük hiç evlenememiş bir arkadaşıma söyledim. Buluştuk çok güzel geçti ama bir sebepten durduk yere olamadı o iş. Bir daha kimseye bir şeycikler söylemem.

sevgili tarzında şeyler değil de iş güç gibi ya da ne bişeyim her şeyin yolunda gittiği genel huzur hali gibi şeyleri ben de söylemiyorum mesela biri sorsa neler yapıyorsun, hayat nasıl falan dese, çok iyi çok güzel falan demem. yaşamaya çalışıyoruz, yuvarlanıp gidiyoruz falan derim. işinden memnun musun deseler, eh işte para kazanmak zorundayız falan derim

Off bende boyle olucam psjxjzkzk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…