Ben sadece merak ediyorum . Sİzce bütün erkekler aldatır mı ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Ben daha önce 1 kere aldatıldım . Şuan 2 seneyi aşkın bi ilişkim var ve şükür kü aldatılmadım ve sevgilimi de çıkmadan önce 1 senedir tanıyordum ve kişiliğinin aldatmaya maiili olmadığını biliyordum . Zaten kendisi de derdi hep benim kişiliğime aykırı diye . Hatta kardeşiyle de ondan habersiz konuşurduk ,kardeşi de yazlık bi yerde antalyada askerliğini yapmıştı iyi ki senin gibi yazlık biyere gitmedi benimkide askerliğe falan demiiştim . O da gitse de onun yoktur öyle şeyleri falan demişti kardeşi ( ki ben de biliyorum yani cidden yok zaten o yüzden de sevgilim olmasını istemiştim onun ) . Yani şuan konu ben değilim . Sadec etrafa bakıyorum da aldatan aldatana . Sİzce bütün erkekler aldatır mı ?

Neden kendinizi böyle şeylere şartlandırıyorsunuz ki..demek ki aldatmayan erkek yoksa aldatılmayı kabul ediyorsunuz ya da yalnız yaşamayı..

bence güvenilmez en masum görüneni bile gördüm ben birini aldatırken.....bazılarıda cookk profesyonel meslek haline getirmişş

mesela bnm erkek arkadaşım aldatırsam bidaha sana sarılamam,aldatmak şerefsizliktir falan diyo e şimdi ben nasıl aldatıcağını düşüniym?
onca laftan sonra yapmaz heralde öle bişey :S

her erkek aldatmaz tabi ki.
çevremizdeki 5-10-20 erkek aldattı diye bunu genelleyemeyiz.

ben eşime bu konuda güvenirim. güvenmek zorundayız, yoksa evlilikler de ilişkiler de yürümez ki sürekli şüpheyle.
şarkıdaki gibi işte,

Bana güvenmeyi inanmayı öğren
Bozsam niyetimi ruhun duymaz
Seni sevmesem heyecan istesem
Haberin haberin haberin olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…