ben sadist misin esim oyle dedi. sesli guldum vallahi

Çok üzüldüm gerçekten çok zor. Tek çocuk mu her istediği yapılıp aman deyip simartilan cocuklardanmiymis. Aklıma ilk olarak bu geldi yazdıklarını okuduğumda. Esin dikkat çekmeye çalışıyor gibi. Gerçekten hasta olsa inkar etse anlarım da bu simariklik. Olan sana oluyor.

Sen eşini doğal ortamına bırak cnm ..belliki medeniyete uyum sağlayamıyor..

resmen okurken bunaldım yok bole bı koca şaka gbi ya ALLAH YARDIMCIN OLSUN

en sinir olunası seyse hatalarını surekli baskalarına yukleyen erkek tipleri bu tur cinnet bile gecirtir tecrubeyle sabit omur gecmez yer bitirir insanı ya dogru duzgun davranıp hadi suyuna gidiyim demişsiniz yine sizi sucluyortum iyi enerjiyi alıyolar ya bunla besleniyolar

acil destek almalısınız diye düşünüyorum..
yoksa katlanılacak gibi değil.

ben evli değilim sözlüyüm :) ama söylediklerinizde haklısınız cinsellik sadece erkekler için varolmuş bir şey değil kaldı ki her evlilikte eşlerin birbirlerine karşı görevleri,sorumlulukları olur ama sizin eşiniz kafa izninde heralde

gerçekten Allah kolaylik versin.bu kadar psikolojik sorunu varsa ondan mantikli ve olması gereken davranışlar sergilemesini bekleme.bu beklenti seni daha da yorar.evet burdan söylemek kadar kolay değildir yaşamak onu ikna et yardım alsın diğer türlü sadece yıpranmak kalır eline.zamanla da problem sende der ki öyle de sanırım

Oyleymisim sorun bendeymis zaten anlayissiz esnek olmayan kiskanc biriyim hatta dibine kadar sadist.

Beni tanisaniz o kadar cok cevrem var ki kipir kipirim. Beni bile buz etti kemdimden bile nefret ediyorum artik

Eşinin izlediği videolar kadın ve erkek arasında geçen normal videolar mı? Bu kadar onlara düşkün olması normal gelmedi açıkçası. Ayrıca da insan arkadaşlarıyla da olsa eşine biraz vakit ayırabilir.

Normal videolar ama ne olursa olsun bizim birlikteligimizi etkiliyor. Etkilemese sorun etmezdim inanin. Ama ediyor iste tedavi olmak lazim dedim diye. Sadist oldum

Bu adamı çektiğinize göre adam doğru söylemiş niye sesli güldünüz. Sadece kendinize ediyorsunuz kendinizi unutup adamın hizmetine adanmışsınız

boyle bir adama hala he gulum he canim dedigin icin evet var sende de bir problem canim.
kendine aci cektirmekten zevk mi aliyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…