Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeşlerini madem o kadar düşünüyordu uçkuruna sahip çıkacaktıBeni sürekli kardeşlerimden vurmaya çalışıyor.
Onlar ne olacak diyo.
Senin beyanın çok önemli diyo
Ben kullandıklarını biliyorum ama şöyle bir durum da var süreci tamamen avukat ile ilerlettiler. Ses kayıtları tanık ile desteklenince kullanılabiliyormuş. Şu an biraz internetten baktım araştırmama göre çok fazla detayı var ve hakimin insiyatifinde gibi. Aşağı da bırakıyorum. Bu arada davayı kazanma sebepleri sadece ses kaydı değildi başka delillerde vardı. Belki benim atladığım başka şeyler olabilir. Sonuçta süreci ben yaşamadım ama şu konuda size hak veriyorum bu kadar detayı olan ve suç teşkil edebilecek bir konu için ses kaydı al demem doğru olmadıBaşkasının ses kaydı izni olmadan alınıp delil olarak kullanılamaz. Hiçbir mahkeme de bunu kabul etmez.
Babanız artık sizi tanık olarak bildirmişse evet gitmek zorundasınız. Ama babanız lehine konuşmak zorunda değilsiniz. Mallar zaten her türlü paylaşılacak, çekişmeli boşanma varsa ortada demek ki tazminat nafaka vs konularını etkileyecek tanık ifadeleri. Vicdanınız ne diyorsa o yönde beyanda bulunun.
Onu aldatırken düşünecekti. Karısını aldatırken çocuklar ne olacak diye düşünmüş müBeni sürekli kardeşlerimden vurmaya çalışıyor.
Onlar ne olacak diyo.
Ne halin varsa gör de..Söyledim ona rağmen benimle inatlaşıyor.
Kendimimi öldüreyim ben napayım diyo
Ya aldatırken çocuklarını düşünüyor muymuş?Beni sürekli kardeşlerimden vurmaya çalışıyor.
Onlar ne olacak diyo.
Cagirsalar bile gitmeme hakkınız var eski eşim ortak arkadaşımızı şahit yazdırmıştı gelmemişti bir sey olmuyor yani ikinci mahkemeye yine çağırdılar geldi ben bu meselede taraf olmak istemiyorum deyip kenara çekildiHerkese merhaba ben evliyim 23 yaşındayım.
Anne ve babam boşanma sürecine girdi.
Dava açıldı.
Çekişmeli boşanacaklar.
Babam annemi aldatmış. Bunu ben görmedim ama annem kendi gözleriyle görmüş. Ben aslında anneme hak veriyorum.
Babam da boşanma olmasın diye çabalıyor. Çünkü mal paylaşımı olacak. %50 şeklinde.
Babam beni dün şahit yazdırmış.
Sende şahitlik ey diyo bana .
Zaten mahkeme çocukları dinleyecek diyo.
Ben şahitlik etmek istemiyorum. Bide evliyim. Velayet durumum falan yok. Yinede mahkeme beni de çağırmı lütfen bilen biri söylesin.
Öldürmez birşey olmaz irtibatı kesin bir süreSöyledim ona rağmen benimle inatlaşıyor.
Bir tarafına uyarken aklı nerdeymiş?Söyledim ona rağmen benimle inatlaşıyor.
Bence kesinlikle anneniz lehine şahitlik yapınHerkese merhaba ben evliyim 23 yaşındayım.
Dava açıldı.
Çekişmeli boşanacaklar.
Babam annemi aldatmış. Bunu ben görmedim ama annem kendi gözleriyle görmüş. Ben aslında anneme hak veriyorum.
Babam da boşanma olmasın diye çabalıyor. Çünkü mal paylaşımı olacak. %50 şeklinde.
Ben şahitlik etmek istemiyorum. Bide evliyim. Velayet durumum falan yok. Yinede mahkeme beni de çağırmı lütfen bilen biri söylesin.
Size söyleyeceğim şey, adil olun. Annenizin üzerinizdeki hakkı ve tabii içinizin huzurlu olması için..Herkese merhaba ben evliyim 23 yaşındayım.
Dava açıldı.
Çekişmeli boşanacaklar.
Yalanci sahitlik gunahini arastirin. Bu babaniza jarsi dik durmanizi kolaylastiracaktir.Herkese merhaba ben evliyim 23 yaşındayım.
Dava açıldı.
Çekişmeli boşanacaklar.
Babanız gibi şeyinin keyfine düşkün biri gidip kendini öldürür mü sizce? Ayrıca aldattığı karısı malların yarısını alıyor diye kendini öldürecekse de bu onun tercihi, siz yalancı şahitlik yapmadınız diye bundan sorumlu değilsiniz ki.Söyledim ona rağmen benimle inatlaşıyor.