• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şahitlik etmek istemiyorum

Herkese merhaba ben evliyim 23 yaşındayım.
Anne ve babam boşanma sürecine girdi.
Dava açıldı.
Çekişmeli boşanacaklar.
Babam annemi aldatmış. Bunu ben görmedim ama annem kendi gözleriyle görmüş. Ben aslında anneme hak veriyorum.
Babam da boşanma olmasın diye çabalıyor. Çünkü mal paylaşımı olacak. %50 şeklinde.
Babam beni dün şahit yazdırmış.
Sende şahitlik ey diyo bana .
Zaten mahkeme çocukları dinleyecek diyo.
Ben şahitlik etmek istemiyorum. Bide evliyim. Velayet durumum falan yok. Yinede mahkeme beni de çağırmı lütfen bilen biri söylesin.
Duruşmaya gitmek zorundasınız.Ama taraflar anne babanız olduğu için tanıklıktan çekinme hakkınızı kullanabilirsiniz.Hakim size soracaktır.

Söyledim ona rağmen benimle inatlaşıyor.
Kendimimi öldüreyim ben napayım diyo
ha ha ha geçiniz
öldürmez kendini duygu sömürüsü yapıyor
mağdur olan anneciğinizi bir de siz mağdur etmeyin derim
kardeşleriniz çok mu küçük kaç yaşındalar da böyle konuşuyor
bide anneniz boşanmayı göze alıyorsa bakabilecek demektir

Babaya bak. Etme tabiki. Kendiniz halledin de. Hem aldatip hemde kadini zor durumda birakacak. Annene sahitlik yap asilda, kurtulsun kadin.

Böyle babalarin cani cehenneme. Bir adette bizde mevcut bu türden

Eğer böyle ahlaksız babayı savunup anneni ezdireceksen yazıklar olsun senin gibi evlada...

Herkese merhaba
Anlatacağım konu biraz uzun
Teyzemin 5- 6 aydır kocasıyla arası kötü. Teyzem kocasının kendisini aldattığını düşünüyor ki öylede zaten ama bunu kanıtlayamıyor bir türlü. Elinde bir delil kanıt hiç bişe yok . Bazen telefonunu alıp karıştırıyor o gün bi kaç tane numara bulmuş bu numaraların hepsi başka kadınların numarası Teyzem bunları sorduğu zaman kocası hemen sinirleniyor bağırıp çağırıyor.
Hatta direkt dövmeye yelteniyor. Evde çocuklar var ama onlar da teyzeme inanmıyorlar.
Kocası teyzemi deli olmakla suçluyor yani bütün bunları akli dengesini kaybettiği için yaptığını öne sürüyor. Ve manipülasyon yeteneğide çok iyi biri. Boş boş konuşarak insanların aklını çelmeye çalışıyor. Bundan bi kaç gün önce teyzem kocasını takip etmiş sabahın erken saatlerinde tarlada küçük bir kulübeleri var orada bi kadınla buluşmuşlar sonra kulübeye girmişler. Teyzem bunu görünce şok oldum beynimden aşağı kaynar sular döküldü diyor. Aslında hepimiz bi şeylerin olduğunu hissediyorduk ama emin olamıyorduk sadece.
O gün bu olayı ağlaya ağlaya bize anlattı teyzem. Kocasına da söylemiş sizi gördüm diye ama Kocası yine inkar etmiş. Yok öyle bişe sen yanlış gördün halisünasyon gördün diyormuş teyzeme.
Teyzem şimdi ne yapacağını bilmiyor şaşkın
Kocasının görüştüğü kadın yabancı biri değil o da burda yaşıyor ve tanıyoruz . O da evli ve çocuklu. Teyzem acaba kocasına mi söylesem diyo. Bi yandan da korkuyor tabi kocasından bizde bişeler yapmak istiyoruz ama elimizden hiç bişe gelmiyor. Teyzem ne yapabilir lütfen yardımcı olun fikirlerinizi bekliyoruz😔
Teyzenize, pardon annenize yardımcı olun.

Eger mahkemeye tanık olarak bildirildiyseniz, babanız veya mahkeme vazgecmezse Mahkemeye gitmek zorundasınız. Ancak tanıklık yapmak zorunda değilsiniz, tanıklıktan çekinme hakkınız var. Bunu durusma günü mahkemeye gidip bildiriyorsunuz.

Back
X