Bir flash belleğim bile yok anlıyormusun hadi gülümse.....
Maalesef... Bırak havalısını gayet ştandart normlarda olan bir flaş belleğim bilem yok...
Çünküm geçen bir müşterim geldi, Tunustan... Adamın ingilizcesi kıt....
Dedi ki katalog cdlerini kaybettim.. Dedim benim flash diskte var veriyim indir bilgisayarına(adamın lap topu önünde)... Ama adam anamadı dediğimi sanırım.. Aldı ve aa teşekkür ederim deyip attı laptop çantasına....
Eee ne yaayım, Vay Allahın tunuslusu, kıt ingilizcenle anlamadın sen beni, falshı verdiğimi sandın ama ben onu sana indira gandi yapasın diye değil kendi bilgisayarına kaydedesin diye vermiştim, çabuk geri ver flash belleğimi mi deseydim....
Sadece şunu diyebildim, aa bi dakka geri ver, benim özel dosyalarım da vardı onun içinde sileyim öyle vereyim... Aldım, kendi özel dosyalarımı sildim, sadece katalog dosyalarını bıraktım içinde ve flash belleğimi (ki benimki de baya bi havalıydı yani,selam sahip diyemese bile görüntü olarak havası 1500dü) tunuslu amcaya hedaye etmek zorunda kaldım....
NAsılsa doğum iznine çıkıyorum, lazım olmayacak diye de yenisini almadım....
Yanii bırak havalıyı ştandart bi flash belleğim bilem yok... Zavallı ben....
Valla Flash belleğime rahmet okuttu ama sağlam sipariş yazdı.... Bu ayki primden değil havalı flash bellek harici disk bile alabilirim, ammma onun havalısını bulamadım daha....