- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
Bu aralar tek düşüncem bu konu oldu zatencimri insanla olmaz. olmaz yani. odunla olur hödükle olur ayı ile olur ama cimri ile olmaaaaaaz. ayrıl.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aralar tek düşüncem bu konu oldu zatencimri insanla olmaz. olmaz yani. odunla olur hödükle olur ayı ile olur ama cimri ile olmaaaaaaz. ayrıl.
E hayatim cevabi biliyorsun madem, ne yapacaksin bunu?Evlenmez
Tabikide %90 bu neden belkideValla sen cevaplari cok iyi biliyorsun. Ozaman ne yapman gerekenide bilmen gerek. Sen calismiyorsun diye evlenmeyen biri ile ne isin olur?
Seni degil oarayi seviyor. Calisiyorsundur diye seninle evlenemk istiyordur belkide.
:) galibaBoyle.seyler senin için onemliyse daha fazla vakit öldürme o arkadaşla. Evlenince daha da kötü oluyorlar dicem ama seninkinin bir tık üstü eve ekmek almayi da bırakması olur.
Aşık oldum seviyorum tek sebep buE hayatim cevabi biliyorsun madem, ne yapacaksin bunu?
Imza yok bir sey yok.
Sepetle gitsin, cimri resmen ayol
:) galiba
Yerinde Zamanında kararında harcama yapsa yeterli benim içinCimri kadınla olur, cimri adamla olmaz unutma bunu.
Umarım hayatına girecek olan yeni kişi eliacik olur..
Bu aralar tek düşüncem bu konu oldu zaten
Aşık oldum seviyorum tek sebep bu
O bitircegine sen bitir sayginligin olsun ben ayrıldım kurtuldum dersin cimri erkek modeli en sevmediğim kocam evlenmeden önce bile kredi kartını bana bırakıp gitti mesela ben almazdim ama içinde birşey kalmasın bunu istiyodum alamadım deme al ben öderim derdi hiç basima kakmadi ali bol bir erkek insana güven verir gerçekten bak arkanda olduğunu daha çok bilirsinTek kelime ile bitirir arkasına dönüp bakmaz
Aşık oldum seviyorum tek sebep bu
Aslında şöyle Can'ım ilk başta tanımıyorsun tipineaşık oluyorsun tanışma aşamasında sanki bir melek prens çok iyi alıştıkça değişiyor lar sevdiğini bildiği için daha çok değişiyorlar be böyle böyle devam ediyor en başta kendini olduğu gibi tanıtsa zaten ilişki uzamazdıBen de bu hiç değer yargılarınızın, alışkanlıklarınızın aynı olmadığı, sevmediğiniz bir çok huyu olan insanlara nasıl aşık oluyorsunuz onu merak ediyorum, neyine mesela tipine mi aşık oluyorsunuz, gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Ben benden bu kadar farklı bir insanla bırak aşkı arkadaş bile olamam, neyi paylaşacağım ki?
Ayrılmak ister ben kendisini çok iyi tanıyorumEvlenince maddi sorumlulugu artacak. Daha da cimri olur. Çekilmez ayrılgitsin. Ayrıca öneriler güzel . Bi yem at bakayım borcum var falan diye. Ne diyecek
Kendisini cimri değil tutumlu olarak görüyor Muş
Tek kelime ile bitirir arkasına dönüp bakmaz
Bir ömür mutsuz olmaktan ayrılmak iyidir diyorsunuz yaniBöyle bir adamı napıcaksın ki zamanında dediğim şeyi bende yaptım ve terk etti üzüldüm mü ? kesinlikle hayır kurtulduğuma sevindim geri döndü bu kez ben istemedim. Bir ömür bu, erkek dediğin kadının parasına güvenmez.