Ben sana nasıl katlandım

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Evde dip köşe karıştırırken düğünümüzün yapıldığı salonyn hediyesi olan isimlerimiz düğün tarih ve saatimizin yazılı olduğu kağıdı duvağımı vs. Buldum. Bir an duygusal anlar yaşarken eşime gösterdin. O kağıdı görünce ben sana nasıl katlandım bu kadar sene demez mi o kadar kötü oldum ki anlatamam.. Şimdi gitsen sorsan şaka yaptım sen de herşeye alınma bilmem ne savunmalar.. Neyse soluğu burada aldım ne biçim insan ya bir anda insanın tüm gününü mahvediyor şaka desen değil ne bu ya asıl verin

Bende eşime 5 yıldır evliyiz ne çabuk geçti dediğimde " tadı varsa yeter" cevabını almıştım :KK70: beni sevdiğini biliyorum o yüzden takilmadim gülüp geçtik:))

Erkeklerin espri anlayışı da bu olsa gerek yapacak bişey yok.

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Evde dip köşe karıştırırken düğünümüzün yapıldığı salonyn hediyesi olan isimlerimiz düğün tarih ve saatimizin yazılı olduğu kağıdı duvağımı vs. Buldum. Bir an duygusal anlar yaşarken eşime gösterdin. O kağıdı görünce ben sana nasıl katlandım bu kadar sene demez mi o kadar kötü oldum ki anlatamam.. Şimdi gitsen sorsan şaka yaptım sen de herşeye alınma bilmem ne savunmalar.. Neyse soluğu burada aldım ne biçim insan ya bir anda insanın tüm gününü mahvediyor şaka desen değil ne bu ya asıl verin
Aranızda bi sorun felan varmı

Şaka yapmıştır, gerçek düşüncesi o olsa söylemez bence hiç. :KK70:

Benim nişanlım da eski fotoğraflarımı görünce seni Show Haber'e çıkarıcam der maymundan insana döndü diye. Ben gülüyorum geçiyorum. :KK70: O da toy bir delikanlıymış diyorum bu tipinle o zamanlar seni iyi sevmişim. :KK70:

Sen de ona yap aynılarını. Bu kadar takmayın ya hayat çok kısa.. :KK19:

" Erkekler böyle " diyip duruluyor her konuda.

Hayır böyle değiller. Ince düşünceli, sözünün nereye gideceğini bilen , adam gibi erkekler çok fazla.

Böyle diye diye iyice empoze oluyor onlarada.
...

Üzülmeyin ve tavrinizi koyun. Kabul etmeyin şaka bile olsa haddini bilerek şaka yapmalı.
Eğer katlanmak gibi bir kelimeyi fütursuzca kullanıyorsa sonuçlarına katlanmali.

youtubede ki teyze gekdi aklıma öküzzzzzz öküz ne anlar iste diye :))))))))))9

Ee sizde alıngansınız yani. Bazen bende eşime takılırım "ömrümü yedin" filan diye hiç alınmaz, bana takılsa bende alınmam. En ufak şeye surat yapıp enerji emen insanlarda çekilmiyor cidden, hep böyleysenız katlanması hakıkaten zor olur :KK70:

Zorla tutan mı var işkence geliyorsa ayrılalım deseydiniz ya. Odun bunlar diye diye kanıksamanın bir alemi yok, lafını sözünü bilsin hepsi.

Back
X