- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi minnakmimar
-
yani fazla birşeye gerek yok zatenTabi anım nefes alsın aman insan olsun yetergerisi boş değil mi? :)
tüm fıstıklar benim olcak vuycam kıybacıSeri katil olurda seri tecavüzcü olmaz mı seri tecavüzcümüxde sen ol şeşerim :)
yani fazla birşeye gerek yok zaten
tüm fıstıklar benim olcak vuycam kıybacı
hem sapık hem sadist vay seni vayyani fazla birşeye gerek yok zaten
tüm fıstıklar benim olcak vuycam kıybacı
yok kız o kadar da değil kriterim var benimBir erkekde aradığınız en büyük özellik nedir ?
- Ciğer
bişey dicem de banlıcaklar artık beniH
hem sapık hem sadist vay seni vay
ben getirdim benimkini siz de getirin şöyle kadın seviyorum demeyi biliyorlar biraz da kendileri şekillensinler değil mi amaBana da hafiften kasli kalin kollar cok seksi geliyorEsime de diyorum zaten. O da eve barfiks aleti aldi Yavas yavas istedigim kivama geliyor. Uuu beybi
yok kız o kadar da değil kriterim var benim
bişey dicem de banlıcaklar artık benigrinin 50 tonuna döndürürüm burayı görürsün
bak aklımı karıştırıyorsunİki ciğer tam çalışan
bak aklımı karıştırıyorsun
ben getirdim benimkini siz de getirin şöyle kadın seviyorum demeyi biliyorlar biraz da kendileri şekillensinler değil mi ama
adamım ya süpersin valla aferin sana benimki de diyemez patlatırım ağzınaBizim evde soyle severim boyle severim diyen bir tek benim. O dese kizarim bakBeni camasir suyu sicramis sunmus penyelerle de seksi bulmak zorunda
adamım ya süpersin valla aferin sana benimki de diyemez patlatırım ağzına
aynen şekerim bence de öyleKk daki kadinlarin bizden ogrenecek cok seyi var
en azından bır çırak yetıiştirmelisin canımhayır yetiştirmem benden bir tane var daha da olmayacak nihaha
bak sen dinle bu minnağı banlanırsın sonraminnakmimar ben evli barkli kadinim böyle ayıplı konulari artik yorumlamiycem şekerim tirbiyemi bozulabilir
Adonis neymiş hic duymadığım yeni bi terim heralde
benimle mezara gidecek sırlarımen azından bır çırak yetıiştirmelisin canım
bari bana anlat kızzzzbak sen dinle bu minnağı banlanırsın sonraadonis yeni bir erkek çeşidi ender bulunan bir tür
benimle mezara gidecek sırlarım
minnakmimar ben evli barkli kadinim böyle ayıplı konulari artik yorumlamiycem şekerim tirbiyemi bozulabilir
Adonis neymiş hic duymadığım yeni bi terim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?