- 19 Haziran 2015
- 1.594
- 2.858
- 133
- 31
- Konu Sahibi minnakmimar
-
çok zevkle takip etme bakim sen hadiBüyük zevkle takip ediyorum mesajları :)
kızım gelen erkek üyeyi hemen sepetliyoruz ki belki böyle kaslı kemikli biri kovalamayalım bir daha öyle gelen olursaO zaman, bir omuz fetişisti olarak, ben de sapığım. :)
Bence "Libido yarışması" yapılsın. Libidosu en yüksek ilk 5 üye pro üye olsun.
Bu konu da 40 sayfa olmuş. Fotoğraflar falan...
KK olarak, toplucana bilgisayarın içine düşeceğiz. Kasap kedisi gibiyiz. Biri de bir parça atsa hayrına..
evliliğini tehlikeye atma kocan görcek bak sonra minnak yüzünden diceksin yuva yıkan kadın olmak istemiyorum
Allaaaaaaaaaah diyorum, daha da bişi diyemiyorum
Teşekkürler
O zaman, bir omuz fetişisti olarak, ben de sapığım. :)
Bence "Libido yarışması" yapılsın. Libidosu en yüksek ilk 5 üye pro üye olsun.
Bu konu da 40 sayfa olmuş. Fotoğraflar falan...
KK olarak, toplucana bilgisayarın içine düşeceğiz. Kasap kedisi gibiyiz. Biri de bir parça atsa hayrına..
aynenn yaaa mınnak bı konu actı hepımız ıcımızdekileri döktük hadi benim sapıklıkyapmam normal sıze noldu
aynenn yaaa mınnak bı konu actı hepımız ıcımızdekileri döktük hadi benim sapıklıkyapmam normal sıze noldu
kirpi de yavrusunu pamuğum diye severmişBenm kocam daha seksi
Evli misin bekar mi
ben mi dedim hallenin diye güya ben sapıktım
sen yüklüsün bir de yakışıyor mu sanaaynenn yaaa mınnak bı konu actı hepımız ıcımızdekileri döktük hadi benim sapıklıkyapmam normal sıze noldu
hazırda bekliyormuşsunuz anacım siz de@minnakmimar
Konu ne hale gelmiş erkek mi o az bi çekilsene ne ise şey ben ocakta yemeğim vardı kas çorbası şey tavuk çorbası off sapık seni böyle konu mu açılır beni de şaşırttın
kirpi de yavrusunu pamuğum diye severmiş
ben mi dedim hallenin diye güya ben sapıktıme
sen yüklüsün bir de yakışıyor mu sana
dilime vurdu yaaa neyse toparlıyım kendımı usturplu kız oluyumKiyamam sana
tamam kız şaka yapıyom zatenyalan dimiom bi kere gobek kasi gogus kasi, bel kemigi genis omuz
dedim bile bak oğlun falan olur bunlara bakıyorsun kaslı kemikli olur sonra kızlar bırakmaz peşini ben gibi sapıkları oluryaaaa demesene öyleeeeeee
dilime vurdu yaaa neyse toparlıyım kendımı usturplu kız oluyum
sen gıbı bı sapığımız olsun ısterız tabı dıger sapıkları ekarte edersın sentamam kız şaka yapıyom zaten
dedim bile bak oğlun falan olur bunlara bakıyorsun kaslı kemikli olur sonra kızlar bırakmaz peşini ben gibi sapıkları olur
tamam akıllı olcamAynen uslu ol
ben o zamana çok yaşlanırım amasen gıbı bı sapığımız olsun ısterız tabı dıger sapıkları ekarte edersın sen
kirpi de yavrusunu pamuğum diye severmiş
ben mi dedim hallenin diye güya ben sapıktım
sen yüklüsün bir de yakışıyor mu sana
hazırda bekliyormuşsunuz anacım siz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?