- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.478
- 158
- 40
- Konu Sahibi minnakmimar
-
onlara gitmeye gerek yok ki ben kimseyi taciz etmiyorum bir erkek yanımdan geçerken laf atmıyorum yaniEşşeğe ve damacanaya hallenenlerin, küçücük çocukların ırzına geçenlerin olduğu ülkede siz miymişsiniz sapık? Ölüyle bile cinsel ilişkiye girebilen yaratıklar hakkında ne düşündüğünü sorsaydınız sizi bu şekilde etiketleyenlere.
kemik dedimse şu bel kısmı yani
kası herkes sever benim olayım başka
göstercem ama sapıtcam en sonunda o olacak
ya al işteMinnak sapıksın be yaaa banamı anlatıyorsunbilmiyossss sankiiii
konuşmaya çalışınca sen evli değilsin diyorlar e evlenince mi başlıyor sanki hormonlar çalışmayabende sapıkımcinsellikten utanmaya gerek yok zaten. yada insanın zevk aldığı şeyelrden bahsetmeside sıkıntı değil. bende açıkça dile getiririm. eşime, aileme, arkadaşlarıma... ama sanki iş yerinde konuşulması uygun olmamış. ben kendi işyerimde çalışanların bu şekilde konuşmasına şahit olsam uyarı veririm. biliyorsunuzki kurumsal firmalarda en ufak cinsel muhabbet iş yerinde cinsel taciz davalarına neden olduğundan yasak. hatta çalışanlara bu konuda eğitimler veriliyor. ama şahsi fikrimdir.
Size bu kadar rahat sapık denebilmesinin tek nedeni kadın olmanız. Bir erkek bu muhabbetleri yapsa son derece normal karşılanırdı.onlara gitmeye gerek yok ki ben kimseyi taciz etmiyorum bir erkek yanımdan geçerken laf atmıyorum yani
e var biraz demek kiŞaka gibi ama derdim cidden bu benim
Yahu arkadaşlar bari siz söyleyin insan cinsel anlamda hoşlandığı ya da hoşlanmadığı şeyleri söyleyince sapık mı oluyor ? Beni bilen bilir her konuda konuşurum asla da çekinmem neden çekineyim ki ? İyi kötü burada herkesin bir cinsel hayatı yok mu ? sanki bir tek bu konuları ben biliyormuşum gibi tavırları var insanların
Yanlış anlaşılmasın derdim kk hatunları değil zaten az önce iş arkadaşlarımla bir muhabbet geçti o patlama noktam oldu.
Az önce iş yerinden arkadaşım bir filmin çekimlerine bakıyormuş bende odaya gittim baktım murat bozun üstsüz bir resmi var kaslı falan peh haz etmem kendisinden fakat dedim ki ben erkekte en çok bel kemiği kısmını beğeniyorum bana çok çekici geliyorhoşlanıyorum arkadaşım ne yapayım yani seviyorum ki söyledim hemen şak diye sapık damgamı yedim her zamanki gibi neymiş kemikten bile hoşlanıyor muşum annem bile terbiyesiz diyor hemen ben kimle konuşayım dağa taşa mı anlatayım allah aşkına size soruyorum sapık mıyım ben ? yemeğime şap falan koymalı mıyım ?
sen de ben gibi çok sapıkmışsın bak dikkat etUyluk kemiklerini diyorsun sanırım. Hastasıyım ben de. Bir de boyundaki kemiklere hastayım. Sanırım kemik sapığıyım ben.
evet bak onu bende severimoffff bende boyle daş gibi erkek popolarına bayılıyorum olsada mıncıklasam
Şaka gibi ama derdim cidden bu benim
Yahu arkadaşlar bari siz söyleyin insan cinsel anlamda hoşlandığı ya da hoşlanmadığı şeyleri söyleyince sapık mı oluyor ? Beni bilen bilir her konuda konuşurum asla da çekinmem neden çekineyim ki ? İyi kötü burada herkesin bir cinsel hayatı yok mu ? sanki bir tek bu konuları ben biliyormuşum gibi tavırları var insanların
Yanlış anlaşılmasın derdim kk hatunları değil zaten az önce iş arkadaşlarımla bir muhabbet geçti o patlama noktam oldu.
Az önce iş yerinden arkadaşım bir filmin çekimlerine bakıyormuş bende odaya gittim baktım murat bozun üstsüz bir resmi var kaslı falan peh haz etmem kendisinden fakat dedim ki ben erkekte en çok bel kemiği kısmını beğeniyorum bana çok çekici geliyorhoşlanıyorum arkadaşım ne yapayım yani seviyorum ki söyledim hemen şak diye sapık damgamı yedim her zamanki gibi neymiş kemikten bile hoşlanıyor muşum annem bile terbiyesiz diyor hemen ben kimle konuşayım dağa taşa mı anlatayım allah aşkına size soruyorum sapık mıyım ben ? yemeğime şap falan koymalı mıyım ?
Şaka gibi ama derdim cidden bu benim
aynen erkek olsam da tecavüzcüye çıkardı adım eminimSize bu kadar rahat sapık denebilmesinin tek nedeni kadın olmanız. Bir erkek bu muhabbetleri yapsa son derece normal karşılanırdı.
Senin konun yüzünden sapık dadandı bana, özel mesaj atıyor. Cinsel ilişkiyi çok merak ediyormuş.sen de ben gibi çok sapıkmışsın bak dikkat et
evet bak onu bende severim
O paylaştığın foto ne öyle yaaaaya al iştetamam sapıkım dombişim
konuşmaya çalışınca sen evli değilsin diyorlar e evlenince mi başlıyor sanki hormonlar çalışmaya
ya canım bak istedii kadar muhafazakar ya da başka birşey olsun sokağın ortasında bağıra çağıra konuşmuyoruz ki bizbizeyiz sonuçtaKültür meselesi bazıları çok muhafazakar yetiştirlir, bazıları da çok rahat. Kimseyi eleştirmek yada suçlamak için demiyorum ama herkesin yetiştirilme şekli farklı maalesef. Sana çok doğal gelen olağan olan karşındakine çok aykırı, ayıp gelebilir. İnsanları değiştiremezssin tabi kendinideAzdığın falan yok şapa gerek yok yani.
sapiklik degil de, herkesin yaninda soylenmemesi lazim iste.. herkesin algisi bir degil ki..Şaka gibi ama derdim cidden bu benim
konuşmaya çalışınca sen evli değilsin diyorlar e evlenince mi başlıyor sanki hormonlar çalışmaya
hadi canım ciddi misin ? yuhSenin konun yüzünden sapık dadandı bana, özel mesaj atıyor. Cinsel ilişkiyi çok merak ediyormuş.
adam levine hastasıyım yaO paylaştığın foto ne öyle yaaaa
adam seçemiyorum ki lavantacım kimin yanında konuşabilirim diye akla karayı seçiyorum zatensapiklik degil de, herkesin yaninda soylenmemesi lazim iste.. herkesin algisi bir degil ki..
aynen sanki bilmiyoruz millet ne fena valla söylemeyenden korkacaksınhahaha tabi evlenmeden bilmekte bahsetmekte ayıptır. hatta evlenincede ayıptır. kadın dediğin yatakta sünger bob gibi yatar kıpırdamaz. kıpırdar, eller zevk alırsa yollu derler.
Valla, hem de yeni üye. Ne cevap vereyim ben şimdi buna? Anlatayım mı?hadi canım ciddi misin ? yuh
adam levine hastasıyım ya
bana gönder zaten adım çıkmış sapığa sen kendi başını yakmaValla, hem de yeni üye. Ne cevap vereyim ben şimdi buna? Anlatayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?