BEN SAPIKMIŞIM :)

bende "sapıkım" cinsellikten utanmaya gerek yok zaten. yada insanın zevk aldığı şeyelrden bahsetmeside sıkıntı değil. bende açıkça dile getiririm. eşime, aileme, arkadaşlarıma... ama sanki iş yerinde konuşulması uygun olmamış. ben kendi işyerimde çalışanların bu şekilde konuşmasına şahit olsam uyarı veririm. biliyorsunuzki kurumsal firmalarda en ufak cinsel muhabbet iş yerinde cinsel taciz davalarına neden olduğundan yasak. hatta çalışanlara bu konuda eğitimler veriliyor. ama şahsi fikrimdir.

onlara gitmeye gerek yok ki ben kimseyi taciz etmiyorum bir erkek yanımdan geçerken laf atmıyorum yani

Minnak sapıksın be yaaa banamı anlatıyorsun bilmiyossss sankiiii
ya al işte tamam sapıkım dombişim

konuşmaya çalışınca sen evli değilsin diyorlar e evlenince mi başlıyor sanki hormonlar çalışmaya

e var biraz demek ki

Kültür meselesi bazıları çok muhafazakar yetiştirlir, bazıları da çok rahat. Kimseyi eleştirmek yada suçlamak için demiyorum ama herkesin yetiştirilme şekli farklı maalesef. Sana çok doğal gelen olağan olan karşındakine çok aykırı, ayıp gelebilir. İnsanları değiştiremezssin tabi kendinide Azdığın falan yok şapa gerek yok yani.

ya canım bak istedii kadar muhafazakar ya da başka birşey olsun sokağın ortasında bağıra çağıra konuşmuyoruz ki bizbizeyiz sonuçta

sapiklik degil de, herkesin yaninda soylenmemesi lazim iste.. herkesin algisi bir degil ki..

konuşmaya çalışınca sen evli değilsin diyorlar e evlenince mi başlıyor sanki hormonlar çalışmaya

hahaha tabi evlenmeden bilmekte bahsetmekte ayıptır. hatta evlenincede ayıptır. kadın dediğin yatakta sünger bob gibi yatar kıpırdamaz. kıpırdar, eller zevk alırsa yollu derler.

sapiklik degil de, herkesin yaninda soylenmemesi lazim iste.. herkesin algisi bir degil ki..
adam seçemiyorum ki lavantacım kimin yanında konuşabilirim diye akla karayı seçiyorum zaten
hahaha tabi evlenmeden bilmekte bahsetmekte ayıptır. hatta evlenincede ayıptır. kadın dediğin yatakta sünger bob gibi yatar kıpırdamaz. kıpırdar, eller zevk alırsa yollu derler.
aynen sanki bilmiyoruz millet ne fena valla söylemeyenden korkacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…