- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.126
- 498
- Konu Sahibi minnakmimar
ama ben de sen sapıkımız ol dememiştim ki senin gibi demiştimben o zamana çok yaşlanırım ama![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama ben de sen sapıkımız ol dememiştim ki senin gibi demiştimben o zamana çok yaşlanırım ama![]()
benim gibi olmaz ki hahaytama ben de sen sapıkımız ol dememiştim ki senin gibi demiştim![]()
yokkk cnm yetıstırırsın sen bellı mı olurrrbenim gibi olmaz ki hahayt![]()
hayır yetiştirmem benden bir tane var daha da olmayacak nihahayokkk cnm yetıstırırsın sen bellı mı olurrr![]()
Benm kocam daha seksi
Evli misin bekar mi![]()
Özel ders ücrete tabidir
Özel ders ücrete tabidir![]()
napalım şekerim o kadar adımız varBen bedVa sadiclik yaparimhem sapik hem paragöz
![]()
herkes öyleymiş bi kere tüm kk itiraf ettiSapık değil misin
Minnakım sende ki libido kimse de yok, normal Sapık olarak değerlendirilmen![]()
Tamam da sende sapıksın yani, millete alınma boşunanapalım şekerim o kadar adımız var
herkes öyleymiş bi kere tüm kk itiraf ettilibido başka
![]()
ya sapıklık buysa ben tecavüzcü falanım itiraf edeyimTamam da sende sapıksın yani, millete alınma boşuna![]()
Kendini bana anlatmaya sapıklık buysa ben tecavüzcü falanım itiraf edeyim![]()
ya sapıklık buysa ben tecavüzcü falanım itiraf edeyim![]()
herkes kadarım libido fazlam var sadeceKendini bana anlatma
Tamam kıza fazla açılmadan yaftayı yapıştırmış hemen de, seni de biliyoruz yani![]()
amanın kk taşlıcak şimdi beniKesin kıza dedin o lafı değil mi?![]()
amanın kk taşlıcak şimdi beniyok irkeğe dedim
![]()
farketmez ya insan olsun yeterAaa resmen kız erkek fark etmiyor dedi şok şok
Taş sadece 5 lira
Kıza demişsindir kiimse görmez gel buaya diye hahasonra ben sapıkmıyım
Tabi anım nefes alsın aman insan olsun yeterfarketmez ya insan olsun yeterzaten kkya da ondan geldim ben sus çaktırma
![]()
Seri katil olurda seri tecavüzcü olmaz mı seri tecavüzcümüxde sen ol şeşerim :)ya sapıklık buysa ben tecavüzcü falanım itiraf edeyim![]()