Aaağaaa ağaaa ğa diye girmese iyi kız aslında.Abi dur kafanı farklı şeylerle dağıtımamiz lazım dur
Dedi naber kısmı gençliğimin özeti
Ezberimde hepAbi dur kafanı farklı şeylerle dağıtımamiz lazım dur
Dedi naber kısmı gençliğimin özeti
Geyik bölümüne açılmış topikte küfür, hakaret, kavga yoksa geyik
El Çek bacım yazık bunlaraGeyik bölümüne açılmış topikte küfür, hakaret, kavga yoksa geyikyaptınız diye banlanmazsınız
Gizem ömrümden boşa giden 1 dk oldu bu
benden gelsin Buda
Abla valla o kadar az yere mesaj yazdim ki döndüğümden beri. Korkuyorum artık.Geyik bölümüne açılmış topikte küfür, hakaret, kavga yoksa geyikyaptınız diye banlanmazsınız
Noldu sarkıyı buldun maziye mi daldın?Durun bitane daha paylaşım sevgilimle ayrılıp bunu dinlerdim hep
Anacım ben el çeksem onlar geyikten el çekmiyor kiEl Çek bacım yazık bunlara
Ablacım sorun mesaj yazmanız değil, bol bol mesaj yazabilirsiniz ama kurallar dahilinde olması lazım, kurallara dikkat edilince ısırmıyorumAbla valla o kadar az yere mesaj yazdim ki döndüğümden beri. Korkuyorum artık.
Canım Ablam güzel ablam ramazan da hilal gibi parlayan ablaların ablası mune ablam yazmışGeyik bölümüne açılmış topikte küfür, hakaret, kavga yoksa geyikyaptınız diye banlanmazsınız
Böyle böyle öğrenecez kendimizi tutmayı.Anacım ben el çeksem onlar geyikten el çekmiyor ki
Ablacım sorun mesaj yazmanız değil, bol bol mesaj yazabilirsiniz ama kurallar dahilinde olması lazım, kurallara dikkat edilince ısırmıyorum
Profiline ay lav yu mune etiketi yapsan beeelki daha iyi olur.Canım Ablam güzel ablam ramazan da hilal gibi parlayan ablaların ablası mune ablam yazmış
(Bi daha banlamasın diye yer yapmaya çalışıyorum tabi hayırlısı)
Bak bu benim hep kanıma giriyo sonra bi bakmışım ki banlardayim darlardayım zorlardayımProfiline ay lav yu mune etiketi yapsan beeelki daha iyi olur.
Noldu sarkıyı buldun maziye mi daldın?
Ben de gamzende uyut benisine tav oldum 4 gündür.
Aha ha mazi günlümde bir yara
Ah ah bınu ne dinlerdim ama Allah içinde beni terk ettiği kızda benden güzeldiBen de gamzende uyut benisine tav oldum 4 gündür.
Şutlarlarsa mapusa temiz don fanila getir
Getiricem söz bakacam sana ordaŞutlarlarsa mapusa temiz don fanila getir
Saçma sapan konular açıyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?