Ben,sevgilim ve o.....

erkek arkadasınız cok anlayıslı ve sabırlı bır ınsanmıs gercekten .
bır olur ıkı olur uc olur da her bulusma da lıselı donemlerdekı gıbı arkadas ıle gıdılır mı :53:
bu olaylar da tek suclu var o da sızsınız .
bu sekılde bır ılıskı zaten olmaz ,arkadasının yerı ayrı olmalı sevgılınızın yerı ayrı olmalı .
ayrıca erkek arkadasınız gercekten cok ınce dusuncelı bır cocukmus .
kız arkadasınıza hedıye alması bence gercekten cocugun nazıklıgını gosterır .
ama sızın kıza hedıyelı zorla cope attırma cabanız gercekten cok yanlıs .

Burda hatalı olarak gördüğüm kusura bakmayın ama tek insan sizsiniz.
Kız arkadaşınızla sevgilinizin yerini ayırt edememişsiniz. Ne o öyle sürekli birlikte tamam 1 kere olur 2 kere olur. Arada sırada olur.
Ama her buluşmada hatta yılbaşında özel birgün de bile yanınızda olması çok çok saçma.

her özel anını arkadaşınla paylaşacaksın, yanında götüreceksin, sonrada onu kıskanacaksın.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..

Benimde erkek arkadaşım var bizde arkadaşlarımızla geziyoruz, yemeğe gidiyoruz, eğleniyoruz. Haftada 4 kez birlikteysek 1 gün onlarla oluyoruz. Bazen sadece benim kız arkadaşım bazen onun erkek arkadaşı. Çokta iyi anlaşıyoruz.
Başka şehirde olan arkadaşımı doğum günüm için gidip almıştı. Onada hediye almış. Açıkcası ben mutlu oldum.
Arkadaşım denedi beğendi mutlu oldum. Hoşuma gitti sevgilim ve benim için bukadar değerli olan kardeş-dost dediğim insan arasında ki samimiyet. İkisinede gözüm kapalı güvenebiliceğimi bildiğimden sanırım.
Hediye mevzusuna gelince;
Aynı şeyleri almamış ki. Sana daha özenli seçmiştir eminim.
Arkadaşının odasına gidip bunları atıcaksın demeniz bence çok ayıp olmuş.
Çirkefleşti demişsiniz ama bu durumda bende olsam susmazdım! Hem beni süs köpeğin gibi yanında gezdir her yere birlikte gidelim hemde kıskan! Orda bi durucaksın işte.
Kaldı ki bence sevgililer aralarında geçen (ne olursa olsun!) herşeyi anlatmaması gerekirken sen bizzat içerisine sokmuşsun. Her buluşumaya götürmek ne demek?!
Bence sen onun bunun üzerine gitmeyi bırak. Sakince bi otur düşün.
Arkadaşın ve sevgilin için üzüldüm. Kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum.
İnce ve çok düşünceli (bi erkekten beklenmicek kadar:27:) bi sevgilin var. Yat kalk dua et bukadarına katlanmış gönül kırmamak için herşeyi düşünerek davranmış.
İnsanları, dostlukları bukadar kolay harcama.:34:

Back
X