Erkek arkadasımla tanıstıgımdan beri kız arkadasımı hiç ihmal etmedim.Her buluşmamıza yanımda götürdüm.Üçümüz birlikte yedik,içtik,gezdik,eğlendik.Diğer arkadaslarım bu durumu çok yadırgıyordu.O kızı niye hep yanında götürüyüyorsun diyorlardı ama ben sevgilim yokken o vardı diyordum.Zor anlarımda,sıkıntımda,hastalıgımda hep o vardı.Şimdi sevgilim oldu diye onu nasıl satayım ki zaten yanımda götürmesem onun da zoruna giderdi.
Erkek arkadasım çok kibar ve romantik biri.Beni sevdiğine de inanıyorum.Buluşmalarımızda bana çiçek aldığında ona da alıyordu.Sorduğumda İki bayandan birine çiçek verip diğerine vermemek ayıp olur diyordu.
Yılbaşını yine üçümüz birlikte geçirecektik.Yılbaşından bikaç gün önce size cok güzel hediyelerim var dedi.Daha sonra basbasa kaldıgımızda ona hediye almayı düşünüyorsan sakın alma ben kıskanırım dedim.olur mu askım ayıp olur falan dedi ama sonra almayacak diye anlastık ve konu kapandı.
Yılbaşı gecesi geldi.Oldukça özenli ve heyecanlıydım.Arabaya bindiğimizde ön koltukta büyük bir buket çiçek,iki hediye paketi duruyordu.Arka koltukta ise onun için daha küçük bir çiçek ve bir hediye paketi vardı.Hediyelerimizi açtık.Ona da bana da parfüm almıştı.Bi tek benm ikinci hediyem farklıydı o da çantaydı. Aslında bozuldum ama geceyi mahvetmemek için sustum.Gecenin sonunda sürprizlerim bitmedi dedi ve içinde kazak olan bir paket bana bir pakette ona verdi.Artık sinirimi saklayamadım.Surat astım oturdum.Çok gergin bi hava vardı.İkisi de anladı bir şeyler olduğunu.Sevgillim sürekli ne oldugunu sorarken ben sonra konusacagız diye bağırıyordum kızın yanında.Bizi eve bıraktı.Ben sürekli surat asıyorum ama kız o kadar rahat ki benm yüzümden mi bile demiyor.Oysa ben onu demesini bekliyorum.Ortada hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor ama her şeyin farkında oldugundan öyle eminim ki çünkü beni en iyi tanıyan kişi o.
Odama geldim,o da kendi odasındaydı.Sonra onun odasında bir şey unuttugumu fark ettim odasına girdim ve gördüğüm manzara karsısında sinir krizleri gecirdim.Kız sevgilisinden hediye almıs gibi aynanIn karsısına geçmiş benim sevgilimin aldıgı hırkayı deniyor,parfümü sıkıyordu.O gecemi berbat ettigi için daha ben bile denememiştim sevgilimin aldıklarını.Öfkemi saklayamadım,açık açık konustum.Sana böyle davranması normal mi sen olsan ne düşünürdün çok kıskandım dedim.Benim suçum yok git sevgiline kız dedi.Sevgilimin suçu büyük ama sen de o hediyeleri alırken hiç durumdan rahatsızmış gibi durmuyordun.Hiç tepki vermiyordun.Biz kavga ederken bile benim yüzümden mi tartışıyorsunuz dyp o hediyeleri yüzümüze fırlatmıyordun dedim.Ben su an kıskançlık krizleri içindeyim benim içimin rahat etmesi için o hediyeleri çöpe atacaksın dedim atmadı.Paran mı yok,alamıyor musun,iki hediyeye mi tenezzül ediyorsun at sunları dedim atmadı.Tartıstık ve tartıştıkça gördüm ki o, o kadar cazgırlaştı,basitleşti ki üstüme saldırmalara kadar gitti.Sonunda hediyeleri attıramadan odama indim.
Sevgilime cok kızdım.Onun savunmasıysa sen o kızı cok sevdiğin için onun mululuğundn mutlu olursun diye düşündüm o yüzden aldım oldu.Onun bende bi değeri yok senden dolayı değerli dedi.
O kızı ise hayatımdan çıkardım.Sıradan bi arkadaşlık değildi.ikimizde ailemizden uzaktık ve birbirimize kenetlenmiştik.Bir buçuk yıldır arkadaştık,defalarca evime götürdüm,o beni evine götürdü,birçok yaşanmışlığımız ve gelecek planımız vardı.Onun benden, benim de ondan başka arkadaşım yoktu.Her seyimizi birbirimize anlatırdık,yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ama hiç düşünmeden, hiç üzülmeden bitirdim arkadaşlığımı.Ben bile sasırdım kendime onu çok sevmeme ragmen bi anda gözden cıkardım

ve simdi ona karşı öyle kin doluyum ki
Sevgilimeyse hiç yüklenmedim.Kaldığımız yerden devam ettik ve bu şehirde erkek arkadaşımdan başka hiçkimsem kalmadı.Ailemden zaten uzağım.Dogal olarak sevgilimden beklentilerim de arttı.Beni hiç yalnız bırakmamasını, o kızın yokluğunu hissettirmemesini istiyorum.E bu baskılar altında ilişkimin geleceğinden de endişeleniyorum
Biliyorum bu olayda asıl suçlu sevgilim ama o kız da gerçek dost olsaydı beni üzmez,çocukluk yapmaz,onları çöpe atardı.Yorumlarınız ne kızlar,ne yapmam gerekiyor