Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek ki egoist bir insan sevgilin. Çoğu erkek gibi...
peki değişmez mi bu hali bir şekide barışsak bile aynı şeyleri mi yaşarım nasıl eskisi gbi olmasını sağlayabilirim
kızlar zaten bende sıktığımı düşünmüyorum sadece istediğiim bierazcık ilgi bana günaydın msj atsa bir iki kez arasa 5 dk bile olsa bana yetiyor..başka birşey istemiyorum çok iyi biliyor aramıyorum kızıyor arıyorum yeter diyor beni çok yoruyor artık acıdan çıldırcak dereye geliyorum o zaman o kadar çok arıyorum o kadar çok mesaj atıyorum konuşamıyorum onunla sadece 3 gün tutuyor sözünü bende beni idare mi ediyor acaba diye düşünüyorum bazen çok acı veriyor bana.. daha sonra sorarsam ama sinirden söyledim diyor..ben kendimi erkek gbii hissediyorum bu ilşkide hep ben arıyorum ben sürprizler yapıyorum onda tık yoksesini duymayıncada kötü oluyorum başka msj atmıyımmı son kez falan gerçi kaç saattir aramadım ya birde beni kendine bir çekiyor bir itiyor sersemletiyor beni..aslında ondan kaynaklanıyor ama ne görüyor ne de kabul ediyor bunu
ben kendi hatalarımı zaten kabul ediyorum ama o etmiyor işte
Böyle olsun istemezdim. Çok üzgünüm
Bir insanın karakterini değiştiremezsin ama belki biraz yontabilirsin.
Konu sahibi? Bu mesaj garip geldi bana... Neyse...![]()
İnsan en sevdiği yemek bile "ağzına tıkıldığında" soğurken birini bu denli ilgiye boğmak, sürekli arayıp sormak sağlıksız... Kaldı ki siz sadece aramakla kalmayıp "kendi kendinize küsüp barışmışsınız mesajlarınızda""Bitti, bitmedi" yazıp durmuşsunuz, o sadece izlemiş kendinizle kavganızı...
Ona hissettiklerinizi böyle kontrolsüzce paylaşmak yerine mesaj yazın ama ona atmayın, bir kağıda yazın, rahatlayın ama ona okumayın, göndermeyin... Duygularınızı içinizde yaşayın biraz, her hissinizi paylaşıp onu bu denli kendinizden soğutmayın... Bu şekilde hareket etmeniz onu sizden uzaklaştırmak, dengesiz, çocuksu davrandığınızı düşündürmekten başka işe yaramaz...![]()
Konu sahibi? Bu mesaj garip geldi bana... Neyse...![]()
İnsan en sevdiği yemek bile "ağzına tıkıldığında" soğurken birini bu denli ilgiye boğmak, sürekli arayıp sormak sağlıksız... Kaldı ki siz sadece aramakla kalmayıp "kendi kendinize küsüp barışmışsınız mesajlarınızda""Bitti, bitmedi" yazıp durmuşsunuz, o sadece izlemiş kendinizle kavganızı...
Ona hissettiklerinizi böyle kontrolsüzce paylaşmak yerine mesaj yazın ama ona atmayın, bir kağıda yazın, rahatlayın ama ona okumayın, göndermeyin... Duygularınızı içinizde yaşayın biraz, her hissinizi paylaşıp onu bu denli kendinizden soğutmayın... Bu şekilde hareket etmeniz onu sizden uzaklaştırmak, dengesiz, çocuksu davrandığınızı düşündürmekten başka işe yaramaz...![]()
Burada ne demek istediniz bu kişiler aynı mı?:26:
haklısınız bende hiç sevmiyorum bu davranışlarımı ama açsa ifade edicem kendimi hiç birşekilde açmıyor o zaman bende hissetiklerimi ona yolluyorum ama sürekli fikrim değişiyor..ben direk bitti demiyorum bitirdiysen eğer tamam kabul diyorum o tarz şeyler ama sonra hemen özür diliyorum.. o kadar zayıflıkki bu çok iiyi farkındayım sadece eskisi gibi olmasını istiyorum ama olmuyor 1 yıldır yaşatıyor bunu bana hergün ağlamaktan yoruldum o kadar çok şiddetli acıyorki kalbim ölmek için dua ediyorum artık sürekli![]()
çok mu ilgisiz sana karşı canım üzüldüm ya
evet canım çok ilgisiz![]()
erkekler herzaman için güçlü kadınlarla birlikte olmak isterler..
sürekli onlara bağımlı..onlarsız bir hiç olan bir kadından anında vazgeçerler..
aslında sorun yaptığın şeyin cevabıda bu..
bu şekilde devam etmemeni öneririm..çünkü yakın zaman da sevgilini 3. hatta 4.5.6. kişilerle paylaşmaya başlayabilirsin..bunu istemiyorsan eğer onu rahat bırak ve ona çok güçlü olduğunu göster..
hem zaten seni kaybetmeyi göze alan biri için bunlar değer mi?
adam akıllı alıp karşına "beni kaybediyorsun"'u ona empoze ettiğin an roller hemen değişir..
zaten değişmezse umurunda bile değilsindir..
bazen arkana bakmamayı öğrenmesi gerek insanın..
neden böyle davranıyorsun?
ben ona beni kaybediyorsunu empoze edemiyorum iştee ne yapmam lazımki zaten uzağız kıskanma falan olmuyor haliyle.. hiç aramamk mı o zaman mı anlıycak yani.. umurunda olmayışım üzüyor beni neden değişti ben her dediğini yapıyorum güçlü göründüğüm an çekiyor kendini o..zayıf halimle yalvartmayı seviyor ama hiç devam ettirmedim belki dün hiç aramasaydım herşey farklı olacaktı belki de değişecekti şuan kaybettiğini anlıycaktı ama yapamadım işte..ona onun da beni kaybettiğini ifade edemiyorum yaşatmam gerekiyor sanırım bunun için ne yapmam lazım aramayınca da nasılsa aramıyor diyip ya başkasıyla olursa ben onu kaybetmekte istemiyorum ki