• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben sevgilimi çok sıkıyorum kontrolsüzüm ne yapmam lazım?

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Çok tanıdık bu hikaye. :)
Ben de hiç sevmiyorum ''kaçan kovalanır'' kaidesini.Ama olan bu.
Huzurum kalmamıştı.Durup durup ağlar hale gelmiştim.Söylüyorum düzeliyoruz sanıyorum ertesi gün aynı.
Ölse haberim olmayacak o kadar kötü.
Ben de bitirdim ona da söylemedim o da hiç aramadı.Öyle. :)
Halbuki başlarda ağzıyla kuş tutmadığı kalmıştı.Belki de her an ayrılacakmış gibi davranmak,onsuz da olacağını göstermek en doğrusu.
Şimdi hala lüzumsuz bir şekilde seviyorum onu.Ama huzurluyum önemli olan da bu.:61:Değmez yani,bir kendi haline bırakın ne olacak..

kızlar zaten bende sıktığımı düşünmüyorum sadece istediğiim bierazcık ilgi bana günaydın msj atsa bir iki kez arasa 5 dk bile olsa bana yetiyor..başka birşey istemiyorum çok iyi biliyor aramıyorum kızıyor arıyorum yeter diyor beni çok yoruyor artık acıdan çıldırcak dereye geliyorum o zaman o kadar çok arıyorum o kadar çok mesaj atıyorum konuşamıyorum onunla sadece 3 gün tutuyor sözünü bende beni idare mi ediyor acaba diye düşünüyorum bazen çok acı veriyor bana.. daha sonra sorarsam ama sinirden söyledim diyor..ben kendimi erkek gbii hissediyorum bu ilşkide hep ben arıyorum ben sürprizler yapıyorum onda tık yok :43: sesini duymayıncada kötü oluyorum başka msj atmıyımmı son kez falan gerçi kaç saattir aramadım ya birde beni kendine bir çekiyor bir itiyor sersemletiyor beni..aslında ondan kaynaklanıyor ama ne görüyor ne de kabul ediyor bunu :59: ben kendi hatalarımı zaten kabul ediyorum ama o etmiyor işte

çok mu ilgisiz sana karşı canım üzüldüm ya

Böyle olsun istemezdim. Çok üzgünüm

Konu sahibi? Bu mesaj garip geldi bana... Neyse... :51:

İnsan en sevdiği yemek bile "ağzına tıkıldığında" soğurken birini bu denli ilgiye boğmak, sürekli arayıp sormak sağlıksız... Kaldı ki siz sadece aramakla kalmayıp "kendi kendinize küsüp barışmışsınız mesajlarınızda""Bitti, bitmedi" yazıp durmuşsunuz, o sadece izlemiş kendinizle kavganızı...

Ona hissettiklerinizi böyle kontrolsüzce paylaşmak yerine mesaj yazın ama ona atmayın, bir kağıda yazın, rahatlayın ama ona okumayın, göndermeyin... Duygularınızı içinizde yaşayın biraz, her hissinizi paylaşıp onu bu denli kendinizden soğutmayın... Bu şekilde hareket etmeniz onu sizden uzaklaştırmak, dengesiz, çocuksu davrandığınızı düşündürmekten başka işe yaramaz... :68:

İnsan en sevdiği yemek bile "ağzına tıkıldığında" soğurken birini bu denli ilgiye boğmak, sürekli arayıp sormak sağlıksız... Kaldı ki siz sadece aramakla kalmayıp "kendi kendinize küsüp barışmışsınız mesajlarınızda""Bitti, bitmedi" yazıp durmuşsunuz, o sadece izlemiş kendinizle kavganızı...

Ona hissettiklerinizi böyle kontrolsüzce paylaşmak yerine mesaj yazın ama ona atmayın, bir kağıda yazın, rahatlayın ama ona okumayın, göndermeyin... Duygularınızı içinizde yaşayın biraz, her hissinizi paylaşıp onu bu denli kendinizden soğutmayın... Bu şekilde hareket etmeniz onu sizden uzaklaştırmak, dengesiz, çocuksu davrandığınızı düşündürmekten başka işe yaramaz... :68:

Burada ne demek istediniz bu kişiler aynı mı?:26:

haklısınız bende hiç sevmiyorum bu davranışlarımı ama açsa ifade edicem kendimi hiç birşekilde açmıyor o zaman bende hissetiklerimi ona yolluyorum ama sürekli fikrim değişiyor..ben direk bitti demiyorum bitirdiysen eğer tamam kabul diyorum o tarz şeyler ama sonra hemen özür diliyorum.. o kadar zayıflıkki bu çok iiyi farkındayım sadece eskisi gibi olmasını istiyorum ama olmuyor 1 yıldır yaşatıyor bunu bana hergün ağlamaktan yoruldum o kadar çok şiddetli acıyorki kalbim ölmek için dua ediyorum artık sürekli:43:

haklısınız bende hiç sevmiyorum bu davranışlarımı ama açsa ifade edicem kendimi hiç birşekilde açmıyor o zaman bende hissetiklerimi ona yolluyorum ama sürekli fikrim değişiyor..ben direk bitti demiyorum bitirdiysen eğer tamam kabul diyorum o tarz şeyler ama sonra hemen özür diliyorum.. o kadar zayıflıkki bu çok iiyi farkındayım sadece eskisi gibi olmasını istiyorum ama olmuyor 1 yıldır yaşatıyor bunu bana hergün ağlamaktan yoruldum o kadar çok şiddetli acıyorki kalbim ölmek için dua ediyorum artık sürekli:43:

Bunu yapmayın, böyle düşünmeyin... "1 yıldır bana bunu yaşatıyor" diyorsunuz ama farkında olmasanız da kendinize bu kötülüğü yapan sizsiniz... Siz izin vermedikçe sizi kimse üzemez, yıpratamaz... Siz sağlam durdukça kimse sizi yıkamaz...

"Bitti diyorsan söyle" dedikten sonra özür dilemeniz fark ettiğiniz üzere "zayıflık"... Bunu siz aşmadıkça ne erkek arkadaşınız ne biz "çıkar yol" sunabiliriz size... İyice ölçün tartın, bu durumu kaldıramıyorsanız ayrılın, yok dayanabiliyorsanız ayrılığı gündeme getirmeyin... Kendinizle savaşırsanız kendiniz yenilirsiniz...

Dualarınızda bile mutsuzluk, kendinizi yıpratma güdüsü var... Kalbinizin acısına kendi tavırlarınız sebep oluyor, demek buna bir çare bulursanız kalbiniz iyileşecek... Dualarınızda "ölmeyi" değil; "mutluluğu, huzuru" dileyerek başlayın işe, buna inanmakla bir iyilik yapın kendinize... :34:

erkekler herzaman için güçlü kadınlarla birlikte olmak isterler..
sürekli onlara bağımlı..onlarsız bir hiç olan bir kadından anında vazgeçerler..
aslında sorun yaptığın şeyin cevabıda bu..

bu şekilde devam etmemeni öneririm..çünkü yakın zaman da sevgilini 3. hatta 4.5.6. kişilerle paylaşmaya başlayabilirsin..bunu istemiyorsan eğer onu rahat bırak ve ona çok güçlü olduğunu göster..
hem zaten seni kaybetmeyi göze alan biri için bunlar değer mi?
adam akıllı alıp karşına "beni kaybediyorsun"'u ona empoze ettiğin an roller hemen değişir..
zaten değişmezse umurunda bile değilsindir..
bazen arkana bakmamayı öğrenmesi gerek insanın..
neden böyle davranıyorsun?

erkekler herzaman için güçlü kadınlarla birlikte olmak isterler..
sürekli onlara bağımlı..onlarsız bir hiç olan bir kadından anında vazgeçerler..
aslında sorun yaptığın şeyin cevabıda bu..

bu şekilde devam etmemeni öneririm..çünkü yakın zaman da sevgilini 3. hatta 4.5.6. kişilerle paylaşmaya başlayabilirsin..bunu istemiyorsan eğer onu rahat bırak ve ona çok güçlü olduğunu göster..
hem zaten seni kaybetmeyi göze alan biri için bunlar değer mi?
adam akıllı alıp karşına "beni kaybediyorsun"'u ona empoze ettiğin an roller hemen değişir..
zaten değişmezse umurunda bile değilsindir..
bazen arkana bakmamayı öğrenmesi gerek insanın..
neden böyle davranıyorsun?

ben ona beni kaybediyorsunu empoze edemiyorum iştee ne yapmam lazımki zaten uzağız kıskanma falan olmuyor haliyle.. hiç aramamk mı o zaman mı anlıycak yani.. umurunda olmayışım üzüyor beni neden değişti ben her dediğini yapıyorum güçlü göründüğüm an çekiyor kendini o..zayıf halimle yalvartmayı seviyor ama hiç devam ettirmedim belki dün hiç aramasaydım herşey farklı olacaktı belki de değişecekti şuan kaybettiğini anlıycaktı ama yapamadım işte..ona onun da beni kaybettiğini ifade edemiyorum yaşatmam gerekiyor sanırım bunun için ne yapmam lazım aramayınca da nasılsa aramıyor diyip ya başkasıyla olursa ben onu kaybetmekte istemiyorum ki

ben ona beni kaybediyorsunu empoze edemiyorum iştee ne yapmam lazımki zaten uzağız kıskanma falan olmuyor haliyle.. hiç aramamk mı o zaman mı anlıycak yani.. umurunda olmayışım üzüyor beni neden değişti ben her dediğini yapıyorum güçlü göründüğüm an çekiyor kendini o..zayıf halimle yalvartmayı seviyor ama hiç devam ettirmedim belki dün hiç aramasaydım herşey farklı olacaktı belki de değişecekti şuan kaybettiğini anlıycaktı ama yapamadım işte..ona onun da beni kaybettiğini ifade edemiyorum yaşatmam gerekiyor sanırım bunun için ne yapmam lazım aramayınca da nasılsa aramıyor diyip ya başkasıyla olursa ben onu kaybetmekte istemiyorum ki

değişmesinin sebebi senin git gide onun üstünedüşmen olabilir tatlım..
hiç aramamak evet belki de tek çare bu?ama öncelikle bunu adam akıllı konuşmak..
ben kendimi artık sana yeterince ezdirdim..yeterince bizim için çabaladım..bunu sendende bekliyorum..diyebilirsin..ondan cevap gelmedikçe..daha çok mesajlar aramalar yaparsan..elde var bir olursun..zaten başkalarına yönelir yani..ama kendini güçlü gösterirsen başkasına yönelse bile gururlu ve gçlü olarak hatırlanırsın..ez,k biri olarak gözükmek istemezsin değil mi?
şimdi yapman gereken o telefonu elinden bırakmak..o nezaman aradı..işte ozaman konusursun..

kendimi artık çok iyi hissediyorum sanırım bu durumu çok uzun zamandır yaşattığı için bağışıklık kazandım.dün çok güzel eğlendim aklıma bile gelmedi.bugünde benim için çok güzel bir gün..onu kaybettiğimi düşünmek hataydı o da beni kaybediyor şu durumda..kendimi seviyorum :68:yorumlarınız için teşekkürler hepinize:81:

:53::53: üzgünüm ama erkek arkadasının yerinde olmak istemezdim:1: bir kere aradın mı aradın. eğer gerçekten yoğunsa,her daim meşgul biri olursa müsait olduğunda sana geri döner zaten. nerden mi biliyorum kendimden:1: benim erkek arkadasım da çok yoğun tempoda çalısır. ben onu ararım eğer mesgule atarsa anlarım ki müsait değil. daha sonra geç de olsa döner bana zaten. 22 mesaj 10 aramadan bahsedince,bir de birbirini tutmayan mesajlardan bahsedince gözlerim büyüdü birden. ama ne kadar güzel ki yine de farkındasın bu durumun. ne güzel kendine vakit ayırmaya başlamıssın,devam et bakalım böyle. inşallah daha güzel olucak:70:

canım gerçekten bende okurken sıkıldım diyebilirim...bazen engel olunamıyor merak ettikçe ediyorsun ama yapmamalısın...
seni devamlı her an her dakika arayıp soran birinden eminim sende sıkılırsın ..hem ne gerek var. biraz ağırlığını koy ortaya..neden arıyorsun..bıktırıyor ve kendinden uzaklaştırıyorsun..ve tabiri caizse yapışkan lakabını ona kullandırmaya zorluyorsun..

yapma..arama..bu kadar sıkboğaz etme..anladığım kadarıyla sen çalışmıyorsun..çalışan insanın iş yerindeki problemleri ve ordaki durumunu bilmiiyorsun..ama yinede iyi tahammül etmiş güzelim bu kadar sıkboğaz etme...aslında uğraşacak bişeylerin(çalışma anlamında) varmı bilmiyorum ama olsaydı kendi işine bakmaktan belki bu kadar çok arama ihtiyacı duymazdın...

Back
X