• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben simdi bu kocami ne yapayim:(((

Yok artık
Karısı çocuğu evde hasta olucak adamda anasını bacısını gezdiricek ?
Karısının yanında olanda kılıbık olacak

Kadın olarak utandım yazık
Amaaan ne sardınız bana yaa. Herkes sizinle aynı görüşte olmak zorunda zaten.
Utanın bence de kadınlığınızdan. Bir hasta olunca dünya başınıza yıkılıyor.
Eşim evde hasta yatıyor, az önce annemi pazara götürdüm. Aldıklarını yıkadım dolabına yerleştirdim. Oturdum kahvemi de içtim. Eve geldim hala hasta yatıyor. Bişeycik olmamış.
Ben şimdi annemle ilgilendim diye kötü bir eş miyim?
Ben hasta olsam eşim yapardı benim bu yaptıklarımı. Hasta olunca nazlanmak istiyorsunuz sadece. Ay kocam yanımda olsun ay bana çorba yapsın. Kıyamam sizeee.
Geçen kış ben zatürreden yatak döşek yatarken de eşim ablasını başka bir şehirdeki düğüne götürmüştü. O da kötü kocaymış bak gördün mü? Çok fena bir aileyiz biz.

canim sen bakma ya kötü gelin yaptilar 2 dk ben olsam sinirden patlardim ben ve oglum hasta olcak kocam anasini gezdircek oldu ararim annesini benim evladim hasta oglundan sizi gezdirmesini istiyosunuz diye hepsine fircayi kayardim :D

Ozur dileyerek yorumlari okumadan yorum yazacagim. Annesi kardesidir ama suc esinizde.Belliki annesiyle kardesi de dusunmuyor.onlar sizin ve cocugunuzun hasta oldugunu biliyorlardir. Esinizle konustunuz mu? Umarim halledersiniz bu durumu.

Eşim evde hasta yatıyor, az önce annemi pazara götürdüm. Aldıklarını yıkadım dolabına yerleştirdim. Oturdum kahvemi de içtim. Eve geldim hala hasta yatıyor. Bişeycik olmamış.
Ben hasta olsam eşim yapardı benim bu yaptıklarımı. Hasta olunca nazlanmak istiyorsunuz sadece. Ay kocam yanımda olsun ay bana çorba yapsın. Kıyamam sizeee.
Geçen kış ben zatürreden yatak döşek yatarken de eşim ablasını başka bir şehirdeki düğüne götürmüştü. O da kötü kocaymış bak gördün mü? Çok fena bir aileyiz biz.
niyee anasi oglunun pispislamasini istiyo ya kadini bosverde oglu hastaymis oda kendi oglunu pışpışlasin yoksa tabiki anasiyla ilgilencek bende esimde ailemize düskünüz ama bazende dur denmeli bacim :) sende kötü aile degilsin tabi

Ya sen bunlari niye kabullendin ki? Tamam burda kocamin ailesi bana ev alsin altin alsin diyene kiziyoruz da, evinin rizkini ailesine veren adama ne demeli? Sen calis didin alninin teriyle kazan, para gitsin millete. Sorumsuz adam sevmem. Erkek dedigin sorumluluk sahibi olacak. Senin evin yok millete ev kredisi odeniyo. Hic konusulmadi mi bu konular? Niye kabullendin ya? Hem de 2.evleri yani lukse bak. Geri donusu de yok diyosun. Aklim almadi bu isi
O zaman ben atanamamistim canim Esim de dediki sadece 250sini biz vercez kira yerine orada oturcaz sonra ben atandim ve öğrendim ki her ay tam 2000 TL odeniyor Esim tarafından ki ayrıca kaynanamgle para veriyordm ben evlerinde oturuyorz kiranin yarisini veriyoruz adamlar kredi ödüyor diye saflik iste

Ya sen bunlari niye kabullendin ki? Tamam burda kocamin ailesi bana ev alsin altin alsin diyene kiziyoruz da, evinin rizkini ailesine veren adama ne demeli? Sen calis didin alninin teriyle kazan, para gitsin millete. Sorumsuz adam sevmem. Erkek dedigin sorumluluk sahibi olacak. Senin evin yok millete ev kredisi odeniyo. Hic konusulmadi mi bu konular? Niye kabullendin ya? Hem de 2.evleri yani lukse bak. Geri donusu de yok diyosun. Aklim almadi bu isi
bunu görmemistim kabalasiyorun "yuhh" (ev olayina ) :D

Son düzenleme:
Sephora senin dogrularin kendine, ama baskalarinin kocasina KILIBIK dersen, orda sana da bi dur bakalim denir takdir edersin ki. Sen ve kocan oyle mutluysan sorun yok. Bu kadin mutsuz. Sorun bu. Anlayabildin mi?

canim sen bakma ya kötü gelin yaptilar 2 dk ben olsam sinirden patlardim ben ve oglum hasta olcak kocam anasini gezdircek oldu ararim annesini benim evladim hasta oglundan sizi gezdirmesini istiyosunuz diye hepsine fircayi kayardim :D
Valla canim benim gbi gelini öpüp başlarına koysunlar elalemde neler var keşke onlar gibi olsaydım belki kiymetm bilinirdi BN anladim ki bazi insanlara iyilik yapmayacaksn

Sephora senin dogrularin kendine, ama baskalarinin kocasina KILIBIK dersen, orda sana da bi dur bakalim denir takdir edersin ki. Sen ve kocan oyle mutluysan sorun yok. Bu kadin mutsuz. Sorun bu. Anlayabildin mi?
Aynen öyle ben annemlerde biraz fazla otursam cikar gelir hadi gidelim diye buna ne yapmali sephora

O zaman ben atanamamistim canim Esim de dediki sadece 250sini biz vercez kira yerine orada oturcaz sonra ben atandim ve öğrendim ki her ay tam 2000 TL odeniyor Esim tarafından ki ayrıca kaynanamgle para veriyordm ben evlerinde oturuyorz kiranin yarisini veriyoruz adamlar kredi ödüyor diye saflik iste
Oo adam bir de yalanci cikti.. E hala devam mi 2000 mi oduyor?

Siz o evde oturuyo musunuz?

Bi sen eksik kalmıştın sen de geldin tam oldu. Gelmesen şaşardım zaten.
Dur bakalım dediniz de ne oldu? Benim düşüncelerim değişti mi, hayır.
İlk mesajımdan sonra konuya yorum yaptım mı? Hayır.
Herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil. Taciz etmeyin lütfen artık.

Valla canim benim gbi gelini öpüp başlarına koysunlar elalemde neler var keşke onlar gibi olsaydım belki kiymetm bilinirdi BN anladim ki bazi insanlara iyilik yapmayacaksn
salllaaaa bu insanlar nankör kocanin kulagını cekmek lazim bide kredi falan ödüyormus valla okadar da degil hic evladimin rizkini sacma sapan keyfi seylere yedirmem

Aynen öyle ben annemlerde biraz fazla otursam cikar gelir hadi gidelim diye buna ne yapmali sephora
Arkadaşım benimseninle bir derdim yok.
Konunun en başında görüşümü belirttim. İlk yazdığın şeyler için hala aynı görüşteyim. Ondan sonra da yorum yapmadım zaten. sonraki yazdıklarına değinmedim, görmedim bile. Ama konuya her giren mübeni alıntılarsa benim de tepem atar. Bulaşmayın bana allahaşkına.

Ozur dileyerek yorumlari okumadan yorum yazacagim. Annesi kardesidir ama suc esinizde.Belliki annesiyle kardesi de dusunmuyor.onlar sizin ve cocugunuzun hasta oldugunu biliyorlardir. Esinizle konustunuz mu? Umarim halledersiniz bu durumu.
Evet biliyorlardı bi gece önce dikkatinizi çekerim eşimin isi olduğu için bnm babam hastaneye götürdü bizi

Bi sen eksik kalmıştın sen de geldin tam oldu. Gelmesen şaşardım zaten.
Dur bakalım dediniz de ne oldu? Benim düşüncelerim değişti mi, hayır.
İlk mesajımdan sonra konuya yorum yaptım mı? Hayır.
Herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil. Taciz etmeyin lütfen artık.
Gelmesem niye sasardin? Alinti yapmak ne zamandir taciz? Forum kurallarini ac bi oku bakalim bi calis ustune sepho

sadece özlediği için de gidebilir ailesinin yanına kadın ya da erkek fark etmez,
ancak dengeyi doğru kurmak, ilişkileri doğru yönetmek de önemli,
eşi, evliliği, evi ile ilgili sorumluluklarını aksatarak körü körüne bağlılık geliştiriyorsa yanlış
ama ortam uygunsa, eşinin o esnada ona gerçekten ihtiyacı yoksa söylediğim gibi sadece kucaklamak için de gidilebilir

....derken farklı sorunlar da varmış, yeni gördüm,
sizden gizli kredi ödemesi falan hiç hoş değil
anlıyorum ki eşiniz hala ailesi ile ilgili sorumlulukları yüklenmekte
üzüldüm adınıza
yalnız tepkisiz kalırsanız iyi niyetlerinizi hep daha fazla tüketeceklerdir
dilerim çözüm bulursunuz, zor..

Gelmesem niye sasardin? Alinti yapmak ne zamandir taciz? Forum kurallarini ac bi oku bakalim bi calis ustune sepho
Önüne gelen alıntı yapıyor, cevap vermiyorum ve ben rahatsız oluyorum bu durumdan. Bi yorumumu görüp de yorum yapmadığın oldu mu acaba? Takiptesin resmen. Sepho değil rumuzum sephora.

Utandım :)
Kocan hasta sen pazar gez kahve iç
Sen hasta kocan düğünde gezsin

Bulmuşsanız birbirinizi aferine en uyumlu çiftsiniz

Kocanda kılıbık değilmiş karısı zatürekeyken düğünde gezen kumasınıda getirmiştir die umuorum

Back
X