Ya ben Sana verilecek cevabı kayıp zaman olarak görüyorum.Madem bu kadar medenisin. Arkadaşı konu sahibi ile konuşmak isterken, görüşemiyoruz ne zamandır diye dert yanarken, konu sahibinin neden sadece kocası ile görüştüğünü medenice anlatabilir misin acaba bize? Kendi eşi istemiyor tamam anladık. Peki, arkadaşını neden davet etmeden sadece eş ile gizli görüşülüyor? Arkadaşının neden bundan haberi yok, iki tarafta neyi gizliyor. Neyin medeniyeti bu çok merak ediyorum. Medeni olacağım diye yırtılmaya gerek yok.. Fazla genişlik zararlıdır.
Ya ben Sana verilecek cevabı kayıp zaman olarak görüyorum.
Kusura bakmazsin umarım çünkü biz seninle anlasmayiz
ben anlatirim sen saçma bir şey dersin filan valla ugrasamam
İnan kendini anlatmana hiç gerek yok O okypete biz senin ne kadar medeni,insancıl,açık fikirli ve saygılı bir insan olduğunu biliyoruz yorumlarından..Eğer arkadaşımız,eşimiz dediğimiz insanların arkasından iş çevirmek,onlara yalan söylemek,kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyleri onlara yapmak medeni olmamaksa yalnız değilsin bende medeniyetsiz bir insanım..Hatta öyle medeniyetin içine tükürüyorum burdan !bak ne kadar medeni olduğumu anlatayım sana. aslında son derece açık fikirliyimdir. beni bilen bilir.hümanistim üstelik. ama en büyük özelliğim empati yapabilmektir. arkadaşlık kavramı benim için çok çok önemlidir. o konuda hiçbir arkadaşımdan gizli iş çevirmem. onların canını yakacak onlardan gizli şeyler yapmam. evet onların kocalarıtyla gizli görüşmek medeniyetse evet medeni değilim dedim.
çok teşekkürler.İnan kendini anlatmana hiç gerek yok O okypete biz senin ne kadar medeni,insancıl,açık fikirli ve saygılı bir insan olduğunu biliyoruz yorumlarından..Eğer arkadaşımız,eşimiz dediğimiz insanların arkasından iş çevirmek,onlara yalan söylemek,kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyleri onlara yapmak medeni olmamaksa yalnız değilsin bende medeniyetsiz bir insanım..Hatta öyle medeniyetin içine tükürüyorum burdan !
Hayir bir de sikayet ettikleri seyi yapmalari abesle istigal. Cok komik görünüyorlaralıştık inan. bir konuda farklı görüş olunca bunu yapanlar var maalesef
Yani açıkçası umrumda değil ne derece medeni olduğun
sen eğer "durun olaya bir de şu acidan bakın" diyen birine üstelik evet kadının yaptığı çok büyük yanlış adamın güvenini mahvetmis ama kadın kötü niyetim yoktu diyor diyen birine eğer aldatmayi savunma der gibi yorumlar yaparsan
bir de alakasız yere karsidakine saygısızlık yaparak o kadar yazdığını hiçe sayarak eee o zaman hepimiz gizli gizli görüşelim dersen
senin humanistligin laftadir
hakaret budur .
Aynen canım bende..Bilmeye gerekte yok zaten...çok teşekkürler.
ya en yakın kankimin kocasının telefonunu bilmem.
Yoo erkekten gayet arkadas olur. Sadece gizli saklisi olmaz. Benim 10 yıllık erkek arkadaşlarım var esim olmadigi zaman da gorustugum. Muhim olan eslerin birbirinden haberdar olması ve arkadaslik sınırının korunmasidir.yaptığın çok büyük yanlış tatlım .. erkekden arkadaş olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?