Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

Kocanin istemedigi biriyle,gizli gizli mail yoluyla,telefon yoluyla,yetmedi pastanede asiklar gibi bulusmak,yanlis anlasilmaya gayet acik davranislar..
Siz arkadasca desenizde ne yalan soyleyim,icinizde sevgi kipirtilari oldugunu dusunuyorum o kisiye karsi..yoksa neden sosyal konulari,gundelik hayati konusmak icin bu adami tercih edesiniz ki..cevrenizde baska adam mi kalmadi da esinizin israrla gorusmeyelim dedigi kisiyi sectiniz.ilginc.

aldatmaya ramak kalmış
benim kocamda olsa daha büyük tepki verirdi siz yine sadece tartışmışınız

Şimdi bu adamın eşi felsefe siyaset sanat konuşacak kapasitede olmadığı için mi arayış içine girdi?
Hiç sanmam! Evde gaz çıkartan burnunu karıştıran geğiren, çamaşırlarını eşinin zoruyla değiştiren,
kirli çoraplarını orta yerde bırakan, diş macununu ortasından sıkan ve kapağını kapatmayan bir şahsiyet,
dışarıda filozof sanatçı politikacı kesiliverir.

Nasıl davranmam gerektiği hususunda yol gösterici oldu.

Bir şeyi çok merak ettim. Madem sadece siyaset üzerine seviyeli fikir alış-verişleri oldi (ki bu gayet normal ve güzel birşey) neden herkesten gizli yaptınız bunu?? Normal olarak gördüğünüz birşeyi niçin gizleme ihtiyacı duydunuz?

Saf gözüken uyanık, uyanık gözüken safmısın anlamadım.

bu konuları eşinizle konuşamıyor musunuz? gizli gizli buluşmak hem de eşinizin istemediği biriyle bu ne rahatlık

evet yanlış
kocanı fiziksel olarak değil ama duygusal olarak aldatmışsın çünkü ben bu adamla görüşüyorum arkadaşça tartışarak bir şeyler konuşuyoruz ne var bunda deseydin bunu gizli olarak yapmazdın içten içe bir şeyler hissetiğinden kocanla aranın bozulmasına neden olacağını bildiğin özellikle görüşmek istemediği biriyle görüşmüşsün

aynısı sana kocan yapsa bu da o

Hanimefendi tekrar merhaba

Arastirma olarak verdiginiz orneklerden tutun da yazdiginiz nottaki rahatlik tanimina kadar beni gulumsettiniz, oncelikle bunun icin tesekkur ederim.

Konudaki butun mesajlarinizi okudum, neye vurgu yaptiginiz da cok acik.

Mahalle baskisini bile bu kadar naif dile getirmeniz ise gercek anlamda tartismanin bir anlami olmadigini gosteriyor.

Iyi gunler dilerim

son durum ne oldu?
felsefe merakından vazgeçtinmi?

Kadının kocasını aldatma oranını mı tartışıyorsunuz neler oluyor yahu
Kadın o şekilde bir şey hissetmiyorum diyor aksini iddia edebilecek olan var mı ?

cok yanlış bi durum. ne konuşursan konuş. evli bi kadin baska bi erkekle basbasa bulusamaz. heleki esinden habersiz.. erkek de ayni sekilde yapamaz..

adamdan hoşlanmışsınız çok bariz, onun kültürel konulardaki fikirleri sizi zerre enterese etmezdi yoksa, e kocam sevmiyorsa o insanları ben de sevmem diye düşünüyorum. üzülmeyin geçer:)

bal gibide yanlış kabak gibide yanlıııış,
asla masumlaştırmayın ,ilgi olmadığı takdirde asla kimse kimseyle pastanede, e mailde veya msj yoluyla muhabbetleşmez.

doğruya doğru

Yanlış yapmadım diyerek kendinizi avutun siz üzgünüm ama eşiniz haklı siz evlisiniz ve eşinizden gizli karşı cinsle görüşemezsiniz. Bir de pastaneye gitmişsiniz tövbe ya daha neler.

"pastane değil starbucks" diye bu sefer de ben yazsam mı acaba??? aaa yazmışım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…