• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben simdi napcammm cokk soktayim

Ay heyecanin guzelligina bak:16:
Ben de ilk zamanlar ay iki biskuvi yedim tikadi beni hi hi diye geziyordum simdi biri bitmeden digerinin poseti aciyorum:9:
Ilk zaman cekinmek cok normal, ama zamanla alisiyor insan, ve alistikca da daha cok seviyor aslinda...
Dogal ol, gulumse, samimi ol...
O da cekinecek, sen de cok kasilmada orta yol bulun...:34:

Ay heyecanin guzelligina bak:16:
Ben de ilk zamanlar ay iki biskuvi yedim tikadi beni hi hi diye geziyordum simdi biri bitmeden digerinin poseti aciyorum:9:
Ilk zaman cekinmek cok normal, ama zamanla alisiyor insan, ve alistikca da daha cok seviyor aslinda...
Dogal ol, gulumse, samimi ol...
O da cekinecek, sen de cok kasilmada orta yol bulun...:34:

Ahahaha yalnız o biskuvi olayi tam benlikmisss bende oyle yaparim heralde uzunca bi sure :D ne guzel dediniz ya umarim oyle olur mutlu oldum suann baya bi :))))

Kötü bir şey değil canım benim. Hele sevdiğin adamla sarılma harika bir şey. Ama ben henüz erken olduğunu söyledim.

Imtihanim olur falan demissiniz ona cok uzuldum ya insallah kiziniz benim gibi olmaz tabiki maazallah birine sarilir elini tutar falan allah korusun ama yinede haklisiniz herkesin yetistirilis tarzi bana gore bu yas uygundur size gore erkendir tabiki

Cok tatli bi heyecan ne güzel... Ilk basta yazim seklinizi heyecaniniza verdim, ama bikac cevabinizi görünce " eh masallah" dedim, yani alttan alttan igneliyorsunuz... Böyle acikgöz bi kiz, bu olayin üstesindende gelir eminim...

Bu arada cidden soruyorum, Türkiyede okullarda virgül,nokta, vs. gibi, bi cümleye anlam getiren isaretler, ögretilmiyormu?

Son düzenleme:
Cok tatli bi heyecan ne güzel... Ilk basta yazim seklinizi heyecaniniza verdim, ama bikac cevabinizi görünce " eh masallah" dedim, yani alttan alttan igneliyorsunuz... Böyle acikgöz bi kiz, bu olayin üstesindende gelir eminim...

Bu arada cidden soruyorum, Türkiyede okullarda virgül,nokta, vs. gibi, bi cümleye anlam getiren isaretler, ögretilmiyormu?

Evet degisik bi heyecanmis.Farketmissinizdir ki bana bir abla gibi tecrubelerini paylaşan, iyiligimi dusunen kalbi guzel insanlara elestiri yapsalar bile gayet sevecen bir cevap verdim.Fakat alayci,bu ne bilir ki tarzinda yorumlara da gerekli cevabi verdim. :) Ogretiliyor elbette ki anadolu lisesinde okuyorum ben, mesela uc noktayi yanlis yerde kullanmissiniz uc nokta eksiltili cumleler vb. Icin kullanilir ayrica "ustesindende " kelimesinde de ayri yazilir ve soru ekleri kesinlikle her zaman kosulsuz ayridir. OGRETILMIYOR MU? gibi :)) acikgoz e guzelmis sevdim ben bu sıfatı :) Tesekkurler.

Son düzenleme:
Lütfen bu siteye yaş sınırlaması koyun ,ergenlerin türkçeyi katleden yazılarından gına geldi,yaş sınırı ,IQ testi gibi kıstaslar olsun.

Ahahah guzelmis e o zaman IQ testi varsa sen yoksun farkindasin dimi :D turkce katledilmesi yok ki be tatlim sen yanlis anlamissin.

azcıkın çünküm neki bunlar:26::53:

dal sarkar kartal kalkar kartal kalkar dal sarkar sana tek tavsiyem:27: bol bol tekrar et

azcık türkçe telaffuz öğren çocuğa açılmadan önce yoksa çocuk anlamıycak ne dediğini:53::53::53:

Son düzenleme:
Oluruna birak. Akisina birak. Ille de birsey yapmak zorunda degilsin. Aranizda arkadaslik baslayacagi varsa baslar.

azcıkın çünküm neki bunlar:26::53:

dal sarkar kartal kalkar kartal kalkar dal sarkar sana tek tavsiyem:27: bol bol tekrar et

azcık türkçe telaffuz öğren çocuğa açılmadan önce yoksa çocuk anlamıycak ne dediğini:53::53::53:

Konusurken kullanmam bunlari kullansamda yerini biliyorum o yonden sikinti yok merak etmeyin.

Evet degisik bi heyecanmis.Farketmissinizdir ki bana bir abla gibi tecrubelerini paylaşan, iyiligimi dusunen kalbi guzel insanlara elestiri yapsalar bile gayet sevecen bir cevap verdim.Fakat alayci,bu ne bilir ki tarzinda yorumlara da gerekli cevabi verdim. :) Ogretiliyor elbette ki anadolu lisesinde okuyorum ben, mesela uc noktayi yanlis yerde kullanmissiniz uc nokta eksiltili cumleler vb. Icin kullanilir ayrica "ustesindende " kelimesinde de ayri yazilir ve soru ekleri kesinlikle her zaman kosulsuz ayridir. OGRETILMIYOR MU? gibi :)) acikgoz e guzelmis sevdim ben bu sıfatı :) Tesekkurler.

Sizden aynen böyle bi cevap bekliyordum... Aciklamalarin cok hos, biliyorsun madem neden kullanmiyorsun? Ben hangi noktanin ne anlama geldigini cok iyi biliyorum, ayrica ben Yurtdisinda dogdum, büyüdüm ve okudum, buna ragmen bukadar yazabiliyorum, dikkat etmege ugrasiyorum...Ben genel olarak sordum, cünkü bicok kisi sizin gibi yaziyor, hic hos degil... Sifatla mutluluklar, yanliz sizi uzaktan begenen o kisi, taniyincada hoslanacakmi pek emin olamadim ...:ssz:

Son düzenleme:
Sizden aynen böyle bi cevap bekliyordum... Aciklamalarin cok hos, biliyorsun madem neden kullanmiyorsun? Ben hangi noktanin ne anlama geldigini cok iyi biliyorum, ayrica ben Yurtdisinda dogdum, büyüdüm ve okudum, buna ragmen bukadar yazabiliyorum, dikkat etmege ugrasiyorum...Ben genel olarak sordum, cünkü bicok kisi sizin gibi yaziyor, hic hos degil... Sifatla mutluluklat, yanliz sizi uzaktan begenen o kisi, taniyincada hoslanacakmi pek emin olamadim ...:ssz:

Bildiginizden pek emin olamadim etmege falan yazmissiniz ama yurt disindaymissiniz olur boyle seyler kimse mukemmel degil bende bilmem cogu seyin tam yazilisini tabi ki bilemeyiz cocuk kisiligimi begenicek mi begenmicek mi ama kisiliksiz bi insan olmadigim icin begenecektir umarim :) begenmezse de kendi bilir hicte konusmamis degiliz yan sınıfımda olduğu icin muhabbetimiz var tamamen uzaktan degil yani burda tez yazmiyo insanlar ya da bi kompozisyon yok ortada bu sebepten cok dikkatli olmamisizdir yoksa herkes neyin nerde kullanilacagindan haberdar tabi ki isteyenler yaziyo isteyenler yazmiyo bu bilinmedigi anlaminda degil

Bır ıtıraf etmeme durumu veya olası bır ılıskı baslangıcından sonra ayrılık durumu olursa sayet kendını dagıtıp tarumar etmedıgın surece bunlar tatlı heyecanlar tadını cıkar :).
abla tavsıyesı ; gunluk tut :))

Back
X