• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben simdi napcammm cokk soktayim

Bır ıtıraf etmeme durumu veya olası bır ılıskı baslangıcından sonra ayrılık durumu olursa sayet kendını dagıtıp tarumar etmedıgın surece bunlar tatlı heyecanlar tadını cıkar :).
abla tavsıyesı ; gunluk tut :))

Tabi o kotu olasiliklar da var :D olsun ya bi baslasinda onlarda hayatin olagan seyleri sonucta (ayrildiktan sonra kendini kaybetti :D) gunluk zaten hayatimin bi parcasi cok severim yazmayi aylar sonra onlari okumayı tesekkurler ablaciiiiim bu tavsiye icin :))))

Ne demek ergen, iq filan ?
Çok kırıcı sözler bunlar. Karşımızda temiz duyguları olan ve şuanda heyecanı çok tatlı olan bir "genç kız" var .
Çünkünüm olsun senin adın bundan sonra, çok güldürdün beni , çok tatlısın.
Bekle bakalım, çocuk senle konuşmaya gelirse , heyecanlanma. Düzgün davran, pot kırma , az ve öz konuş :5: sakin. :1:
Ne güzel heyecanlar bunlar ya ...
Bu güzel heyecanını , yazı stiline takılarak bozamam .
Biraz önce bir cevabında iqsu yerinde, ne kadar zehir gibi bir kız olduğunu gördüm.
Öyle yazmanın sebebi , espri imiş. Önemli olan doğruyu bilmen :16:
İnşallah gönlünce olur her şey, kardeşim.

Son düzenleme:
Çok kırıcı sözler bunlar. Karşımızda temiz duyguları olan ve şuanda heyecanı çok tatlı olan bir "genç kız" var .
Bekle bakalım, çocuk senle konuşmaya gelirse , heyecanlanma. Düzgün davran, pot kırma , az ve öz konuş :5: sakin. :1:
Biraz önce bir cevabında iqsu yerinde, ne kadar zehir gibi bir kız olduğunu gördüm.

ıq falan banada çok kırıcı geldi konuşma tarzıyla bunun ne alakası var tamam konuşma tarzını kimse beğenmedi ama bu bi zeka ölçüsümü ki:26:

Imtihanim olur falan demissiniz ona cok uzuldum ya insallah kiziniz benim gibi olmaz tabiki maazallah birine sarilir elini tutar falan allah korusun ama yinede haklisiniz herkesin yetistirilis tarzi bana gore bu yas uygundur size gore erkendir tabiki

Evet canım şimdiki ergenlerin gençleri gördükçe içim daralıyor. Benim yetiştirilme tarzım,dini vecibelerim ilkleri eşiyle yaşamaktır.. Sarılma öpme.. Bu yüzden dedim ya gelenekçiyim ben biraz. Bana anormal geliyor. Ki Türkiye'nin "en modern" şehrinde yaşıyorum. Ve orada büyüdüm.. Ben alışamıyorum hala kızlarımızın bu tür isteklerine..

"neysem" "çünkünüm" "azcikin" :))
bence daha sevgili olaylarına kendini kaptırmaman gereken bir yaştasın.. derslerine çalış, geleceğine bak, gerisini boşver :)

Lütfen bu siteye yaş sınırlaması koyun ,ergenlerin türkçeyi katleden yazılarından gına geldi,yaş sınırı ,IQ testi gibi kıstaslar olsun.

Yaş siniri koysalar sizin gibi kaba insanlar yine dolasicak bu sitede?İstemiyorsaniz okumazsiniz niye bu kadar hakaret dolu seyler yaziyorsunuz.Konu sahibinin ergenligini IQ sunu degerlendirmek size kalmadi.

Evet canım şimdiki ergenlerin gençleri gördükçe içim daralıyor. Benim yetiştirilme tarzım,dini vecibelerim ilkleri eşiyle yaşamaktır.. Sarılma öpme.. Bu yüzden dedim ya gelenekçiyim ben biraz. Bana anormal geliyor. Ki Türkiye'nin "en modern" şehrinde yaşıyorum. Ve orada büyüdüm.. Ben alışamıyorum hala kızlarımızın bu tür isteklerine..

Sarılmak da elini tutmak da ne var ki :/ onu gectim herkesin inanci sizinler bir dgil o yuzden iciniz daralmasa sadece takmadan gecseniz daha guzel olmaz mi?Hem onlar rahat eder hem siz.

Amaaaaannnnn nelere takılmışlar yaa,17 yaşında pırıl pırıl bir kızımız ilk heyecanını,ilk coşkusunu tatlı bir üslupla,haif şımarıkça,neşeli mutlu bir şekilde burda paylaşmış ve aklı başındaki yanlış yapmamak için bizlere soruyor.Yok sarılmayımı düşünüyorsun yok okuyamadım.
İnan bana canım,senin yaşının iki misli,öğretmenim üniversite mezunuyum deyipte,nereye nokta koyacağını bilemeyen insanların konusunu da okuduk biz.Takılma takılanlara.
Heyecanları saf ve güzel.Senden hoşlandığını sana belli ederse,sen de hafif bakışmalarla belli edersin.Ama onun yanında aşırı taşkın ve şımarık hareketlerde bulunma.Bir de kendini çok kaptırma.:34:

Simdi ablalarim anlatiyorum 3.5 ay gibi bir suredir okuldan bir cocuktan hoslaniyodum cidden baya bi hosuma gidiyodu yani cocuk :D neysem ama hic caktirmamaya calistim cunkunum pek özgüvenli değilim maalesef :( sonra gecen gun cocugun maci varmis e mac olurda benim kankalarim o macta olmaz mi bir kankam var ki akillara zarar gonder ne bilgi varsa alsin gelsin iste cocukla mevzuyu hoslandigin var mi ya getirmis ilk basta caktirmasada sonralarda dokulmus iste var demis tarif etmis bizimkiler yetmez demis sonra cocuk ne dese begenirsiniz benim adımı demis yani simdi bizimkilerde cocugu 1 aydir beni yillardir taniyolar yeminler falan gecmis aralarinda ama bana soylediler soyledikleri andan itibaren degisik bir kafa yasiyorum mutluluk desen heyecan desen ay cok hos biseymis yahu buuu e burda sorun mu var kizim keyfine bak derseniz asla bakama cunku hayatım boyunca kimseyle cikmadim boyle seyler nasil olur naparim simdi biliyorum benden hoslandigini ama çocuk bilmiyo napicam nasil davranicam acaba benden hoslanmaktan vazgecer mi ay ben utanirim ki hep ilklerimin sevdigim biriyle olmasini isterdim ama sanki pruzler cikicakmis gibi hissediyorum ya ben cok heyecanlandim galiba normal dusunemiyorum sanirsin christian bale teklif etti gormemisler gibiyim neysem kisaca bundan sonra nasil bi yol izlemeliyim keske iogrenmeseydim diyorum bazen yardim edin azcikin lutfennn

turkcenden anladigim kadariyla yas 9 falan. Bu zamana kadar kimseyle cikmis olmaman normal

Sarılmak da elini tutmak da ne var ki :/ onu gectim herkesin inanci sizinler bir dgil o yuzden iciniz daralmasa sadece takmadan gecseniz daha guzel olmaz mi?Hem onlar rahat eder hem siz.

Bakın sizi diyorsunuz ki "ne var ki" saygı duyuyorum size.. Farkettiyseniz ben inancım gereği dedim. En başından yazılarımı okusaydınız anlardınız.. Lütfen sadece bir yazımla değerlendirmeyin.

Simdi ablalarim anlatiyorum 3.5 ay gibi bir suredir okuldan bir cocuktan hoslaniyodum cidden baya bi hosuma gidiyodu yani cocuk :D neysem ama hic caktirmamaya calistim cunkunum pek özgüvenli değilim maalesef :( sonra gecen gun cocugun maci varmis e mac olurda benim kankalarim o macta olmaz mi bir kankam var ki akillara zarar gonder ne bilgi varsa alsin gelsin iste cocukla mevzuyu hoslandigin var mi ya getirmis ilk basta caktirmasada sonralarda dokulmus iste var demis tarif etmis bizimkiler yetmez demis sonra cocuk ne dese begenirsiniz benim adımı demis yani simdi bizimkilerde cocugu 1 aydir beni yillardir taniyolar yeminler falan gecmis aralarinda ama bana soylediler soyledikleri andan itibaren degisik bir kafa yasiyorum mutluluk desen heyecan desen ay cok hos biseymis yahu buuu e burda sorun mu var kizim keyfine bak derseniz asla bakama cunku hayatım boyunca kimseyle cikmadim boyle seyler nasil olur naparim simdi biliyorum benden hoslandigini ama çocuk bilmiyo napicam nasil davranicam acaba benden hoslanmaktan vazgecer mi ay ben utanirim ki hep ilklerimin sevdigim biriyle olmasini isterdim ama sanki pruzler cikicakmis gibi hissediyorum ya ben cok heyecanlandim galiba normal dusunemiyorum sanirsin christian bale teklif etti gormemisler gibiyim neysem kisaca bundan sonra nasil bi yol izlemeliyim keske iogrenmeseydim diyorum bazen yardim edin azcikin lutfennn

Sakin her yoruma aldiripta sinirlenme.Gercekten cok hos seyler yasadigin heyecan. Ama sakin kimseye guvenme seviyorm asigim onunla her seye varim falan gibi dusunme.
Uyarim su olcsk ilk sirada derslerin olsun iyi bir universite icin max. 2-3 yilin var ama ask icin omrunun sonuna kadar vaktin var.
Dengeyi kur demiycem biraz agirlik derslerinin olsun. Nasil derslerin peki?

Kızın üstüne fazla gidilmiş sanki.. :26:
Bende forumda samimi bulduğum ablalarimla böyle konusurum :9:
Canim bende 18 yasindayim, öncelikle sakin ol :9:
Cok tatli heyecanlar bunlar :)
Özendim bi an, sınavdan başımı kasiyamiyorum :1:
Duygularini belli et çekinme, çok mutlu ol tatlım :16:

Bunlari okurkenki halimi gorseniz dalga gecerdiniz benle kocaaman bi tebessumle okudum o kadar mutlu oldum ki beni anladığınız iciin yazimin esprili icten oldugunu farkedebilecek kadar bilgili oldugunuz icinn evett insanlar cok kirici maalesef onemli degil sizin gibi ablalarimda var dunya tatlişkosuuu. Ya evet heyecanlanicam o kesin de belli etmemeye caliscam insallah zaten ben ya bi konusurum artik millet arkasina bakmadan kosar ya da.. dozunu ayarlicam bu sefeeer :D tesekkur ederim ablam iyi ki varsinn sende hep mutlu ol cook sevdim ama ben seni yeaaa :))))

ıq falan banada çok kırıcı geldi konuşma tarzıyla bunun ne alakası var tamam konuşma tarzını kimse beğenmedi ama bu bi zeka ölçüsümü ki:26:

Ahaha ne de guzel soylemissiniz oyle :))) eminim o IQ den bahseden bireyimiz nasil olculur nedir bilmiyodur o yuzden fazla takilmadim :) cok tesekkurlerr yorum icin

"neysem" "çünkünüm" "azcikin" :))
bence daha sevgili olaylarına kendini kaptırmaman gereken bir yaştasın.. derslerine çalış, geleceğine bak, gerisini boşver :)

Ne de guzel olurmuss oyle yapsam ama yapabilir miyim ki severken hayir demek falan cok zor ya gorucem bide her gun :(( ama gelecek cok onemli onun onune asla bisi gecirmem tesekkurleeer bu ogutler icin unutmicam bunlari asla :)))

Yaş siniri koysalar sizin gibi kaba insanlar yine dolasicak bu sitede?İstemiyorsaniz okumazsiniz niye bu kadar hakaret dolu seyler yaziyorsunuz.Konu sahibinin ergenligini IQ sunu degerlendirmek size kalmadi.

Insanlar bunu anlamiyo iste aynen begenmedisen okuma yani dimi?? Kirarak ezdigini laf soktugunu saniyo ama onemli mi? değil :)) o da ergen oldu herkes ergen oldu ergenlik cok guzel bisiiii :D tesekkurlee bu yorum icin beni yasimdan dolayı dikkate almaz beni ergenim ya cunku ama size ne dicek acaba :D

Amaaaaannnnn nelere takılmışlar yaa,17 yaşında pırıl pırıl bir kızımız ilk heyecanını,ilk coşkusunu tatlı bir üslupla,haif şımarıkça,neşeli mutlu bir şekilde burda paylaşmış ve aklı başındaki yanlış yapmamak için bizlere soruyor.Yok sarılmayımı düşünüyorsun yok okuyamadım.
İnan bana canım,senin yaşının iki misli,öğretmenim üniversite mezunuyum deyipte,nereye nokta koyacağını bilemeyen insanların konusunu da okuduk biz.Takılma takılanlara.
Heyecanları saf ve güzel.Senden hoşlandığını sana belli ederse,sen de hafif bakışmalarla belli edersin.Ama onun yanında aşırı taşkın ve şımarık hareketlerde bulunma.Bir de kendini çok kaptırma.:34:

Beni anlayanlar ciktikca buranin cok guzel bi yer olduğunu insanlarin mantikli bilgili oldugunu daha cok anliyorum sizin sayenizde, takilmiyorum ya onlara dediginiz gibi biliyorum o zaman sorun yok ki konunya yorumunuz icin de tesekkurler yok istesemde bi taskinlik yapamam zaten utanirim :Dd eger bisi olursada hemen burda size yazarim cunku evet hata yapmaktan korkuyorum siz yol gosterince aa evet aslinda boyle yapmak cok mantikliymis deyip onu uyguluyorumm cok tesekkurler :))))

turkcenden anladigim kadariyla yas 9 falan. Bu zamana kadar kimseyle cikmis olmaman normal

Yo 17 yasinda olduğumu belirtmistim zaten yazi stili yas belirlemez :) bu zamana kadar kimseyle cikmamis olmaktan dolayi uzulmuyorum gurur duyuyorum.

Sakin her yoruma aldiripta sinirlenme.Gercekten cok hos seyler yasadigin heyecan. Ama sakin kimseye guvenme seviyorm asigim onunla her seye varim falan gibi dusunme.
Uyarim su olcsk ilk sirada derslerin olsun iyi bir universite icin max. 2-3 yilin var ama ask icin omrunun sonuna kadar vaktin var.
Dengeyi kur demiycem biraz agirlik derslerinin olsun. Nasil derslerin peki?

Sizinki gibi yorumlari okuyunca sinir falan ucup gidiyor bende cok seviniyorum.Aklini basindan kacirma diyosunuz cok haklısınız her zaman ilk onceligim dersler olucak cunku evet belki cok guzel bi ask hayalimde var ama ayni zamanda hayalimde geleceğimle de ilgili cok plan var onlar icin calisicaam hep :)) anadolu lisesindeyim cok zorluyolar cok siniyolar gerçekten o yuzden takdirlik bi ogrenci değilim bir belgenin ne onemi var yahuu degil mi :P ama verilen egitimi aliyomusum gibi geliyo ya bos gecmiyo yani onu hissediyorum.

Son düzenleme:
Kızın üstüne fazla gidilmiş sanki.. :26:
Bende forumda samimi bulduğum ablalarimla böyle konusurum :9:
Canim bende 18 yasindayim, öncelikle sakin ol :9:
Cok tatli heyecanlar bunlar :)
Özendim bi an, sınavdan başımı kasiyamiyorum :1:
Duygularini belli et çekinme, çok mutlu ol tatlım :16:

Ahaha cok gittiler benim ustumee ya allahtan hani cok kaale alacagim dusuncelerine onem verdigim insanlar değildi, canlari sagolsunn be :D evet bende tam anlamiyla samimi bulduğum icinn oyle yazmistim hala da cok samimi buluyorum firati, guzelliyi, neysemi, cunkunumu :Dd off 18 mi mukemml bi yas ama hayatimizin en guzel caglarini bir sinava veriyoruz.Sistem.. insallah üstesinden geliceksin,inaniyorum yaparsin.Belli edicem zor olsada o duygulari hayirlisiyla ahaha :D cooook tesekkurler:))sende hep mutlu ol, emeklerinin karsiligini al,amacina ulas. Basarilar :)))

Back
X