ben şimdi ne pişireyim yaaa

my77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
250
4
0
Yozgat
kızlar evimde pek yemeğe misafir ağırlamam ama yarın akşama misafirim var yemeğe ne pişirmeliyim bu konuda çok acemiyim
yıllardır evli olmama rağmen çorbasından ana yemeğine ve tatlısına varıncaya kadar hatta ara sıcak ne pişirebilirim yardımcı olurmusunuz heee gelenler bu arada pek sebze yemeği yemiyorlar
ne yapayım ben şimdi evli kardeşlerim şööööyle hem göze hem mideye hitap edecek bir mönü
nooolur yadım edin yaaaa:kkk::kkk::kkk:

giris olarak havuc salatasi cevizle meze gibi yapabilirsin canim yada bezelye patates havuc salatalik tursusu maydonoz minik minik dogranmis meze yapabilirsin yogurtlu yada mayonezli yanina coban salata
sonra mercimek corbasi
firinda biber dolmasi yada kabak dolmasi yada karniyarik fikir olsun diye hepsini yazayim sana
patatesli kucuk butlar yapabilirsin aralara sebzede katarak guzel yemek olur firinda yap ama guzel oluyor hafiften biseyler olarak fasulye taze kuskonmaz bunu sosla ikram edersin yensel guzel oluyor
bi borek olabilir sigara yada su boregi
tatli olarak yogut tatlisi sekerpare tulumba yada tr ye gibi bi yerde yasiyosan ne guzel al bi tulumba ohhh mis gibii :9::9:

kızlar evimde pek yemeğe misafir ağırlamam ama yarın akşama misafirim var yemeğe ne pişirmeliyim bu konuda çok acemiyim
yıllardır evli olmama rağmen çorbasından ana yemeğine ve tatlısına varıncaya kadar hatta ara sıcak ne pişirebilirim yardımcı olurmusunuz heee gelenler bu arada pek sebze yemeği yemiyorlar
ne yapayım ben şimdi evli kardeşlerim şööööyle hem göze hem mideye hitap edecek bir mönü
nooolur yadım edin yaaaa:kkk::kkk::kkk:
evli değilim ama fikir verebilirim. patlıcıan şimdi ucuz karnıyarık yapabilirsin.dolmabiber de ucuz zeytinyağlı dolma yap. sebzeli kırmızı mercimek çorbası veya yoğurt çorbası yapabilirsin. nohutlu pirinç pilavı, fırında biberli domatesli tavuk , ayran , kıvırcık salata yapacak çok tarif var . umarım fikir verebilmişimdir.

yoğurt çorbası yapabilirsin
ama içine piştikten sonra tavuk bulyon kat mükemmel tat vereceğini garanti edebilirim.
Eğer et yemeği yapmayı düşünürsen hasan paşa köfte yapabilirsin yada tas kebabı
zeytinyağlı dolma
ve sütlü tatlı yap hafif bişeyler

tavuk yemeği yapacaksan eğer tavuk sote ve pirinç pilavı yada tereyağlı birazcık fesleğen katılmış bulgur pilavı yapabilirsin
salata olarakta tavuğun yanına kesinlikle sarımsaklı roka salatası
yada normal bir çoban salatada yapabilirsin çorba olarak şehriye yada mercimek idealdir cacıkta yapabilirsin bunların yanına

tatlı olarakta revani yada kalburabastı :)

aklıma gelenler bunlar...

Back
X