Ben şimdi ne yapacağım...

ingilizcem

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
14
0
16
İstanbul
ben onu öyle bir sevdim ki. hem anne hem baba hem abi kardeş hem en yakın arkadaş..hemler hiç bitmez.ben onu çok başka sevdim. 10 ay bir birlikteliğimiz oldu.ailesi çok dindar hatta bağnaz diyebiliriz.evlerinde televizyon bile yoktu.şeytanı oyuncağı diye düşünüyorlardı çünkü. annesi ve ablası beni açık olduğum için hiç istemediler.annesi ailemize yakışmazsın gözüyle bana bakarken ablası da senin baban üvey senin kız olduğunu nereden bileceğiz demişti.ve bana bağlı olduğu kadar ailesine de çok bağlıydı mustafaaaam onları dinlemeye başladı bana hep kapan kapan falan derdi. tam aramız düzelmişti onunla düzgün bir şekilde konuşmuştum. bir gün buluşacaktık fakat ben müsayet olmadım çıkamadım. ona da söz vermiştim çıkacağım diye. ertesi gün hem söz verdim hem de niye buluşmadım onunla diye bana yolun ortasında tokat attı.bende o anda ayrıldım ondan. aradan çok değil 8 gün geçti aptal gibi gittim ve onu deli gibi sevdiğimi barışmamız gerektiğini söyledim. o istemedi. seni köpek gibi seviyorum ama olmaz dedi. sonra kulağıma başka bir kızla konuştuğu haberi geldi. meğersem uydurduğu bir yalanmış. 4 ay oldu biz ayrılalı ve beni bugün aradı.ellerim kırılsaydı da sana tokat atmasaydım. seni çok ama çok seviyorum dedi.

ben onu köpek gibi sevmeme rağmen bir gün dedim ki ne olursa olsun onu ne kadar çok seversem seveyim onunla tekrar olmamalıyım. ve başka biriyle bir ilişkiye başladım. ilişkide her şey süper. istediğim gibi. ama ben o bana geri döndüğü halde ona geri dönemiyorum.çünkü yeni bir var hayatımda ve ailesiyle de tanıştım. eğer onu bırakırsam yıkılır. üzülsün istemiyorum.ama mustafayıda köpek gibi seviyorum. haftada 2 defa antidepresan alıyorum onun yüzünden. biliyorum.eğer tekrar mustafaya gidersem benden aptalı yok.a ama çok kötüyüm .yıkıldım artık.sadece mustafa diye ağlıyorum.sizce ne yapmalıyım.

Daha şimdiden tokat atan ilerde neler yapar.
Hem sana uygun değilmiş zaten. Her şey aşk değil, mantığını kullan.
Ama sırf unutmak için başladığın ilişki doğru olmamış bence.
O çocuğun suçu yok. İyice düşün. Geri dönersen ne kadar mutlu olacaksın?
Peki şimdi ailesiyle tanıştığın çocukla, diğerini severken devam etmen ne kadar doğru?
Zor bir karar olacak senin için...

şu köpek gibi sevmek lafını lügatımızdan çıkarsak mı:26: canım zaten ailesinin yaptıkları ortada, erkek arkadaşınında onların sözünden çıkmayacağı ortada. şu an yeni bi birlikteliğim var , ailesiyle tanıştım diyosun.. eğere eski erkek arkadaşın hala aklındaysa niye başlıyosun böyle bi ilişkiye. umut verdin? bence eski erkek arkadaşını unutmalısın. insan neler unutmuyor. takıntı haline getirmediğin sürece unutabilirsin.. şöyle düşünme onun gibisini bulamam, ona çok aşığım.. boşver , zaten seni sevseydi ailesine karşı korurdu.. sana ablasının söylediği laftan sonra olay çıkarması lazımdı , nasıl böyle bişey dersin sevgilime diye.. hayır gelmez, bırak gitsin.. hakkında hayırlısı

ilişkilerde aldatılma ve dayak işin içine girdi mi orda durma taraftarıyım açıkçası.hele bir de daha sevgiliyken....
bazı zamanlarda ilişkiler öyle olaylarla yıpranıyor ki onu ne sevgi toparlayabilir ne de başka bir şey!
sizinki de öyle olmuş bence.bence senin için de geri dönüşü yok bu girdiğiniz yolun...
ayrıca kendini teselli etmen için de bence bir çok sebebin var bence.(ailesinin durumu-ki sana göre değil anlatışından belli-,ablasının tavrı,sevgilinin ailesine karşı çıkmayışı-ablasının dediği laftan ötürü-,onun saba vurması da cabası)
Uzman bir yardım da alabilirsin,iyi geleceğini düşünüyorum.
Kolaylıklar diliyorum sizin için...

Kimseyi kendini unutup sevmeyeceksin...yoksa çok üzülürsün ..hele ki aile çok önemli sadece karşındaki insanla evlenmiyosun ailesiyle de evleniyosun emin ol ..daha evlenmeden bu sıkıntıları yaşıyosan geleceğine o insanı koyman hata olur..iyi düşün benim gibi pişman olma(mutlu olmak istiyosan seni seven kişiyle seni kabullenen bir aileyle olursun...

kimseyi kendini unutup sevmeyeksin demişsin. çok da güzel demişsin.aynen öyle...

gerektiğinde vazgeçmeyi bilmeli insan.. bence sen şuanda birlikte olduğun çocuğada yazık ediyosun. ve bence senin önce kendini toparlaman lazım. bunun içinde kendine zaman vermen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…