- 23 Ocak 2016
- 178
- 63
- 98
- Konu Sahibi cikolatali pasta
Seni kaybetmemek için kabulleniyo sende net olursan sıkıntı olmuyo ama bazen gel gitler de oluyo o zaman kendi haline birakin.
Yani gitmek istiyorsa zorlamayın. Geldiginde de olmamış gibi davranın cnku aşık cnku seviyor sizi kiskaniyor bunlari da yediremeyince bari unutayim deyip sizden uzaklasiyor...
Benim kankam benden uzaklasip tekrar gelenlerden.
Mesaj atip bi kızı kankasi kıza aşıkmış sence ne yapsin kanki mi desem acaba ? :)
Haha, kesin kendi anilari canlanir gözünün önünde sormaya kalksan:))
saka bir yana bugün konustuk. Dediklerinin aynisini tipa tip bende yasadim bugün. Beni kaybetmemek icin söylememis. Bi ara o da uzaklasmaya calismis seninki gibi. "Galiba sana asik oluyorum" dedi. Ben kabul etmedim, asik falan degilsin dedim. Sana öyle geliyor, kötü bir zamandan geciyorsun dedim. Ve üst üste gelen olaylarin onu yanilttigini, sahte duygular yarattigini falan söyledim.
Hic itiraz etmedi, hakli olabilecegimi söyledi. Hatta kendisinin bile bazen böyle düsündügünü söyledi. Ve ona kizmadigima cok sevindi. Kafasini dagitmasi icin gittik biraz dolastik. Aramiz bozulmadi. Ama bana kalirsa gercekten asik, kafa karisikligi falan yok ortada, sadece ben öyle olduguna inanmasini istiyorum aramizin bozulmamasi icin. Acaba durum güncellemesi mi yapsam?? :)