Ben simdi ne yapacagim?????

Benzerini yaşadım
Bana en azından 'o eskidendi lütfen benle görüşmeyi kesme, artık hislerim yok eskiden platonikti ' dendi
Bende şu an bişey yok madem arkadaşça görüşmeye devam edebiliriz diye düşünmüştüm
O görüşmeyi kesmemem için 'eskiden' demiş, hala aynıymış hisleri
Ben o kişiyle evliyim şu an
Bir de kızımız var
Gaz vermek gibi olmasın ( :

Seninki de duygulaır karşılıklı değil diye morali bozuk ondan soğuk bence

Allah mutlulugunuzu daim etsin :)
Hikayeniz cok ilginc. Platonik asktan nereye....
Acaba o ne düsünüyor cok merak ediyorum gercekten. Hala hisleri var mi? Yoksa bitti mi? Yoksa his denen sey hic olmadi da bir yanilgi mi idi sadece? Ya da ne bileyim mutlu mu, üzgün mü, kirgin mi??? Cok merak ediyorum. Sizin esiniz gibi oyun mu yapiyor, yoksa gercekten mi his falan yok??? Ve ben niye bunlari sorguluyorum ya, yoksa da yok, işime gelir ne güzel. Offff ya durup dururken aklimi karistirdi :/

Allah mutlulugunuzu daim etsin :)
Hikayeniz cok ilginc. Platonik asktan nereye....
Acaba o ne düsünüyor cok merak ediyorum gercekten. Hala hisleri var mi? Yoksa bitti mi? Yoksa his denen sey hic olmadi da bir yanilgi mi idi sadece? Ya da ne bileyim mutlu mu, üzgün mü, kirgin mi??? Cok merak ediyorum. Sizin esiniz gibi oyun mu yapiyor, yoksa gercekten mi his falan yok??? Ve ben niye bunlari sorguluyorum ya, yoksa da yok, işime gelir ne güzel. Offff ya durup dururken aklimi karistirdi :/
Biz sizin gibi yakın değildik
Uzaktan gördüğü için platonikmiş
Yıllar sonra kesişti yollarımız itiraf edince ben görüşmek istemedim, kimseyi istemiyordum evlilik düşünmüyordum çünkü
İnce ince işledi çakal ( : 3 sene sonra evlendik

His vardır ve ha deyince geçmez bence
Yoksa dostluğunuzun bitme ihtimalini göze alıp dillendirmezdi

Biz sizin gibi yakın değildik
Uzaktan gördüğü için platonikmiş
Yıllar sonra kesişti yollarımız itiraf edince ben görüşmek istemedim, kimseyi istemiyordum evlilik düşünmüyordum çünkü
İnce ince işledi çakal ( : 3 sene sonra evlendik

His vardır ve ha deyince geçmez bence
Yoksa dostluğunuzun bitme ihtimalini göze alıp dillendirmezdi

Bilemiyorum, beynim durdu resmen... ne düsünsem bilmiyorum.

Sen kafasinin karişik oldugunu soyleyince mecbur senin ona o gozle bakmadigini anlamis ve hak verir gibi yapmis.. kusura bakma ama oyle basit duygulardan insan zayiflamaz, uykusundan olmaz . Gerçekten aşık demek ki yazik çocuğa..

Sen kafasinin karişik oldugunu soyleyince mecbur senin ona o gozle bakmadigini anlamis ve hak verir gibi yapmis.. kusura bakma ama oyle basit duygulardan insan zayiflamaz, uykusundan olmaz . Gerçekten aşık demek ki yazik çocuğa..

Öyle mi derisiniz?? Baskalarinin görüsüne cok ihtiyacim var, benim aklim cok karisik.... Ben öyle dedigim icin mi hak verdi yani? Gercekten hak vermis olamaz mi? Hic itiraz etmedi, hatta beni dogrular gibi yapti, kafam karisik olabilir dedi.
Itiraftan önce mesajinda uzun süredir kafami kurcalayan bir sey var demisti. Ama konustuktan sonra birden bire böyle hissettim, ask falan olamaz bu dedi.
Neye inanacagimi sasirdim.... Acaba sadece mantik olarak uydugumuz icin mi böyle yoksa?
Lütfen bir seyler söyleyin, her fikire, her görüse ihtiyacim var.... Cünkü onun gercek anlamda ne düsündügünü, neler hissetigini cözemiyorum. Ayni zamanda bundan sonra nasil davranacagim konusunda da yardima ihtiyacim var. Yani arkadas olarak devam edecegim, ama biraz mesafli bir arkadaslik mi sürdürmeliyim??

Öyle mi derisiniz?? Baskalarinin görüsüne cok ihtiyacim var, benim aklim cok karisik.... Ben öyle dedigim icin mi hak verdi yani? Gercekten hak vermis olamaz mi? Hic itiraz etmedi, hatta beni dogrular gibi yapti, kafam karisik olabilir dedi.
Itiraftan önce mesajinda uzun süredir kafami kurcalayan bir sey var demisti. Ama konustuktan sonra birden bire böyle hissettim, ask falan olamaz bu dedi.
Neye inanacagimi sasirdim.... Acaba sadece mantik olarak uydugumuz icin mi böyle yoksa?
Lütfen bir seyler söyleyin, her fikire, her görüse ihtiyacim var.... Cünkü onun gercek anlamda ne düsündügünü, neler hissetigini cözemiyorum. Ayni zamanda bundan sonra nasil davranacagim konusunda da yardima ihtiyacim var. Yani arkadas olarak devam edecegim, ama biraz mesafli bir arkadaslik mi sürdürmeliyim??

Benim fikrim o yönde, sizden olumlu birsey duymayinca ters köşe yapmiş. Duşunsenize kac yillik arkadassaniz, emin olmadan size boyle birsey itiraf edebilir mi eskisi gibi olmayacagini bile bile..ben hic sanmiyorum.

Benim fikrim o yönde, sizden olumlu birsey duymayinca ters köşe yapmiş. Duşunsenize kac yillik arkadassaniz, emin olmadan size boyle birsey itiraf edebilir mi eskisi gibi olmayacagini bile bile..ben hic sanmiyorum.

Pek te eski arkadas sayilmayiz aslinda. Bir yildir tanisiyoruz, ama birbirimizin en iyi arkadasi olmustuk. Hele hele son zamanlarda daha da iyi anlasmaya basladik, birbirimizin zor zamanlarinda destek olduk. Bundan da etkilenmis olabilir diye düsünüyorum. Ama öbür taraftan size de hak veriyorum. Beni kaybetmekten cok korkan biri, bunu bile bile göze alarak anlatti. Ya ne bileyim, hislerinden emin olmadan da böyle bir sey atmazdi ortaya herhalde.
Ama benim ilk aklima gelen sey, zor zamanlardan gectigi ve psikolojik olarak bundan etkilendigi. Ben de ona destek olan kisi oldugum icin sahte bir duyguya kapildigini düsündüm acikcasi, bunun ask olduguna inanmadim.
Ama onun itirafindan ve benim "asik falan degilsin" tepkimden önceki anlattiklarini düsününce.... niye oldugunu söylemiyordu, ama uyumadigini, kilo verdigini falan anlatti. Uzun süredir olan bir mesele demisti. Gelecekten falan bahsediyordu, korkularindan. Üniveriste bitince "arkadaslarindan" nasil ayrilacak diye daha simdiden dert ediyordu. Yani aslinda hep benden bahsediyormus.
Ilk baslarda ve sonrasinda söyledikleri birbirini tutmuyor. Ama ben yinede sahte duygulara kapildigina inaniyorum. Bence en iyi anlastigi kisi oldugum icin asik sandi kendini. Ya da ben kendimi buna inandirmak istiyorum....

Onun zor zamanlarinda yaninda olmuşsunuz, mesafe koyarsaniz kendini çok suçlu hissedecektir.. hani zaten kafan duygularin karişik dediginizde anlamiştir anlayacagini. Biraz zamana birakin derim hic olmamiş gibi baktiniz ki hala sizle ilgili imalarda bulunuyor o zaman duzgun bir dille boyle birseyin olamayacagini anlatirsiniz. Zaten onunkide anlık birşeyse bir daha size bu konuyu açmaz.

Sanirim anlik olmasa bile bu konuyu bir daha acmayacaktir. Gerci demin yine bir imada bulundu :) ama saka olarak. Her neyse, bunu bir daha acmayacaktir. Bu yüzden zamana birakmaya degil de konusmaya karar verdim az önce. Gercek hisleri ne bilmek istiyorum. Gerci sagim solum belli olmuyo, bakarsin yine vazgecerim. Belkide konuyu kapatmak en dogrusu, ama gercegi bilmeyi de istiyorum. Dün ne diyecegimi bilemedigimden, şokun ve anlamsiz bir korku yüzünden, konuyu hemen kapatmistim. Ama simdi pismanim ve asil gercekleri ögrenmek istiyorum. Sorsam mi sormasam mi :/ ???

Sanirim anlik olmasa bile bu konuyu bir daha acmayacaktir. Gerci demin yine bir imada bulundu :) ama saka olarak. Her neyse, bunu bir daha acmayacaktir. Bu yüzden zamana birakmaya degil de konusmaya karar verdim az önce. Gercek hisleri ne bilmek istiyorum. Gerci sagim solum belli olmuyo, bakarsin yine vazgecerim. Belkide konuyu kapatmak en dogrusu, ama gercegi bilmeyi de istiyorum. Dün ne diyecegimi bilemedigimden, şokun ve anlamsiz bir korku yüzünden, konuyu hemen kapatmistim. Ama simdi pismanim ve asil gercekleri ögrenmek istiyorum. Sorsam mi sormasam mi :/ ???
sor bence :)

Sonradan sende aşık olursun belki :KK200:

Hayir, asik olmam herhalde, olmayi da istemem. Sonu olmaz zaten öyle bir sey olsa. Ama dün ciddi ciddi kafam karisti. Ben ona hep arkadas gözüyle bakmistim, ama onun farkli düsündügünü ögrendikten sonra ister istemez benim de kafam allak bullak oldu. Karsimda dostum dedigim adam degil de, bana asik olan (yada kendini öyle zanneden) biri duruyordu artik. Ben de sasirdim...

Hayir, asik olmam herhalde, olmayi da istemem. Sonu olmaz zaten öyle bir sey olsa. Ama dün ciddi ciddi kafam karisti. Ben ona hep arkadas gözüyle bakmistim, ama onun farkli düsündügünü ögrendikten sonra ister istemez benim de kafam allak bullak oldu. Karsimda dostum dedigim adam degil de, bana asik olan (yada kendini öyle zanneden) biri duruyordu artik. Ben de sasirdim...

Bak cnm önce eşim sonrada ben ona aşık oldum abi diyordum düşün
Amaa kesinlik le olmazsa hemen uzaklas ondan

Bak cnm önce eşim sonrada ben ona aşık oldum abi diyordum düşün
Amaa kesinlik le olmazsa hemen uzaklas ondan

Iste o uzaklasma konusunda kafam daha da karisik. Ben artik kendim mantikli düsünüp mantikli bir karar veremedigimden buraya konu actim. Yardimci olmaya calisan herkes sag olsun, bana fikir verdi. Kendi hikayelerinizi anlattiniz. Bana tavsiyeler verdiniz. Ve ben hepsini okuyup hepsinden yardim almaya calistim. Arkadasimin asik oldugu konusunda galiba herkes hemfikir (ben hala emin olamasamda) . Ama su uzaklasma konusunda cok fikir ayricaligi var. Eskisi gibi arkadas kal ve hic bir sey olmamis gibi davran diyen de oldu, uzaklas diyen de. En dogrusu ne acaba, hangisini secmem lazim offff

Back
X