ben şimdi ne yapayım lütfen akıl verin

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
3 yıllık ciddi bir ilişkim var..dün gece telde konuşurken cinsellikten açıldı konu gerçi sürekli konuşur olduk eskiden utanırdım falan ama artık çok fazla benimsedim ve sanki kocammış gibi ondan utanmamaya başladım..telde karşılıklı birbirimizi severken ya nebilim cilveleşirken falan ben dedimki seni çok istiyorum falan dedim herzaman deriz bunu ama bugece ben biraz fazla şeyler dedim sadece tepkisini merak ettim acaba ne cevap vercek diye bide erkek sonuçta hoşuna gider diye düşündüm "buluştuğumuzda ilişki olsun "dedim gülerek şaka yoluyla o da işte ciddimisin sen falan dedi buarada önceden de şaka yoluyla diyodum
ciddiyim dedim bu inandı sanırım ilerisini düşünmüonmu dedi...bende biraz şakayı abarttım galiba "korunurum hap kullanmaya başlarım dedim amann zaten evlencez nolcakki dedim " ben seni gelinliğinle alıp o şekilde bunların olmasını istiyodum dedi..tamam ozamanda olur dedim bişey olmaz dedim bana aniden " ben seni böyle tanımadım "dedi......kendimi okadar kötü hissettimki ne diyosun sen yaa dedim ben sana şaka yaptım tepkini merak ettim dedim "çevirme şimdi" dedi..aman allahım düştüğüm duruma bakın....işte birsürü kavga ettik sen bana ne demek istiyosun dedim ağladım bir sürü o da bana böle şakalar yapma dedi çocukmuyum dalgamı geçiosun dedi.....son zamanlarda bunu bikaç kere daha demiştim şakasına bu da meğerse ciddiye alıyormuş hiç haberim yok benim....eskiden hemen şaka şaka derdin dedi şimdi şaka demeden konuyu kapatıyoz bile sen ciddisin dedi.....bağardım çağardım ne ciddisi hoşuna gitti sandım büyüsü bozulmasın diyede şaka şaka demedim dedim....eskiden hemen şaka derdin bende ciddiye almazdım dedi....3 saat falan kavga ettik ...olaya bak ya ne duruma düştüm beni böle tanımamış bu laf heryere çekiliyor...bitsin dedim artık eskisi gibi güvenerek sarılamam öpüp koklayamam seni dedim böle basit bişey için siliyomusun beni dedi sonra ara verelim ozaman dedim çok yıprandık dedim veremezsin ara falan dedi...sabah birsürü aramış mesajlar atmış seni çok seviyorum üzmeyelim birbirmizi falan yazmış ..ama ben hala çok kırgınım ...aynı şeyi ben sana deseydim dedi ilişkiye girelim diye korunuruz diye tuttursaydım dedi sende sürekli sorsaydın ciddimisin diye bende ciddiyim deseydim dedi sende bana aynı şeyi derdin dedi bende bu lafı bir erkeğe sölemek başka bir kıza sölemek başka dedim ...bilmiyorum kızlar çok yıprandım ben cevap falan da vermiorum tellere napıcamı bilmiyorum ne yapmam gerekiyor benim şimdi ....kim haklı

Canım bence erkek arkadaşın seni gerçekten seviyor. :69:Bu zamanda bi kız gel beraber olalım dicek sevigliside ona yok seni telin duvağınla alcam dicek. bence boşuna üzme kendini. kaldıki olayı kendi yönüne çekmişsin bile. aslında gerçekten azcık hatalısın ama sinirli davrandığın için haklı durumundasın. bana kalırsa boşu boşuna üzmeyin birbirinizi böyle ilişkiler kolay bulunmuyor:20:

Canım bence erkek arkadaşın seni gerçekten seviyor. :69:Bu zamanda bi kız gel beraber olalım dicek sevigliside ona yok seni telin duvağınla alcam dicek. bence boşuna üzme kendini. kaldıki olayı kendi yönüne çekmişsin bile. aslında gerçekten azcık hatalısın ama sinirli davrandığın için haklı durumundasın. bana kalırsa boşu boşuna üzmeyin birbirinizi böyle ilişkiler kolay bulunmuyor:20:

canım allah razı olsun öylemi dersin ama bu laf bana çok koydu ben seni böle tanımadım demek....hakkımda yanlış düşündü diye aklım başımdan gitti inandı bayağa ben nasıl toparlarım şimdi bide çevirme dedi çok kırıldım ne duruma düştüm allahım....

tatlım kesinlikle pause'a katılıyorum bundan sonra böyle şakalar yapma :34:

Bir şaka yapmışsın kendince ama bence birazcık hatalı davranmışsın. Aynı şeyi burada bir erkek yapsa neler neler derdik. Ama sevgilinin bir hatası yok görüşmeye devam et ve ara vermeyi falan düşünme ara ilişkinin biteceğini gösterir bana göre böyle. Üzme çocuğu

Bir şaka yapmışsın kendince ama bence birazcık hatalı davranmışsın. Aynı şeyi burada bir erkek yapsa neler neler derdik. Ama sevgilinin bir hatası yok görüşmeye devam et ve ara vermeyi falan düşünme ara ilişkinin biteceğini gösterir bana göre böyle. Üzme çocuğu

bilmiyorum yaaaa çok moralim bozuk telefonumu da mı açmıon artık diye mesaj atmış 2 kere meşgule atım..ama açınca yine kavga edicez ben sindiremedim bu lafı ..çok abartılcak bişey mi bu laf sence

canım allah razı olsun öylemi dersin ama bu laf bana çok koydu ben seni böle tanımadım demek....hakkımda yanlış düşündü diye aklım başımdan gitti inandı bayağa ben nasıl toparlarım şimdi bide çevirme dedi çok kırıldım ne duruma düştüm allahım....

peki ya sana tamam ilk buluşmamazda yapalım deseydi? cnm bence olaya bide bu yönünden bak. oda zaten dediği şeyden dolayı üzgündür. aç telefonunu konuş.

ben bu şakayı yaparken ama gelinlik duvak gerdek bunlara nolcak dedi....bir başka gece de dediğimde yine dedi annem çarşaf isterse ne dicez dedi bende gülerek açıklarız durumu dedim..bu da başka geceninkiydi....ben abarttım galiba

peki ya sana tamam ilk buluşmamazda yapalım deseydi? cnm bence olaya bide bu yönünden bak. oda zaten dediği şeyden dolayı üzgündür. aç telefonunu konuş.

canım açtım telefonu ..niye açmıon dedi elim gitmedi dedim ..şakayı abarttığımı kabul ettim doğru yaa dedim doğum knt. hapı olayına bile giridm dedim ama çok kanım kaynamıştı dedim o da başka şekilde belli et aşkım dedi bukadar ciddi şeyleer deyipte belli etme başka şeylerle et dedi bende haklısın dedim ama o lafın açılımını yap bana bana dedim ben sana ilişkiye girelim dedim diye benim için yanlış biri olarak mı düşündün dedim yok asla öle düşünmedim dedi öle düşüncem olsa senin yanında olurmuydum aşkım falan dedi...hadi öp beni gidiom patron çağrıo dedi ben de yok yok öpmem asla dedim gülerek yaaaaa öle demee dedi öptüm bende öle kapattık canım ama şunu anladım eskiden hep kaçardım çok sınırlı olurdu evlenmeden olmaz falan derdim demekki hep böle demek lazımmış benim ilişkimde ...

Telefonda konu nasıl cinselliğe geldi onu anlamadım ben.. Zaten çok hassas bir konu her laf bir yere çekilir..
Bence önce her ikiniz de buna dikkat edin! Sevişmek kadar hoş bir eylem konuşulmaz ki yaşanır..:31:
Ki bilenler bilir evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim ama konuşmak garip ve komik geliyor bana..
Dibine kadar yaşayın ama sohbetinize bunu katmayın derim..:12:

Telefonda konu nasıl cinselliğe geldi onu anlamadım ben.. Zaten çok hassas bir konu her laf bir yere çekilir..
Bence önce her ikiniz de buna dikkat edin! Sevişmek kadar hoş bir eylem konuşulmaz ki yaşanır..:31:
Ki bilenler bilir evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim ama konuşmak garip ve komik geliyor bana..
Dibine kadar yaşayın ama sohbetinize bunu katmayın derim..:12:

ya abla konuşmak derken çok istediğini belirtmek tarzında konuşmlar....

laale ye katılıyorum..
böyle seylerin telefonda konuşulması taraftarı değilim eğer icraat yoksa ve evlenene kadar bekliycem mantigindaysan özellikle :)
bu olayda bende seni hatalı buldum tatlım..
neyseki barismissin..artık daha da dikkatli olursun..

kızlar eskiden birkere öpüşsek ben ağlardım vicdan azabı duyardım sınırlıydım cuma geceleri konular hiç açılmazdı ben diyodum bu gece mübarek gece konuşmayalım bu konuları diyodum ama son zamanlarda iyice abartı oldu mübarek gün gecelerde bile konuşuoduk hani evlenince şöle olcak falan die anlayın...ama ben farkettimde arada sınır olunca beni daha çok seviodu sanki ama yasakları kaldırdım biraz ozaman daha değişti gibi geldi bana...şimdi ben eskisi gibi davranmak istiyorum sınırlar koymak istiyorum sizce nasıl olur...aniden kendimi çekmem sorun yaratırmı acaba? bide aniden böle eskiye dönersem rol yaptığımı falan düşünürmü acaba hani kötü bişey düşünmesin diye rol yapıyorum sanar mı acaba...kafam çok karıştı ya herşeyi her ayrıntıyı düşünür oldum

boşuna dert açmışsın başına.
sevgilin sana cinsellikten çok daha farklı nedenlerle bağlı, bunu anlayabilirsin bu davranışından. sen böyle bir konu açtığın halde beklemekten yana işte. bence sen çok karıştırma bu konuları :34:

kızlar eskiden birkere öpüşsek ben ağlardım vicdan azabı duyardım sınırlıydım cuma geceleri konular hiç açılmazdı ben diyodum bu gece mübarek gece konuşmayalım bu konuları diyodum ama son zamanlarda iyice abartı oldu mübarek gün gecelerde bile konuşuoduk hani evlenince şöle olcak falan die anlayın...ama ben farkettimde arada sınır olunca beni daha çok seviodu sanki ama yasakları kaldırdım biraz ozaman daha değişti gibi geldi bana...şimdi ben eskisi gibi davranmak istiyorum sınırlar koymak istiyorum sizce nasıl olur...aniden kendimi çekmem sorun yaratırmı acaba? bide aniden böle eskiye dönersem rol yaptığımı falan düşünürmü acaba hani kötü bişey düşünmesin diye rol yapıyorum sanar mı acaba...kafam çok karıştı ya herşeyi her ayrıntıyı düşünür oldum

bi kere bu konuları açtıysanız bundan sonra biraz zor olur tekrar sınırları koyman. neden soğudun benden der...

laale ye katılıyorum..
böyle seylerin telefonda konuşulması taraftarı değilim eğer icraat yoksa ve evlenene kadar bekliycem mantigindaysan özellikle :)
bu olayda bende seni hatalı buldum tatlım..
neyseki barismissin..artık daha da dikkatli olursun..

canım icraat yok evlenen kadar beklenilcek ama yinede konuşuoz nebilim hani evlenince şöle olcak böle yapcaz gibisinden anladınmı..artık asla demem canım araya mesafe koymayı düşünüyorum ama olurmu ki....bu seferde soğuk duruyon demesin uf ufff çok karışığım

boşuna dert açmışsın başına.
sevgilin sana cinsellikten çok daha farklı nedenlerle bağlı, bunu anlayabilirsin bu davranışından. sen böyle bir konu açtığın halde beklemekten yana işte. bence sen çok karıştırma bu konuları :34:

evet canım bunu çok çok iyi anladım ben bunları derken hani gelinlik hani duvak hani gerdek nerde kaldı dedi hatta..bende bayağa abartarak aman boşver zaten evlenemicez para yok dedim ya iyice saçmaladım yok yok daha karıştırmam

bi kere bu konuları açtıysanız bundan sonra biraz zor olur tekrar sınırları koyman. neden soğudun benden der...

evet canım der bencede peki ben ne yapayım şimdi nasıl davranayım..sınırlı olmam onu bana daha çok bağlamış bunu anladım eskisi gibi olmak istiyorum şimdide nasıl davranıcam canım

bence hemen söle artık sana bu konulardan hiç bahsetmicem de. sendende duymak istemiyorum de. evlenenekadar tıp de. susun bu konuda.

Back
X