ben şimdi ne yapayım lütfen akıl verin

yavaş yavaş yapıcaksın. böyle konular olduğu zaman geçiştir... sen açma, o da açarsa ilgisini başka konulara çek. zaten telefonda konuşmayın böyle şeyleri bence aranızda gerçekten yaşanmadan...
biz de konuşuruz ama ortada yaşadığımız şeyler var. ondan önce asla böyle konular konuşmamıştık.
birden bire kesip atma da bu defa da senin ondan uzaklaştığını düşünmesin.... :34:

çok şanslısın böyle bir sevgilin olduğu için. ben erkek arkadaşıma bunları söylesem hemen kabul ederdi yapalım diye. böyle erkek nadir bulunur. kıymetini bil

yavaş yavaş yapıcaksın. böyle konular olduğu zaman geçiştir... sen açma, o da açarsa ilgisini başka konulara çek. zaten telefonda konuşmayın böyle şeyleri bence aranızda gerçekten yaşanmadan...
biz de konuşuruz ama ortada yaşadığımız şeyler var. ondan önce asla böyle konular konuşmamıştık.
birden bire kesip atma da bu defa da senin ondan uzaklaştığını düşünmesin.... :34:

canım yavaş yavaş kendimi çekmem en iyisi dediğin gibi ben konuyu açmıcam artık aramızda yüzeysel şeyler yaşanıyor .. dün diyecektim puasu nin de dediği gibi artık evlenen kadar bana dokunma konusunuda açma diyecektim ama demedim benden soğur diye çünkü erkekler için çok önemli bunlar öle değilmi...yavaş yavaş eski sınırlarıma geri dönücem

çok şanslısın böyle bir sevgilin olduğu için. ben erkek arkadaşıma bunları söylesem hemen kabul ederdi yapalım diye. böyle erkek nadir bulunur. kıymetini bil

saol canım ama hakkımda kötü düşünmüşmüdür o dediği şey bu anlama mı geliyor sence

saol canım ama hakkımda kötü düşünmüşmüdür o dediği şey bu anlama mı geliyor sence

yok ya niye kötü düşünsün gayette hoşuna gitmiştir ama tam tersi kızmış gibi davranıyor. sabah hemen mesaj çekmeye başlamış. arzulanmak bir erkek için heralde en büyük mutluluktur.
sende baya cilveli hatunsun:27:

Öncelikle yaptığınız şaka gereksiz bu tarz konuşmalar için de erken dereyi görmeden paçayı sıvamak bu daha nişanlanmamışsınız ki önce nişan olsun düğüne az kala konuşun bence..sizi ciddi sanmış ve çok haklı yazık bi de mesaj atmış özür dilemiş...neyse halletmişsiniz şükür..:6:

bence hemen söle artık sana bu konulardan hiç bahsetmicem de. sendende duymak istemiyorum de. evlenenekadar tıp de. susun bu konuda.

canım aklımdan geçti hatta evlenen kadar bana elini sürme dicektimde demedim soğukluk girer diye..yavaş yavaş çekicem kendimi...eski halime dönücem gerçekten eskiden beni daha seviodu cinsellik açılalı yüzeysel bişeler yaşayalı sanki biraz daha uzaklaştık gibi gelio bana...ya eskiden daha duygusaldı bana karşı........onu namaz kılmaya yönlendirdim kıldı bayağa askere gidince bıraktı....ben hala kılıyorum çok şükür bunları sevdi bence hanımhanımcık dendikçe benim için dahada bağlandı bana...ama şimdi göüz dışarı kaymasın diye ben aştım kendimi herşeyi yaşatmak istedim ona sınırlarımı yıktım biraz yanlış yaptım demekki daha farklı seviyordu

yok ya niye kötü düşünsün gayette hoşuna gitmiştir ama tam tersi kızmış gibi davranıyor. sabah hemen mesaj çekmeye başlamış. arzulanmak bir erkek için heralde en büyük mutluluktur.
sende baya cilveli hatunsun:27:

kızmış gibimi davranıyor bütün bu kavgalar yalanmıydı canım acaba...yok yaa diyoki tamam için kaynıyo biliyom ama böle ciddi şeylerle belli etme başka şekilde belli et diyor hoşuna gitseydi konu böle uzamazdı canım ya
cilvelimiyim ayy olmaz olsaydım

canım aklımdan geçti hatta evlenen kadar bana elini sürme dicektimde demedim soğukluk girer diye..yavaş yavaş çekicem kendimi...eski halime dönücem gerçekten eskiden beni daha seviodu cinsellik açılalı yüzeysel bişeler yaşayalı sanki biraz daha uzaklaştık gibi gelio bana...ya eskiden daha duygusaldı bana karşı........onu namaz kılmaya yönlendirdim kıldı bayağa askere gidince bıraktı....ben hala kılıyorum çok şükür bunları sevdi bence hanımhanımcık dendikçe benim için dahada bağlandı bana...ama şimdi göüz dışarı kaymasın diye ben aştım kendimi herşeyi yaşatmak istedim ona sınırlarımı yıktım biraz yanlış yaptım demekki daha farklı seviyordu

bişeyler yaşamak niye beraberliği bozsunki
bu şahsi düşüncem konuşulması da çok normal

ya tabii evlenince söyle olcak böyle olcak diye konuşursun ama çok ileriye gitmenin lüzumu yok su aşamada..
artı bu cocuk seni 3 senedir tanıyor,seviyor..hakkında ne kadar kötü düşünebilir?bence hiç böyle düşünme..hakkında kötü düşünüyor olsaydı,sana mesaj atıp arayıp barışmak için uğraşır miydi sence?hiç sanmıyorum..

Öncelikle yaptığınız şaka gereksiz bu tarz konuşmalar için de erken dereyi görmeden paçayı sıvamak bu daha nişanlanmamışsınız ki önce nişan olsun düğüne az kala konuşun bence..sizi ciddi sanmış ve çok haklı yazık bi de mesaj atmış özür dilemiş...neyse halletmişsiniz şükür..:6:

bencede şimdiki aklım olsa nişanlıyken konuşurdum bunları ama olmadı işte saolsun arayı düzeltti ama ben bunu dediğim için kendimi çok tuhaf hissediyorum yüzüne nasıl bakcam acaba

ya tabii evlenince söyle olcak böyle olcak diye konuşursun ama çok ileriye gitmenin lüzumu yok su aşamada..
artı bu cocuk seni 3 senedir tanıyor,seviyor..hakkında ne kadar kötü düşünebilir?bence hiç böyle düşünme..hakkında kötü düşünüyor olsaydı,sana mesaj atıp arayıp barışmak için uğraşır miydi sence?hiç sanmıyorum..

o da öle dedi yanlış düşünsem hakkında niye arayım olurmu öle şey dedi ...çok ileriye gittim canım ama iyi oldu bi bakıma rabbim uyardı belkide beni.........

kızmış gibimi davranıyor bütün bu kavgalar yalanmıydı canım acaba...yok yaa diyoki tamam için kaynıyo biliyom ama böle ciddi şeylerle belli etme başka şekilde belli et diyor hoşuna gitseydi konu böle uzamazdı canım ya
cilvelimiyim ayy olmaz olsaydım

senin erkek arkadaşın baya değişik bir insan
herşeyi demekki evlendikten sonra yaşamak istiyor
böyle bir insanın bence dışarıya gözü kaymaz
ayrıca seni kıskanmışda olabilir ve kavgayı bundan dolayı uzatmışda olabilir

senin erkek arkadaşın baya değişik bir insan
herşeyi demekki evlendikten sonra yaşamak istiyor
böyle bir insanın bence dışarıya gözü kaymaz
ayrıca seni kıskanmışda olabilir ve kavgayı bundan dolayı uzatmışda olabilir

ne için kıskancakki canım
inşallah kaymaz canım allah korusun
canım bide konuyu o uzatmadı ben uzattım yediremedim çünkü o lafı
uzatma diye kaç kere dedi bana

Son düzenleme:
ne için kıskancakki canım
inşallah kaymaz canım allah korusun
canım bide konuyu o uzatmadı ben uzattım yediremedim çünkü o lafı
uzatma diye kaç kere dedi bana

kıskanma derken senin bu kadar rahat konuşman rahatsız olmuş olabilir
diyorum ya biraz cilveli hatunsun acaba kafasından bu kız dışarda hareketleri nasıl mı diye düşünüyor
diyorum ya erkekler böyle konuşmaları sever ama seninki bir değişik

kıskanma derken senin bu kadar rahat konuşman rahatsız olmuş olabilir
diyorum ya biraz cilveli hatunsun acaba kafasından bu kız dışarda hareketleri nasıl mı diye düşünüyor
diyorum ya erkekler böyle konuşmaları sever ama seninki bir değişik

hımmm olabilr
evet ben sevdiğini sanıyodum ama değilmiş şimdiye kadar konuşuoduk herşeyi gayet güzel hoşunada gidiodu tabi ama ben son zamanda bu şakayı bikaç kez der oldum ve ciddiyiim dedim tabi inanır çok çok salaklık ettim ne işin varda gidip öle dersin yaaaaaaaaaaa kendime çok kızıyorum cnm

Son düzenleme:
Back
X