• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben şimdi ne yapayım lütfen akıl verin

Normal ilgisizlikten bahsediyorsak mesajlarına hemen cevap vermeyip çağrılarına hemen dönmeyebilirsin. Diğer tür ilgisizlikten bahsediyorsan diyebilirsin açıkça ben toplum içinde bunu şunu yaparak çok dikkat çekmeyi sevmiyorum vs diye ki emin ol sen böyle deyince daha da kıymete binersin geri adım atınca. Tecrübeyle sabittir. :34:

canım süpersin tecürbene güveniyorum vardır bir bildiğin eminim gerçekten şua ara biraz çekmeye başladım sanki daha kıymetliyim gibi gelio bana durmak yok devam

canım süpersin tecürbene güveniyorum vardır bir bildiğin eminim gerçekten şua ara biraz çekmeye başladım sanki daha kıymetliyim gibi gelio bana durmak yok devam

Çokta aşırıya kaçma fazla naz aşık usandırır derler :9: aama böyle zamanda böyle birini kaybetme derimmm

tatlım erkekler bu konuda hassaslardır biliyorsun onlar için çok çok önemli bi durum
o yüzden birden hayal kırıklığına uğramış sen ciddiyim deyince,evleneceğin insan sonuçta böyle dediğin için şaşırmış olabilir
fazla büyütme şekerim,cevap ver telefonlarına
büyütürsen ilişkin yıpranır soğumayasınız sakın birbirinizden
tecrübelerle sabittir.. :))))

tatlım erkekler bu konuda hassaslardır biliyorsun onlar için çok çok önemli bi durum
o yüzden birden hayal kırıklığına uğramış sen ciddiyim deyince,evleneceğin insan sonuçta böyle dediğin için şaşırmış olabilir
fazla büyütme şekerim,cevap ver telefonlarına
büyütürsen ilişkin yıpranır soğumayasınız sakın birbirinizden
tecrübelerle sabittir.. :))))[/COLOR]

canım çoktan düzelttik arayı çok şükür
gerçekten erkeklerin bu cinsellik konusunda bukadar hassas olmalarını anlayamıyorum ya nebilim çok aşırı önemsiyorlar galiba...saf halimi özledi galiba :51:

ay yok artık
hoşuna gidiyo diye böyle şeyler konuşulur mu?
senin de hoşuna gidiyosa tabi konuşun yani ayıpladığımdan kınadığımdan değil ama çocuk konuyu kapatmaya çalıştıkça sen uzatmışsın. sen dua et ki tepkisi bu olmuş, ya sana tamam ben de istiyorum deseydi? o zaman şaka şaka diyip kurtulmaya çalışman seni sadece komik duruma düşürürdü
erkek bu sonucta, lafı açılsa aklı kayar hemen oraya, sonra sana sen beni heveslendirdin sonra hevesimi kursağımda bıraktın da diyebilirdi
bu arada kusura bakma ama resmen cocuk istemedikce sen ısrar edip kendini basitleştirmişsin, pırlanta kadar değerlisin kendini ağırdan sat biraz, böyle şeyin şakası mı olur? sen şaka diye yaparsn da bak işte karşındaki anlamaz

ay yok artık
hoşuna gidiyo diye böyle şeyler konuşulur mu?
senin de hoşuna gidiyosa tabi konuşun yani ayıpladığımdan kınadığımdan değil ama çocuk konuyu kapatmaya çalıştıkça sen uzatmışsın. sen dua et ki tepkisi bu olmuş, ya sana tamam ben de istiyorum deseydi? o zaman şaka şaka diyip kurtulmaya çalışman seni sadece komik duruma düşürürdü
erkek bu sonucta, lafı açılsa aklı kayar hemen oraya, sonra sana sen beni heveslendirdin sonra hevesimi kursağımda bıraktın da diyebilirdi
bu arada kusura bakma ama resmen cocuk istemedikce sen ısrar edip kendini basitleştirmişsin, pırlanta kadar değerlisin kendini ağırdan sat biraz, böyle şeyin şakası mı olur? sen şaka diye yaparsn da bak işte karşındaki anlamaz

canım çok teşekkür ederim değerimi düşürmüşmüyümdür sence yaa.şimdi iyiyiz ama aklına gelir mi acaba yine...evet konuyu kapattıkça ben üsteledim salak kafam .....

olmuş bitmiş şey bunun için canını sıkma şimdi
bundan sonra daha dikkatli davran ama bence
bu konu için değil gelecek için söylüyorum bunu, dervişin fikri neyse zikri de odur derler konuştukça konuşurlar, elalemin agzı torba deil ki büzesin sonuçta. benden sana abla tavsiyesi olsun dicem de senden büyük olduğumu sanmıyorum:)

olmuş bitmiş şey bunun için canını sıkma şimdi
bundan sonra daha dikkatli davran ama bence
bu konu için değil gelecek için söylüyorum bunu, dervişin fikri neyse zikri de odur derler konuştukça konuşurlar, elalemin agzı torba deil ki büzesin sonuçta. benden sana abla tavsiyesi olsun dicem de senden büyük olduğumu sanmıyorum:)

20 yaşındayım ben canım sen?
ya zaten buluşunca insan içinde olmuyoruz farklı yerlerde oluyorz yalnızız yani çünkü gören olur diye korkuyom ben

Back
X