ben şimdi ne yapayım?

minegg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
436
1
0
33
İstanbul
Lanet insanlar!!!!!! Çok sinirliyim arkadaşlar hemde çok..
Sabaha kadar uyku uyumadım. Ağla ağla bi hal oldum. 3 yıllık bi ilişkim var.
Erken diye daha bişey düşünmüyorduk ama millet sağolsun laf yapıp duruyo ya!
babam dışında evde herkez biliyo. babam da şuan öğrenirse bi ton laf yapar bana.
o yüzden söylemeyi düşünmüyordum. en azından okul bitsin,mesleğimde tam gelişeyim fln
sonra söz fln ne gerekiyorsa yaparız diye düşünüyorduk. Gökhan'la beni görenler olmuş. Ahlaksızlık etsem yolda yürürken, yada ne bileyim farklı bir şekilde görseler tmm dicem de sadece yan yana görmüşler
ya hemen babama yetiştirmişler. ve bu kaç oldu. Gökhan değil sadece normal bi arkadaşımı göreyim sadece kafamı meraba anlamında eğsem onu bile yetiştiriyorlar ya! Nasıl insanlık bu anlamadım ya. Kafayı yicem yemin ederim. Yazık ya! Allah'a şükür yanlış bişey yapmıyorum ama niye yanlış olarak
yorumlanıyor bunlar anlam veremiyorum. Ki ben yolda nerede olursa olsunçok dikkat ederim Gökhan'la yürürken. Aramızda hep bi mesafe olur. Bunu öyle bi yorumlamışlar ki.. ''Mine'yi bi çocukla gördük,artık neyse sen daha iyi bilirsin tabi ama bizden demesi'' bu ne demek ya.. babamla ayrı bi konudan dolayı 2 haftadır konuşmuyoruz.Dün ablama bişeyler duydum aslı çıkarsa hesabını senden sorarım dedi.
oda ben bişey bilmiyorum beni karıştırma dedi. bende dedim ne duyduysan bana sor baba
ben doğrusunu söylerim dedi. çekti gitti odasına sormadı bana. gökhan samsun'da ben burda. aydan aya belki görüşüyoruz bu gelen lafların çoğu uydurma. görebilirler ama ben hiç mi kimseyle yolda yürüyemem ya.
çalışıyorum iş arkadaşlarım var. okul arkadaşlarım vs vs.. hemen laf oluyo. ha ama asla kendi ailelerine bakmazlar. gece çok kötü oldum gökhan da dedi biz bekleme kararı aldık ama laf söz bitmiyo dedi. bak başkasıyla da görseler laf yapıyorlar dedi. en iyisi söz yapıp milletin çenesini kapatmak dedi. bende hak verdim. arkadaşlar şimdi annemle akşam konuşmayı düşünüyorum. çünkü inanın çok yoruldum laf sözden. ya bişey yapsam da haber uçursalar tmm ama asla ailemin yüzünü eğecek bişey yapmıyorum. çok da dikkat ediyorum. ama babam çok asabi bi adamdır. bana inanmaz millete inanır hemen. hiç sevmem bu huyunu. önce beni dinle sonra yine inan ya. ama yok hep başkalarına inanır. millet de bi güzel dolduruşa getirir bunu. şimdi ne yapayım anneme nasıl ben sözlenmek istiyorum,laftan sözden kurtulmak istiyorum diyim? bu yaz düşünüyorum çünkü çok yoruldum..

Sen sen ol kapı önünde aşk yapma , aşkın gözü kördür ama komsununki asla :51::51::51:
çok sevmişimdir bu sözü.ve böyle dedikoducu komşulardanda nefret ediyorum.:47::47::47:

Sen sen ol kapı önünde aşk yapma , aşkın gözü kördür ama komsununki asla :51::51::51:
çok sevmişimdir bu sözü.ve böyle dedikoducu komşulardanda nefret ediyorum.:47::47::47:

yok komşu değil bunu diyen ya.. akrabalar aynı köyden insanlar.. gökhan daha bizim mahalleye hiç gelmedi. avrupa yakasında oturuyorum her gelmesinde anadoluda görüşüyoruz. şansızlık ya demek ki görüyorlar.. ama diyorum ya normal görseler de çok farklı anlatıyorlar kahretsin ya

eğer karşınızdaki insan sizin için doğru kişiyse annenize evet ben sözlenmek istiyorum diye söylemelisiniz. eğer karşı çıkarlarsa da laftan sözde bıktığınızı milletin çenesini kapamak için böyle bir karar aldığınızı söylemeniz gerekir.

arkadas hep bu tür şeyler senimi bulur anlamadım...daha öncekı konunuda hatırlıyorum hep sana laf atıyorlardı ...hep sana bakıyorlardı nerde yaşıyorsun gercekten merak ettim neden herşey seni buluyor acaba

Annenin davranışları nasıl sana?

annem bana her konuda destek olur,inanır,güvenir.. her zaman korur babama karşı..
gökhanı biliyo ama erken daha diyordu acele etme diyordu..
ama artık kemik bıçağa dayandı yani.. o yüzden konuşmam gerek annemle..
oda babamla konuşsun... babam asla!! diyecek biliyorum ama eninde sonunda
olacak bu yani...

sevgilinde istiyorsa kesinlikle ailenle konuşup yüzük felan takmalısın.ve tabiki evlenmek istediğin doğru insan sevgilinse.yaşlarınız kaç?

eğer karşınızdaki insan sizin için doğru kişiyse annenize evet ben sözlenmek istiyorum diye söylemelisiniz. eğer karşı çıkarlarsa da laftan sözde bıktığınızı milletin çenesini kapamak için böyle bir karar aldığınızı söylemeniz gerekir.

annem değil de babam karşı gelir.. ikna konusuda burada anneme düşüyo.. ama benim yüzümden annemin de laf yemesini istemiyorum.. nasıl dicem anneme bilmiyorum.. hayır diyeck oda şimdi. beni karıştırma erken diyecek ama bıktım inanın ya.. nefes alamadım gece çok kötü oldum ya

arkadas hep bu tür şeyler senimi bulur anlamadım...daha öncekı konunuda hatırlıyorum hep sana laf atıyorlardı ...hep sana bakıyorlardı nerde yaşıyorsun gercekten merak ettim neden herşey seni buluyor acaba

sen ne diyorsun ya.. konu ne sen ne anlatıyorsun burada.. yardımcı olacaksan yorum yaz başka bişey için değil.. madem öyle düşünüyorsun benim açtığım konulara yorum yazma olur biter.. burdaki konu o baktı şu baktı değil iyi oku istersen

Annene anlat.İstemeye gelecekler de..siz hyr desenizde geelcekler ciddi düşünüyoruz.sizden gizli birşey yapmak istemiyorum felan de.baban hayır diyecektir başta belki ama anen ikna edebilir diye düşünüyorum.allah yardımcın olsun

sen ne diyorsun ya.. konu ne sen ne anlatıyorsun burada.. yardımcı olacaksan yorum yaz başka bişey için değil.. madem öyle düşünüyorsun benim açtığım konulara yorum yazma olur biter.. burdaki konu o baktı şu baktı değil iyi oku istersen

öncelikle üslubuna dikkat etmelisin konunun ne oldugunu okudum ve anladım ..demek istediğim şu ki sen biraz abartıyorsun olayları bu durumuda abartabılecegını kastettim hemen celallenmenın bir gereği yok dimi

canım malesef bazı insanlar dedikodu onun bunun açığını ortaya çıkarmak için uğraşıyorlar nefret ediyorum biu tiplerden :47:
bence eğer sevgilinden kendinden de eminsen çünkü ciddi bir mesele sözlenme sonrası evlilik vs. ki seviyorsunuz da sevgilinde istiyor annene açmak en doğrusu yani bu dedikodulardan kurtulmak için sözlenmek istediğini belirt.
ama sana da şunu da söylemeden etmeyim sözlenince de bir şeyler değişmeyebilir o insanlardan yana bilemezsin ki hani bir gün sonra babana gidip biz kızını sözlüsüyle gördük birazcık dikkat etsin kızın gibi sözler söyleyemeyeceklerini.
çünkü o insanlar bunu sever laf olsun yeter..
ama problem olmaz diyorsan başka da çözüm yoksa annene aç en iyisi

canım malesef bazı insanlar dedikodu onun bunun açığını ortaya çıkarmak için uğraşıyorlar nefret ediyorum biu tiplerden :47:
bence eğer sevgilinden kendinden de eminsen çünkü ciddi bir mesele sözlenme sonrası evlilik vs. ki seviyorsunuz da sevgilinde istiyor annene açmak en doğrusu yani bu dedikodulardan kurtulmak için sözlenmek istediğini belirt.
ama sana da şunu da söylemeden etmeyim sözlenince de bir şeyler değişmeyebilir o insanlardan yana bilemezsin ki hani bir gün sonra babana gidip biz kızını sözlüsüyle gördük birazcık dikkat etsin kızın gibi sözler söyleyemeyeceklerini.

o bazı insanlar sanırım ben oluyorum....açık cıkarmak için uğrasmıyorum konu sahıbının diğer konusunu hatırladıgımı ve olayları abartabılecegını söylüyorum ama anlamak istenildiği gibi anlasılıyor

öncelikle üslubuna dikkat etmelisin konunun ne oldugunu okudum ve anladım ..demek istediğim şu ki sen biraz abartıyorsun olayları bu durumuda abartabılecegını kastettim hemen celallenmenın bir gereği yok dimi
bence de celallenmenin gereği yok ama burda arkadaşımız bir sorun paylaşmış yardımcı olmayacaksanız da köstek olmanızın da bir anlamı yok bence:ssz:

abartı bişey göremiyorum burada. yardım istiyorum. geçmiş konuyla ne ilgisi var burada yazılanların? geçmişi gündeme getirip ona göre yorum yaparsan tabiki de celallenirim. sende olsan sende aynı şeyi yaparsın. madem iyi okudun neden herşey seni mi buluyo,sana mı bakıyorlar tarzında yorum yapmak yerine konuyla ilgili yorum yapmıyorsun? o şekilde yardımın dokunabilir bana

bence de celallenmenin gereği yok ama burda arkadaşımız bir sorun paylaşmış yardımcı olmayacaksanız da köstek olmanızın da bir anlamı yok bence:ssz:

abartı bişey göremiyorum burada. yardım istiyorum. geçmiş konuyla ne ilgisi var burada yazılanların? geçmişi gündeme getirip ona göre yorum yaparsan tabiki de celallenirim. sende olsan sende aynı şeyi yaparsın. madem iyi okudun neden herşey seni mi buluyo,sana mı bakıyorlar tarzında yorum yapmak yerine konuyla ilgili yorum yapmıyorsun? o şekilde yardımın dokunabilir bana

neyse ya ben kendımı anlatamadım ya sa siz anlamadınız...kimseye köstek olmuyorum ben diğer konunda abarttıgı düşünüyorum bu konuyuda abarttıgını düşünüyorum hepsi bu sadece bir düşünce hayır öyle bir şey dersin kapanır gider

ıyyyy en nefret ettiğim insan tipi kendi çocukları sevgililerini eve çağırır hiç çekinmez, beni yolda görseler elele hemen yetiştir. alcaksın öylesini kafasını sürtteksin asfalta ateş çıkçak. Yıllardır burnumda getirdiler Allahtan nişanlanıyorumda kurtuluyorum gerçi bu seferde hadi hadi ne zaman düğün demeye başlıcaklar . Ahh annecimde o kadar sessiz ki sizene kardeşim diyebilse

Sözlenince ama en azından sözlüsüyle derler.. Şimdi ki durumda elin herifiyle diyorlar.. ya inanın sözlenmek fln şimdi hiç istediğimiz birşey değildi. zamanı var diyorduk. 2 yıl fln beklemeyi düşünüyorduk. ama laf söz istemiyorum hayatımda. bana değil,aileme laf geldiği için üzülüyorum. o yüzden de şuan başka bi çare göremiyorum. zaten bu kişi hayatımı birleştirmek istediğim kişi. ha şimdi ha sonra her daim yanındayım diyen bi kişi. nasıl konuşabilirim. ne diyebilirim anneme?

Back
X