- Konu Sahibi mizirtilicizirti
Evet ben ne yapayım bana bi akıl verin çünkü ne yapacağımı bilmez haldeym durum beni geldiler istediler isteyerek de aldı kv sonra tam nişan zamanı Bana nesaj geldi bunlardan birini begen diye şaşırdım baktım takı setleri ama inanın eski model 70 80 lerden kalma bu ne dedim nişan hediyen dediler nişanlıma dedim bunları begenmedim begenmedm de diyemiyorum ama bizde adet kaynana gelini alır kuyumcuya götürür alınır bütçeye göre dedim ben bu kadar aç gözlü müyüm bilmiyo muyum durumunuzu dedim sonra Allah razı olsun nişanlım nası istersn tarif et dedi bende istediğim tarzları gönderdim gitmişler ona benzer bi set almışlar halbuki ben onlardan bişey istemedm ne istersiniz diye sorduklarında dahi ne takarsanız o sizin gururunuz dedik neyse yüzük bakmaya gittik inanı bana tektaş diye 130 tl lik dandik yüzük aldılar bi de üstüne pazarlık yaptı pahalı diye zaten yüzük de eğildi takamıyorum artık neyse takı seti alınmış beni aradı bunu aldık diye tamam dedim aldığı da taşlıydı dedi taşı falan düşerse beni arama karışmam !!!! Ya den zaten kafana göre iş yaptın üç kuruş ucuza getircen diye gittin aldın bi de bana atar yaptı agladım nişanlıma söyledim annesi demiş yok ona demedim kuyumcuya dedm bak düşerse kötü olur diye Kıvırdı her neyse hiçbirşey demedim evlendik aradan zaman geçti bi telefon eşimin yakın akrabası bu takı setinin parasını bana ne zaman ödeyeceksiniz bu ne demek dedim işte o takı setinin parasını o hediye almıştı eee dedim aradı adamı adam ben sıkıştınız diye o zaman vermştim şimdi bana lazım çıldırdım zaten borcumuz var evlendiğimden beri bi nefes almadım kaç gündür aglıyorum geline alınan hediyenin geline ödetilmesi kadar saçma bişey mi var Allah aşkına ben enayi miym bu kadar eşim tamam ödiycem ama şimdi sıkışığım demiş ee ben bu kadar salak mıyım da 3 ay şimdi bu nefret ettiğim gözümün yaşını akıtan takı setine çalışcam gidicem konuşcam kv yle dedim bunu ödemicez sen ödiyceksn dicem dedim eşim sakın diyo iyi de ben de bi ana babanın evladıym ya olanlara sustum ama bu fazla ya fazla ne yapayım akıl verin kızlar